Hjemmelavet sukkerfri ketchup på 5 min!

Konkurrence: Vil du løbe Iforms hjerteløb med mig?

Jeg er jo ikke den store løber grundet mine dårlige hofter og led. Men for mig handler sundhed om at se muligheder og udfordringer for sig selv og sin krop, ikke begræsninger. Derfor vil jeg udfordre mig selv og powerwalke/løbe 5 km i Charlottenlund d. 25 oktober til Iforms hjerteløb.

Vil du løbe en tur og støtte en god sag samtidig?

Hvad kan du vinde?

Du kan vinde to billetter til Hjerteløbet 2014 og MegaRed produkter til 3 måneder. Læs meget mere om produkterne lige HER. Du vinder altså en dag med masser af frisk luft og motion til krop og sjæl, men du støtter samtidig også en rigtig god sag. MegaRed er nemlig sponsor for Iforms <3 løb  og støtter derved Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet”. Jeg har tidligere støttet kampagnen, da jeg tilbage i marts var med til at skyde hele baduljen i gang med en hjerteformet powerwalk i aftenskumringen med en masse søde mennesker. Det er en sag jeg meget gerne støtter, da tallene for kvinder mildest talt er sorte. Hver dag dør 19 kvinder af hjertekarsygdomme. Det er et område hvor forskning i den grad kunne bruge en hjælpende hånd, så hvis en enkelt eftermiddag og et par ømme stænger kan hjælpe et lille skridt på vejen, er det så ikke det værd?

Mere cardio og mere sved! 

Der er ca en måned til at løbet og det betyder god tid til forberedelse. Nu har jeg valgt “kun” at løbe 5 km, men der er også mulighed for at løbe 10 km hvis man er super sej! Min træning kommer til at bestå af 2-3 ugentlige powerwalks hvor jeg arbejder lidt på min ellers noget dovne kondi og også eksperimenterer med (meget!) korte distancer løb – alt efter hvad min hofte vil være med til.

Det er umuligt for mig at stå på en crosstrainer mere end 5 min før jeg er ved at kede mig ihjel. Derfor er jeg også lykkelig for at min nuværende træningsplan stort set kun indeholder styrketræning. For at få mere gang i mine stænger op til løbsdagen, så hjælper musik altid på min energi. Le Gammeltoft har udarbejdet en playliste specielt til Hjerteløbet som kan findes gratis i Heartbeats Radio app i iTunes. Den kommer jeg i hvert fald til at ty til hvis sofaen begynder at lokke for meget 😉

Kosttilskud før løbet..

Min normale kost består primært af glutenfri kulhydrater, fedt i form af nødder/avocado, en masse grøntsager/frugt og proteiner i form af kød, æg og skyr. Derudover vælger jeg at supplere med en række kosttilskud. Krill-olie er en fast del af mine tilskud og skulle jo være så sundt, men det kan være lidt svært at skulle sluge piller hver dag.

MegaRed er små kapsler med krill-olie som er nemme at sluge hvis du har lidt svært ved piller. Det hjælper også på hele pilleoplevelsen at de ikke har en “fisket” eftersmag, så du kan sagtens tage dem til din morgenmad uden at risikere dårlig ånde resten af dagen… Derudover har de også mere sundhedsrelaterede og knap så forfængelige fordele. MegaRed sørger for, at din krop nemt optager deres Omega 3 fedtsyrer – og hvem gider spise kosttilskud hvis de ikke optages i kroppen?

Har du mod på at deltage i konkurrence? Skriv en kommentar med hvem du vil tage med til løbet og hvorfor, samt hvor langt i gerne vil løbe (5 km eller 10 km). Løbet afholdes  i Charlottenlund d. 25/10 og i både Århus og Odense d. 26/10.

Jeg trækker vinderen af konkurrencen d. 3. oktober

Dette indlæg er sponseret

 

bloglovin_annawarrington
   

19 kommentarer

 • Camilla

  Fantastisk arrangement, som jeg virkelig gerne vil være en del af og støtte op omkring. Jeg har selv været igennem et langt sygdomsforløb, så derfor betyder det meget for mig, at støtte op omkring sådan nogle tiltag der bliver gjort.
  Jeg vil gerne løbe 5 km i københavn sammen med min mor, da min mor har været der igennem hele min sygdom, og står ved min side uanset hvad. Derfor vil jeg gerne dele den oplevelse med hende, også fordi jeg endelig kan lave motion, og den glæde vil jeg gerne dele med den person, som har støttet mig igennem det hele, så hun også ser den glade og raske side.
  Jeg håber jeg bliver den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Buch

