Kreativ morgenmad: Er du træt af din havregrød?

Tirsdagstip: undgå at falde i sukkerfælden om eftermiddagen!

En pose med rå grøntsager og en mini-tupperware med mandler. Det virker utrolig simpelt og alligevel har jeg virkelig svært ved at have sådan en “hjælpepakke” klar hver dag. Jeg kunne sagtens leve af proteinbarer, chokolade, tørret frugt og vingummier i små skåle som jeg kunne nippe af dagen lang. Men det bliver jeg jo ikke sund og stærk af!

Trangen til at snacke.. 

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen; jeg er en kæmpe snacker. Og jeg er bestemt ikke rar at være i nærheden af når jeg er sulten! Hvad gør den kombination? Den gør mig utrolig sårbar over de par hundrede ekstra kalorier der daglig liiige kan snige sig ned i maven udover alt det gode og nærende mad som jeg også spiser.

Denne omgang tirsdagstip er derfor utrolig simpel, men en ren lifesaver for mig når mine cravings går amok og jeg er tæt på at spise hele køleskabet… Rå grøntsagsstænger klar i en pose! Altid! Så er der ingen undskyldninger når proteinbare eller rawbaren fra skabet lokker 😉

Beklager billedkvaliteten her, det var sent på eftermiddagen da jeg sad og læste og kom i tanke om hvordan den her pose snacks egentlig kunne være et godt tip (og vidne om min sukkertrang der altid kommer kl 17…). Min Iphone 6 med super kamera er på vej i posten, så der kommer snart bedre billeder her på bloggen!

Det lykkedes ikke altid for mig at have friske grøntsager skyllet og skåret, men jeg bliver bare så blød og irritabel af at snacke alt det “semi sunde”, så jeg prøver at gøre en indsats for at have nødhjælpen klar når snacktrangen kommer!

Hvad gør du med dine snacks?

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Det må jeg prøve, jeg falder alt for tit i!
  Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin’ her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
  //Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Det tror jeg vi er mange der gør Sarah! 😀 Fin blog du har, den vil jeg læse med på fremover 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak skal du have! Det betyder meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke fundet noget der virker perfekt for mig endnu – for jeg kan desværre godt blive lidt træt af at spise f.eks. gulerodsstave 2-3 gange om dagen. Så pt. kører jeg på Red Bull og et æble om eftermiddagen – ikke verdens sundeste snack, men helt sikkert bedre end f.eks. chokolade!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnaWarrington

   Hej Christina. Nogle gange tror jeg netop det gælder om at finde de mellemveje mellem 100% sundt og 100% usundt som virker i en travl hverdag. Du kan jo altid supplere din Redbull med lidt mandler eller bare hveranden dag skifte den ud med gulerødder eller noget andet. Ellers er det jo som du selv siger langt bedre end chokolade 🙂 Jeg bliver også træt af gulerødsstave, så prøver at variere grøntsagsstængerne så godt jeg kan eller skifte dem ud med skyr og bær nogle dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kreativ morgenmad: Er du træt af din havregrød?