Efterårsfarver, trætte ben og røde kinder: Iforms Hjerteløb 2014!

Ud af komfortzonen! Update på poseringstræning!

Vi har den allesammen: komfortzonen. Der hvor vi føler os trygge og hvor det er rart at være. Problemet er, at der sjældent sker udvikling når man bevæger sig indenfor de samme trygge rammer. For mig er noget af det mest grænseoverskridende at skulle bevæge mig i lidt tøj foran andre… Så det har jeg naturligvis kastet mig ud i!

Det er dog ikke en ny karriere som stripper jeg har i tankerne, men derimod poseringstræning til mit mål om at stå på scenen i bikinifitness, Newcomers 2015.

Hop ud i det du ikke tør!

Det var med nerverne udenpå tøjet at jeg mødtes med min træner Amanda og to andre seje piger i søndags. Vi skulle nemlig lære at posere! I sidste uge skrev jeg om min usikkerhed omkring hele situationen. Det kan du læse lige HER.

Det er for mig en to-delt udfordring at skulle træne poseringer. Den fysiske del fylder naturligvis primært, da bevægelserne er utroligt svære at koordinere og hele kroppen virkelig skal samarbejde for at det ser (tilnærmelsesvist) elegant og naturligt ud. Men det kommer med masser af træning og øvelse!

Min krop er god nok som den er – selvom jeg arbejder på den!

Den anden del af udfordringen med poseringer er mental. Dét at stå foran et spejl i et rum med andre uden særlig meget tøj på – det stiller krav til både kropsbevidsthed og selvtillid. Dine bevægelser kan være liiige i skabet, men har du ikke udstrålingen med og hviler du ikke i din egen krop, så kan det være ligemeget.

For mig personligt er det en god øvelse i ikke at tænke så meget. Ja, min mave er blød og ja, mine lår er store. Men det er jo netop en del af processen! Ingen render rundt med en sixpack hele året rundt og jeg tror det er sundt at øve sig i at acceptere sin krop som den er lige nu. Jeg arbejder fortsat med at bygge muskelmasse og der er 1000 ting der kan forbedres med min fysik, men derfor er min krop jo ikke forkert som den er nu!

Jeg vil nyde hele den her proces og jeg har 11 måneder til scenen kalder hvor jeg vil stå i mit livs bedste form. Vi er alle forskellige, har forskellige kroppe og forskellige udgangspunkter, så det vigtigste er at fokusere på sig selv og den proces man selv går igennem.

Ps. Jeg venter stadig på min Iphone 6 (leveringen fra 3mobile er ikke ligefrem hurtig) så der vil snart komme skarpere billeder her på bloggen…

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Efterårsfarver, trætte ben og røde kinder: Iforms Hjerteløb 2014!