  Jeg vil gerne løbe 10 km med min papmor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Jeg vil gerne løbe sammen med min veninde Rikke der også var med til det arrangement i marts. Det vil jeg gerne fordi hun står mit hjerte nær og hun er min “næstældste” veninde – i hvor længe vi har kendt hinanden og så er hun super sej til at få løbet – modsat mig. Jeg ved ikke helt om vi vil løbe 5 eller 10 km, jeg kan helt 100 ikke løbe de 10 km med mine skinneben der driller, men man kan jo gå noget af vejen 🙂 Så hvis jeg skal svare nu må det være 10.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Voldsted Andersen

  Hej Anna. Jeg vil meget gerne støtte den gode sag, da min mor er hjertepatient. Hun har to gange fået ballonudvidelser. Derfor skulle den anden billet gå til min mor:-) Så kunne jeg også støtte hende i at motion er vigtigt.
  Tak for en altid super blog!
  Knus Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Skønt arrangement – hvis jeg vinder, vil jeg tage min søde mor under armen! Mine fødder står til snarlig operation, så de må desværre ikke løbe mere end 5 (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  FED KONKURRENCE! Nøj, en billet til dét løb ville være fantastisk, og hvor lyder de kosttilskud spændende. Mums x 2!

  Jeg har i tankerne at tage min kusine med under armen (som en lille surprise). Jeg har i et stykke tid hjulpet hende med at strukturere sin træning frem mod at blive en bedre løber, og hun er bare møgsej. Dog har hun på det seneste mistet en smule af sin motivation, og det hænder jo. Det kunne derfor være SÅ fedt at dele denne oplevelse med hende – og vise hende, at hun sagtens kan! Dét at gennemføre sit første løb vil med garanti give hende mere blod på tanden og give hende dét sidste boost til at fortsætte sin træning.

  Krydser hele min krop frem til lodtrækningen XXXXXXXXX

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  …Og 10km vil jeg helst lokke hende med på! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg invitere min søde mor med på en 10 kilometers tur og støtte et fantastisk arrangement og formål. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Jeg ville tage min veninde med og løbe 5 km. Jeg ved selv, at forskningen omkring hjertekar-sygdomme indenfor kvinder er meget sparsom og synes det er superfedt, at der bliver sat fokus på det med bl.a. dette løb 🙂 Derudover skal der jo også generelt øges opmærksomheden omkring alt dette, da et hjerteanfald jo ikke hver gang er den klare smerte der går ud i venstre arm, men kan være kvalme, ondt i ryggen eller lign. Det er SÅ vigtigt, at øge opmærksomheden omkring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg ville invitere en god veninde som netop har genoptaget løbetræningen ovenpå længere tids sygdom. Jeg tænker, at et løb vil være en god motivationsfaktor for hende til at bevare lysten til at træne sig op på hendes tidligere niveau. Da min veninde lige har gentoptaget løbetræingen, må vi hellere holde os til fem km. i denne omgang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil super gerne vinde 🙂 Jeg skal muligvis opereres start november. Så det ville blive min sidste løbetur i 4-6 måneder. Hvis jeg vandt ville jeg tage min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andersen

  Jeg vil hive min dejlig søster med og løbe 10 km sammen! Så kan vi sammen støtte et godt formål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige trænet mig selv på til at kunne løbe 3km efter en stor knæoperation, så jeg vil så gerne prøve at løbe de 5km! Jeg vil tage min mor med for igennem hele mit forløb (efter operationen måtte jeg ikke så meget som støtte på mit ene ben i 2,5 måned så der boede jeg hjemme) har hun været der for mig plus hun selv mangler gejst i sin løbetræning for tiden desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil tage min veninde Cecilie med og løbe 5 km. Hun er lige startet op med at løbe, så et løb med hende ville være en god sejr her i starten. Jeg løber selv en del, mellem 5,7 og 10 km, og vil gerne prøve at gennemføre et løb også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Til min veninde og jeg, hun er lige startet med at løbe efter sin fødsel og jeg har lige gennemført berlin marathon – så det kunne være hyggeligt med et løb sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg vil gerne løbe de 10 km sammen med min veninde for at støtte den vanvittigt gode sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg ville tage min bedste veninde med som også er min træningsmakker og tror vi skulle løbe 10 Km for at udfordre os selv lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville helt klart tage min seje søster med, som har løbet en del marathons! Hun er så sej! Så 10 km. ville være hyggeligt at løbe sammen med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Kristensen

  Jeg kunne godt tænke mig at deltage sammen med min søster. Hun oplever meget modgang lige nu og jeg synes i den grad hjerteløbet kunne være en positiv oplevelse at få sammen. Jeg løber selv meget og vil gerne dele den fantastiske stemning, der er ved sådanne løb, med hende. Hun er et fantastisk menneske, som fortjener at blive muntret op :). Hvis vi skulle gå hen at vinde, ved jeg ikke om jeg kan overtale hende til at prøve kræfter med 10 km. Ellers er 5 km en virkelig fed distance 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hjemmelavet sukkerfri ketchup på 5 min!