Verdens bedste dip!

Bedre søvn med osteopati!

De sidste to uger har været en stresset omgang for mig. Bloggen er mit lille fristed hvor sundhed, kost og træning bliver vendt og drejet i de ord og billeder som jeg er falder over, bliver inspirerer af eller selv prøver at bidrage med inspiration til. Jeg skriver nogle gange om nedture i forbindelse med en krop der ikke samarbejder eller når sukkertrangen er svær at styre, men sjældent når det ikke er relateret til min træning eller mad.

Lige for tiden er mine studier pressede med forberedelser til eksamen og mine hofter er desværre begyndt at brokke sig over min øgede træningsintensitet. Derfor har jeg haft svært ved at finde ro om aftenen/natten, hvilket jo ikke er helt sundt…

Et afbræk fra det hele…

Jeg har været så heldig at blive inviteret indenfor hos osteopaten Olivar Frederiksen hele to gange for at skrive om et forløb hos ham. Det er helt bevidst at jeg ikke skriver indenfor på klinikken, eller indenfor til behandling, da det faktisk ikke føltes sådan at være på besøg hos Olivar. Han har sin egen klinik i Hellerup lidt udenfor København hvor han tager imod mig i ret så unikke omgivelser. Jeg har været ved alverdens fysioterapeuter, læger og forskellige klinikker, men aldrig helt et sted som her.

Gulvet er slidt. Møblerne matcher ikke og på væggene hænger lige dele kunst og billeder af krop og nervesystem. Her bliver du taget imod med åbne arme, et venligt smil og en oprigtig interesse i hvem du er.

Når hverdagen trækker tænder ud!

Jeg har i tidligere indlæg været lidt inde på madplaner til travle dage, skrevet om manglende søvn i hverdagen og fuldstændig glemt at lave en opdatering på sidste uges målsætning om at komme mere ud i naturen. Formålet med målsætningen var netop at huske på hvor skønt det er med en daglig gåtur i vind og vejr, men det kræver jo at det bliver prioriteret. Og det har jeg ærlig talt ikke gjort.

Det er nogle gange sundt at stoppe op, se sig selv udefra og tage en pause. At prioritere sig selv og sit eget velvære i en travl hverdag er hverken egoistisk eller dovent. For mig har det været utrolig gavnligt at få to osteopatiske behandlinger hvor fokus 100% var på mig og hvordan jeg kunne få en mere afslappet krop i balance. Gennem blandt andet dybdegående massage i ryg og lænd, samt akupunktur har jeg mærket en forbedring i min søvn og generelt fået mere fokus på at få hvilet godt ud om aftenen.

Har du spørgsmål til behandlingen eller overvejer du at give dig selv en julegave, så kan du ringe til Olivar på: 39401040

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Verdens bedste dip!