Reklamer på bloggen - hvad er hvad?

Tid til træning i hverdagen!

Hvor finder man tid til at træne i en travl hverdag? Der er desværre ikke andre svar end benhård prioritering! Træning er blevet en stor del af min hverdag og jeg elsker det, men det medfører også fravalg. Smider du 1 times daglig træning oveni en travl hverdag, så er det svært at få de mange bolde i luften til at spille sammen  og ikke tabe én af boldene på gulvet…

Husk at prioritere dig selv!

Jeg har længe prøvet mit absolut bedste for at klare det hele. Til tider har jeg stået på ét ben og forsøgt at holde tungen lige i munden, men nu har jeg taget et valg. En af boldene må ryge og det bliver ikke træningen! Jeg har derfor sagt mit studiejob op. Det skærer i både min selvtillid og min selvopfattelse. Jeg er jo sådan en der kan klare det hele, er jeg ikke?

Der er rigtig mange seje mennesker derude der jonglerer med langt flere bolde i deres dagligdag end mig. Flere har endda børn og et familieliv. Til jer: stor respekt! Jeg tager virkelig hatten af for jeres dedikation, motivation og drive. Dette er ikke en klagesang fra min hverdag, den har jeg selv valgt og jeg er meget bevidst om at mange andre sagtens kan få det til at fungere. Jeg kan bare ikke.

Jeg vælger at være glad!

Når man ikke er glad, sover dårligt og konstant har dårlig samvittighed, så er det på tide at slå bremsen i og vælge noget fra. Mit valg er muligvis ikke det bedste valg i alles øjne, men jeg vælger min træning og mit studie til, så må arbejde komme senere. Min træning giver mig glæde og det vil jeg gerne beholde. Billedet herunder er fra efter min sidste træning med min skønne træner Amanda der havde taget den lækreste proteinmuffin med til mig efter at have tæsket mine biceps 😉 I det øjeblik billedet blev taget smiler jeg. Det vil jeg gerne blive ved med og derfor er dette det rigtige valg for mig.

Har du prøvet at have for mange ting i hverdagen? Og hvordan tackler du det?

 

   

9 kommentarer

 • Søren

  Jeg tror alle der træner (nogenlunde seriøst et par gange om ugen), læser og har arbejde ved siden af på et tidspunkt må tage et valg.

  Jeg valgt så den tredje mulighed: mindre social samvær.
  Så fodbold (i fjernsynet) og +2 gange druk gange om ugen, blevet skåret væk, så det blev til måske 1-2 gang druk om måneden og minimalt fodbold i fjernsynet(stort set kun når Danmark spillede mod et stor hold og VM/EM) og bum så havde jeg intet problem med at læse, arbejde og træne 3-5 gange om ugen.

  Og ja, jeg er stensikkert gået glip af nogen sjove fester, men jeg er lige så sikkert gået glip af endnu flere dødkedelig “drukfester” og ødelagte lørdag/søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Søren. Det tror jeg du har meget ret i. Der kommer sgu nogle valg og fravalg for ingen mennesker kan nå det hele, især ikke når træning fylder i en ellers travl hverdag. Jeg har også overvejet nøje om det skulle være det sociale samvær jeg skulle skære fra og det er helt sikkert også begrænset (eller måske nærmere: mere selektivt prioriteret) end det var for et år siden.
   Der er helt sikkert mange gange hvor de “sjoveste” fester faktisk bare er druk på en ganske almindelig lørdag og der går man nok ikke glip af det store, og har man taget et valg, jamen så kan man jo også godt leve med at gå glip af de fester som alle snakker om – bare en gang i mellem. Jeg har stor respekt for dit valg og synes det virker meget velovervejet. Det er svært at ville det hele, så nogle gange må der skæres ind til benet!

   Rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ELSKER din blog! Alle dine indlæg er så velargumenterede og velovervejede – du laver en masse research på det specifikke emne, og lægger dine egne meninger og erfaringer ind over på en meget elegant måde. Du er simpelthen så god til at skrive! 🙂
  Jeg døjer stadig med de sidste 4-5-6 kg. og din naturlige og meget positive tilgang til både træning og kost giver mig rigtig meget motivation – både til at komme af sted til træning, for det gør vi jo “bare”, men også til at være lidt mere afslappet ift. de “slemme” kalorier og “jeg-må-ha’-sukker-nu-udbruddene”, og påmindelsen om at vi skal huske os selv i sådan en langsommelig, og til tider meget svær, process! TAK! 🙂 Og god weekend. Hilsen Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Pernille. Sikke en fantastisk kommentar! Jeg er virkelig glad for at du læser med og har lyst til at kommentere, det giver mig så meget mod på fortsat at blogge og jeg bliver glad helt indeni. Det er virkelig dejligt at høre, at du synes jeg laver noget research før jeg skriver. Jeg prøver at have et nuanceret syn på sundhed og formidle det på en personlig måde, uden at gøre mig til hverken dommer eller ekspert over noget.
   Og de “nu må jeg bare sukker” udbrud er du bestemt ikke alene om! Jeg kender alt til dem! De kommer typisk netop når jeg synes at jeg egentlig ser godt ud.. Så viser sukker monsteret sig og jeg skal virkelig kæmpe med det.

