Fitness sjov på de sociale medier!

Sukkerfri og glutenfri choko/banan wrap af kagerester!

Kender du det at du står med en klat dej tilbage når du bager? Som lige præcis er for stor til at smide ud, men for lille til at være i en muffinsform? Så kan du vælge at bage verdens mindste muffin, eller du kan bruge denne uges tirsdagstip og lave en wrap – bare en sød én af slagsen!

I sidste uge lavede jeg en lowcarb æggewrap og denne er lavet efter næsten samme princip, dejen er bare sødere og mere kageagtig. Den kom fra en dag jeg bagte choko/banan muffins (opskrift følger en af dagene) og det endte med at blive det lækreste mellemmåltid i min madpakke.

Jeg brugte en kagerest, så opskriften er på ca. mål:

  • 1 æg moses med 1/2 banan
  • Tilføj 1 scoop chokoladeproteinpulver og en knivspids bagepulver
  • Rør 50 gram hytteost og 1 spsk. Fiberhusk i dejen
  • Tilføj ca. 20 gram glutenfri havregryn og lad dejen stå et par minutter så væsken suges
  • Smør ud på en bageplade og bag 10-15 min ved 180 grader varmluft

Fyld wrappen med lidt frugt, ekstra hytteost, skyr med vanilje eller hvad du har lyst til!

Dejlig på farten og næringsrig trods den søde smag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness sjov på de sociale medier!