Nye udfordringer - Nyt træningsprogram!

Efterårsfarver, trætte ben og røde kinder: Iforms Hjerteløb 2014!

Sofaen kan virke utrolig lokkende nu hvor mørket og kulden nærmer sig, men det ER altså ret lækkert at komme ud i naturen og få bevæget kroppen! I lørdags var det en typisk efterårsdag i Danmark med let regnvejr, smukke efterårsblade på vejene og vinden havde fået lige den snert af kulde som fortæller at vinteren snart er på vej. Det var med andre ord helt perfekt vejr til dette års Hjerteløb!

Endte jeg med at gå eller løbe?

Den sidste måned har været udfordrende og fået mig ud på dybt vand. Jeg havde egentlig affundet mig med aldrig kunne løbe, men man skal aldrig sige aldrig! Starten på træningen gik rigtig godt og mine powerwalks fik langsomt mere tempo på. Du kan læse om min mini-guide til løbetræning for absolut nybegyndere HER. Det viste sig dog en uges tid efter, at mine hofter var knap så glade for de små løbepas, og jeg valgte at lytte til min krop og skrue ned for tempoet igen. 

I lørdags gik det løs og selve Hjerteløbet gik super godt. Jeg hyggede med Matilde og hendes veninde. Vi havde alle trænet om formiddagen, så de var heldigvis friske på at tage hensyn til mine hofter og gå det meste af turen. Det lykkedes mig dog at løbe hele den første kilometer uden brok fra hverken muskler eller led. De resterende kilometer blev gået i raskt tempo mens vi nød den smukke natur omkring Charlottenlund og så fik vi fart i de tunge stænger lige inden slutningen – vi skulle naturligvis løbe i mål!

Jeg vil passe på min krop og mit helbred!

Det er utrolig vigtigt at udfordre sig selv, men samtidig tage hensyn til den krop og den form man har. Jeg bliver aldrig nogen sprinter eller langdistanceløber, men den sidste måned har åbnet mine øjne for nye måder jeg kan bevæge min krop på. Dit hjerte, dine led og hele dit helbred har godt af bevægelse. Det ved vi jo allesammen godt, men derfor er det stadig sørens vigtigt at huske!

Den sidste måned har jeg hver morgen taget krill-olie piller fra MegaRed som er smækfyldte med letoptageligt omega-3. Udover at indeholde vigtige næringsstoffer, så støttes en god sag også. MegaRed har nemlig været sponsor for Iform <3 løbet og har derigennem støttet Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet” som sætter fokus på forskning af blandt andet hjertekarsygdomme. Du kan læse meget mere om MegaReds produkter HER og købe dem hos Matas lige: HER. 

Jeg vil blive ved med at passe på mit hjerte og resten af min krop. Det vil jeg gøre ved fortsat at spise sundt,  få sovet nok hver nat, variere min motion og tage kosttilskud i form af c-vitaminer, krill-olie og magnesium.

Hvordan passer du på din krop? Og var du til et Hjerteløb i år?

 Indlægget er sponseret

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Karin

  Hej Anna,
  Jeg følger din blog og synes naturligvis det er skønt du støtter hjerteløbet og spiser krill olie, som ALLE andre bloggere åbenbart gør for øjeblikket. Må jeg opfordre til at støtte en anden god sag, som er er helt gratis og ikke sponsoreret? Jeg savner at I fitness tøser opfordrer folk til at blive bloddonorer. Der mangler altid nye donorer, det gratis at deltage og man får endda en sodavand (måske light eller danskvand) og et stykke chokolade (det kan godt være den gode på 60%) for det. Det bedste ved det er dog, at man derved hjælper en masse syge mennesker og det får man det jo også dejligt af.
  Mange Hilsner Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Hej Karin 🙂 Naturligvis må du skrive og opfordre til en god sag! Det er jeg glad for at du gør.
   Jeg har faktisk lige meldt mig som bloddonor til den sundhedsmesse der var i København for et par uger siden, men har bare ikke skrevet om det herinde. Det har ikke været muligt for mig at være bloddonor i mange år grundet medicin, men nu er jeg endelig frisk og klar, så jeg var ikke i tvivl om at det var en god idé for mig at tilmelde mig blodbanken. Jeg har endnu ikke været der første gang, men nu har du lige givet mig en årsag til at rykke dem for en indkaldelse og jeg vil naturligvis gerne skrive om det herinde. Du har helt ret i at det er en super god sag at støtte og man ved jo aldrig om man selv eller ens nærmeste får brug for blod en dag 🙂
   Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin

   Hej Anna,
   Tak for dit svar. Jeg er glad for at høre at du har meldt dig.
   Ha´ en rigtig god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot at du kunne løbe den første kilometer og godt at du ikke kunne mærke noget!
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud – lige nu har jeg en lækker giveaway kørende, hvor man kan finde en fusion-trøje 🙂
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Tusind tak Sarah, jeg er også stolt af mig selv! Selvom det for andre er barnemad, så er alting jo relativt 🙂
   Jeg tjekker din fine giveaway ud 🙂 God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Nye udfordringer - Nyt træningsprogram!