   Jeg håber du har haft en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • (Undskyld mit sprog..) Men hold kæft hvor er det dejligt at vide at andre også er nødt til at vælge nogle ting fra for at kunne klare det hele! At du er så velovervejet og argumenterer for din sag som du gør, gør det hele endnu bedre!
  Jeg er selv en af dem som vil det hele, men fordi jeg er hjertetransplanteret og har mindre energi end alle andre + en skæv ryg der skal vedligeholdes gennem træning OG et (forholdsvist) nyt studie på uni, så synes jeg det er dødsvært at få tid til det hele. Men hvor er det befriende at andre er i samme situation og vil fortælle så åbent om det! Tak Anna!

  Btw, så var jeg til karriereseminar for nogle måneder siden .. der sagde de, at studierelevant job selvfølgelig var godt for erfaringen og på CV’et, men at mange arbejdsgivere gik lige så højt op i ens fritidsinteresser og gerne frivilligt arbejde = kan man vise engagement og stor dedikation indenfor et felt og vise nogle konkrete resultater, så skal man nok komme frem i verden. Det er i hvert fald min trøst, når jeg ser alle mine kammerater have tid og overskud til arbejde ved siden af alt andet, og jeg ikke har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Katja. Din kommentar varmer helt indeni og jeg værdsætter virkelig at du tog dig tid til at skrive den. Tusind tak 🙂 Din baggrund gør klart at du har mindre energi end andre, min krop kan også til tider være mere træt end mine jævnaldrende, men jeg tror ærlig talt at mange kvinder har det på samme måde – selvom de ikke har fysiske skavanker? At alt det ræs med at have mest overskyd, kunne nå mest i hverdagen og have det flotteste cv, at det bliver for meget og uoverskueligt? Jeg tror i hvert fald ikke, at vi er alene.
   Det er muligvis dumt for min karriere, men jeg vælger at sætte min lid til, at i det store billede betyder min all around erfaring og personlighed mere end om jeg havde et studiejob på 5. semester. Og det er vigtigere for mig at være glad! Derfor betyder dine ord fra karriereseminaret rigtig meget, for det bekræfter mig, at jeg har taget den rigtige beslutning.

   Held og lykke med din egen træning, karriere og alt det andet som fylder i din hverdag. Det hele skal ikke være så perfekt og poleret, det er sgu vigtigere at være glad! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Er meget enig! Gjorde præcis det samme som dig og valgte mit job fra til fordel for studie, træning og ting der gør mig glad 🙂 kan heller ikke overskue at have for mange bolde i luften, så for mig var det den bedste løsning. At det bliver lidt hårdere bare at klare sig på SU’en, det må man jo så tilpasse sig. Men er glad for min beslutning og er slet ikke ligeså træt og stresset som førhen 🙂 træt og stresset som førhen 🙂

  @trinemk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine MK

  Er meget enig! Gjorde præcis det samme som dig og valgte mit job fra til fordel for studie, træning og ting der gør mig glad 🙂 kan heller ikke overskue at have for mange bolde i luften, så for mig var det den bedste løsning. At det bliver lidt hårdere bare at klare sig på SU’en, det må man jo så tilpasse sig. Men er glad for min beslutning og er slet ikke ligeså træt og stresset som førhen 🙂

  @trinemk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wonderwomanwannabe

   Hej Trine. Hvor er jeg bare glad for din kommentar! Det har virkelig været et svært valg for mig både personligt, men også i forhold til at dele det med andre. Der er jo så mange seje unge og voksne derude som klarer 100 bolde i luften og så er det sgu svært at indrømme at man ikke selv kan. Men du har helt ret; det gælder om at have fokus på sit eget overskud og sin egen glæde – og træffe valg derefter. Jeg er nemlig heller ikke nær så stresset eller træt som før og det er virkelig det hele værd. Tillykke med din beslutning, jeg synes du har taget et sejt og meget rigtigt valg for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Reklamer på bloggen - hvad er hvad?