Glutenfri og sukkerfri chokolade kage med kokostopping!

Kender i det når man har en rigtig god dag?

Det er utrolig vigtigt for mig at dele de negative dage her på bloggen. At jeg skriver om når livet er lidt svært, når træningsglæden udebliver eller når humøret bare er lidt gråt. Men det er ligeså vigtigt for mig at dele de gode dage, sprede lidt smil og positiv energi. Det vil jeg gøre denne fredag aften ved at dele min gode dag!

Måske har du også haft en rigtig god dag?

Jeg startede min morgen på Orangeriet i smukke grønne omgivelser i Kongens have med en række andre søde bloggerdamer og fantastisk lækker brunch. Vi var inviteret for at høre om den nye lancering af Rynkebys økologiske juice, der ikke er lavet på koncentrat, men frisk frugt.

Derefter slentrede vi af de solskinsrige københavnske gader og fik snakket om vind og vejr. Nogle gange skal en gåtur uden det helt store formål, såsom powerwalking eller travlhed mod et mål, ikke undervurderes! Vi endte i showrummet for det nye PR bureau: Impression PR startet af nogle seje bloggere som fik lyst til at prøve kræfter med at være selvstændige – det tager jeg hatten af for!

Eftermiddagen sluttede af med en omgang top lækker træning hvor skuldrene fik tæsk! Jeg træner normalt alene, så det var rigtig hyggeligt at have andre med på legen. Vi kunne da også udfordre hinanden lidt i diverse øvelser og liiige presse på til at tage én mere 😉

Min aften skal bruges i selskab med mine søde studiekammerater og i den anledning skifter jeg træningstøjet ud med røde læber og stiletter. Det har for mig været en helt fantastisk dag med plads til det hele.

De dage hvor solen skinner hele dagen er sjældne og derfor synes jeg, det er vigtigt at dele dem!

 

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Glutenfri og sukkerfri chokolade kage med kokostopping!