Find de små pauser i hverdagen!

Store lår er lækkert!

Stærke ben fylder en del mere end slappe ben har jeg erfaret på det sidste… Stærke ben er super lækkert og jeg er vild med mine større lår! Det skaber dog også en del garderobemæssige udfordringer…

Mine lår har nemlig svært ved at være i mine jeans! Min bagdel er også vokset lidt (ikke så meget som jeg kunne ønske, men arbejder på sagen!), men mine lår har virkelig suget til sig af både mad og træning. Så går jeg ud og investerer i nye bukser? Accepterer jeg at vinteren tilbringes i kjoler og strømpebukser, eller tager jeg skridtet fuldt ud og lever i mine Nike tights?

Hvad gør du med tøj???

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Sofie

  Har samme problem derfor SVÆRGER jeg til bukser med stretch!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Fedt jeg ikke er alene her! Busker med stretch? Jeg må på jagt! God undskyldning for shopping 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hos mig er det mere min booty, ikke så meget mine lår, der er vokset af træningen. Så kender godt til dine udfordringer! Er lige som Sofie fan af bukser med stretch, da de normale jeans ikke sidder behageligt. Synes Dr. Denim er gode, dem har jeg efterhånden haft nogle par af.
  Ellers er der jo også den mulighed bare at bo i sine Nike tights – det er jeg også fan af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Ha ha, jeg synes bestemt også det er en mulighed at bo i mine Nike tights! 😀 Gad vide om mine omgivelser er enige? 😉 Måske skal jeg prøve Dr. Denim, det er svært at finde jeans der sidder godt efterhånden.. Men hvor er du heldig at det er din booty der fylder, det er SÅ flot med en fyldig bagdel efter min mening!
   Tak for de gode råd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har taget skridtet fuldt ud og lever i mine tights.. Det er så meget mere behageligt, specielt efter jeg faktisk havde jeans på i lørdags, og de strammede alt for meget og ubehageligt. Så vil jeg heller have mine tights, de strammer de rigtige steder.

  //Cathrine
  http://fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Det vil jeg give dig helt ret i Cathrine, hellere have noget på som man selv føler sig godt tilpas i og som sidder godt! Jeg er nu stadig på jagt efter jeans 😉
   Men man skal aldrig kimse af tights looket 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Kjole og strømpebukser er en sød ide

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Det har du helt ret i, Erika! Det kan også se super fint ud her til vinter 🙂 Jeg må have købt flere tykke strømpebukser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Find de små pauser i hverdagen!