Sådan kommer du igennem en offday!

Hjemmelavet sukkerfri ketchup på 5 min!

Ketchup er en af mine guilty pleasures… Vi har dem allesammen, dem vi ikke snakker højt om og som vi egentlig ville ønske vi ikke havde. Når vi ser masser af reality tv, spiser is direkte fra pakken eller læser Se og Hør i smug ved frisøren, men hey.. Vi er alle bare mennesker og guilty pleasures skal der være plads til!

Jeg har tidligere spurgt jer hvad jeres største laster var og afsløret min egen som værende bland selv slik. Det holder jeg fast i, intet slår sure vingummier og skum i en pose  jeg selv har blandet, men mere ovre i “rigtigt mad” genren eeelsker jeg ketchup. Især til hjemmelavede burgere med fritter af søde kartofler!

Opskrift på kecthup i en fart!

Der er ret meget sukker i ketchup, så den går ikke hverken til daglig eller her i sukkerfri september. Du kan heldigvis lave din egen hjemmelavede ketchup på under 5 min! Der findes mange opskrifter på nettet som sikkert bliver langt bedre end den her, men de fleste tager ret lang tid og kræver at du selv koger dine friske tomater ind med sødemiddel, eddike og krydderier. Det er også et godt weekendprojekt, men til hverdag foretrækker jeg mad der går hurtigt 😉

 • En dåse tomatkoncentrat røres ud i en skål
 • Tilføj ca 10 dråber flydende sødemiddel eller 1/2 tsk sødemiddel
 • Krydr med salt og peber, samt et lille fed hvidløg meget fint snittet
 • Tilsæt 1 tsk oregano og et godt skud stærk chillipulver eller 1/2 finthakket frisk chilli
 • Så er der wannabe ketchup!

Elsker du også ketchup? Og laver du din egen?

bloglovin_annawarrington
   

7 kommentarer

 • Camilla p.

  Oh no. Hvor ser det lækkert ud. Bliver lige ekstra sulten efter en uge med pasta og kulhydratloading, grundet et marathon i morgen 🙂 men måske jeg lige kopiere den tallerken på mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Hold da op hvor er det sejt med et marathon – sådan! Du har vist fortjent alle de carbs din mave kan indeholde, så må du gemme lowcarb versionen af burger til en anden dag 😉 Fedt du kan bruge inspirationen, det bliver jeg rigtig glad for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Halli hallo, hvor er det bare en guilty pleasure, som jeg kan forstå mig på! Sådan én Lidls sukkerfri ketchup ryger – hold lige fast her! – ned i løbet af en weekend hos mig! Åhaa Anna, dig og mig, dig og mig…. 😀 – @annetaersboeldk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Ha ha ha, samme her! Det er pinligt så kort en levetid den sukkerfri ketchup har hjemme hos mig 😉 Jeg har faktisk lige i dag smagt den nye sukkerfri ketchup fra ISIS og den er meget vanedannende kan jeg sige! Den var på tilbud her i weekendens sundhedsmesse og jeg “kom til” at købe en med hjem – den er allerede åben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna. Åh ketchup! Hvad skulle jeg dog gøre uden dig?
  De har vist også en i enten Lidl eller Aldi fra deres eget mærke som er sukkerfri 🙂 Og den er vist heller ikke så dyr og smager okay. Den er ihvertfald godkendt ved mig 🙂

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Jeg har det på samme måde Katrine! Ketchup er fantastisk! 😀 Den sukkerfri fra Liddl har jeg købt et par gange, men synes den er ret kunstig i både smag og ingrediensliste, så det bliver til sjældne gange 😉 Ellers har ISIS lige lavet en ny sukkerfri kecthup som smager virkelig godt synes jeg – prøv den næste gang trangen kommer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] sucker for ketchup – og jeg ved, jeg ikke er den eneste. Jeg kan varmt anbefale jer at tjekke denne opskrift på hjemmelavet sukkerfri ketchup ud, som super seje Anna har kreeret (og resten af hendes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sådan kommer du igennem en offday!