Drop den dårlige samvittighed!

Sukkerfri September: Hvordan gik det for dig?

Så er sukkerfri September slut og jeg er nysgerrig efter at vide hvordan det gik for DIG! Fik du overholdt de udfordringer du havde stillet op for dig selv?

Præmisserne for “sukkerfri september” som udfordring var ikke en striks nul sukker politik i en hel måned for så at gå amok i sukker når kalenderen viser d. 1 oktober i morgen, men mere en opfordring til alle (og ikke mindst mig selv!)  om at se de dårlige vaner efter i sømmene. Hvornår har jeg lyst til sukker? Hvorfor? Hvad kan jeg gøre for at mindske den trang eller finde noget andet?

Jeg var været en carb gris – men ikke en sukkergris…

Min september måned har været lidt blandet for at være helt ærlig. Efter at have set de mange seje atleter på scenen til New Comers i starten af måneden kunne jeg mærke, at jeg havde brug for en pause. En pause til lige at mærke efter og finde ud af om det her mål om scenen er mig.

September har derfor været præget af en masse tanker og en ikke særlig struktureret tilgang til min kost. Det har betydet en del ekstra kulhydrater og snacks, men kun rigtig sukker en enkelt gang – som jeg forresten ikke fortryder. Det har været vigtigt for mig at lytte til mig selv og min krop, holde en lille pause fra det hele og lige mærke efter. Det har IKKE betydet en masse junk food, men lidt løsere tilgang  kosten generelt og plads til det jeg havde lyst til. Det har primært været sund mad, bare lidt ekstra sunde snacks, sødemidler og kulhydrater. Min vægt siger +1,5 kg, men det er ikke noget der stresser mig.

Det kan altså sagtens lade sig gøre at tage på selvom man udelader sukker, ligesom det sagtens kan lade sig gøre at tabe sig selvom man spiser sukker i begrænsede mængder i sin kost. Sundhed er ikke alt eller intet og jeg vil fortsat være fortaler for en balance der passer DIG og DIN krop, men derfor er diverse udfordringer ala “sukkerfri september” stadig sjove, efter min mening 😀

Hvordan er din “sukkerfri september” gået?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Er så glad for at læse at du også bare er menneske! Du har været ekstremt fokuseret på dit scene mål så er lettet over at læse at du også tør genoverveje tingene og lige tage en pause så du følger det Anna vil og ikke det indre-indre Anna vil. Jeg synes du er super sej som du er og du skal huske at du er sej lige meget om du stopper her eller fortsætter hele vejen!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Tusind tak for din kommentar søde Nina! 🙂 Jeg er jo bare et menneske og har den sidste tid gået med mange tanker og overvejelser om det hele. Det har været dejligt med et par ugers “fri” hvor jeg har kunne fokusere på andet end mad, men naturligvis fortsat med at spise sund mad, bare ikke i ligeså stramme rammer som normalt. Det er vigtigt for mig at mit hoved er helt på plads, for på den måde tror jeg også at min krop fysisk får de bedste betingelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  det har sku holdt hårdt – jeg æælsker sukker. men har klaret den med daddel kugler og peanutbutter på riskager og knækbrød. peanutbutter er godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Hvor er du bare pisse sej Heidi! Hatten af for dig! 😀 Det er nogle gange super fedt at sætte sig selv en udfordring i en kort periode og så finde andre alternative som kan være (næsten) ligeså lækre 😉 Jeg overvejer at finde på en oktoberudfordring, så håber du vil læse med i morgen og se om du kunne være frisk på endnu en måned med nye vaner 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Super fedt indlæg! Har fulgt med i et stykke tid nu, og du har faktisk inspireret mig til at genoptage min egen blog 🙂
  Har lige skrevet et blogindlæg om den nye store “fitnessguru” kayla Itsiness og hendes trænignsguide.
  http://survivalofthefittest.bloggersdelight.dk/
  Knus, Susan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Hej Susan. Det er jeg super glad for at høre! 😀 Held og lykke min din blog, den tjekker jeg lige ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Drop den dårlige samvittighed!