Personlige rekorder: kan de bruges i din træning?

Vinder af konkurrencen: Iforms HjerteLøb 2014!

Så er vinderen fundet af konkurrencen om 2 billetter til Iforms Hjerteløb i slutningen af oktober, samt 3 måneders forbrug af krill-olie fra MegaRed. Jeg har trukket lod blandt jeres super gode kommentarer og den heldige løber blev:

Camilla!

Hun skal ud og løbe 5 km. med sin mor. Hun har været igennem et sygdomsforløb og vil gerne invitere hendes med på en løbetur som en tak fordi hun har støttet hende. Jeg sender Camilla en mail med information om præmien og håber vi ses til løbet!

Det er bedre at lunte end at gå i stå!

Det var min intention at powerwalke og eksperimentere med let løb 2 gange om ugen, hvilket var noget nemmere i starten af september da solen skinnede… Siden har vægtene i det lune træningsrum lokket lidt mere 😉

Jeg bliver aldrig en løber og jeg kommer ikke aldrig til at løbe 5 km, men det er helt okay. Mine hofter er opereret 9 gange, mine led er hypoermobile og min krop er ikke vant til at løbetræne. Derfor er det en kæmpe sejr bare at kunne lunte et par minutter! De næste par uger planlægger jeg 2 gange om ugen at powerwalke 30-50 min og inkludere et par intervaller hvor jeg sætter i let løb.

Så hvis du ser en powerwalkende “løber” med langsomme ben rundt om søerne de næste par uger, så er det bare mig 😉 I mine ører spiller blandt andet den nye playliste fra Le Gammeltoft som egner sig super godt til en løbetur eller powerwalk ude i efterårsvejret.

Hvad med kosten?

Tja.. Jeg har ikke ændret synderligt i min kost selvom jeg nu har lidt mere fokus på konditionen end jeg plejer. Min motivation til en striks kostplan har ikke været særlig høj de sidste par uger, men jeg er ved at være ovenpå igen og har fyret op for de sunde madpakker i tupperware igen!

Kosttilskud har længe været en del af min morgenmad (sammen med kulsort kaffe) og særligt fiskeolie har jeg sørget for at tage – selv i de perioder hvor jeg glemmer mine andre vitaminpiller, host host. De  omega-3 tilskud jeg tidligere har taget er fra Canada, da de er billigere over there. Pillerne er i genren “hestepiller” og ikke ligefrem behagelige at sluge, men hvad gør man ikke for sundheden. Derfor er jeg også ret så glad for de små krill-olie piller fra MegaRed som hverken lugter eller er ubehagelige at sluge. De sørger i øvrigt også for at kroppen nemt optager indholdet af omega-3 – win win!

MegaRed er sponsor på I Form <3 løb 2014 og støtter derved Hjerteforeningens kampagne “Elsk Hjertet” Du kan læse meget mere om produkterne HER og du kan købe dem lige HER hvis du selv vil holde dit hjerte sundt med krill-olie før løbeskoene snørres!

Indlægget er sponseret.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Personlige rekorder: kan de bruges i din træning?