Mislykkede muffins: make it work!

Cardio playliste!

Cardio-træning er jo super sundt og (desværre!) ret nødvendig for en smækker krop. Personligt er jeg langt større fan af styrketræning, men cardio KAN gøres tåleligt med små tips og tricks og særligt med ørerne fyldt med tung bas, hofterystende rytmer og snuskede tekster om fester og store numser.

Hvorfor cardio?

Der er mange som styrketræner der sværger til kun at træne tunge løft og eventuelt lidt supplerende stabilitetsøvelser. Andre skifter deres træningsrutiner så de har perioder med meget cardio (typisk under cut = kalorieunderskud) og perioder med meget lidt eller ingen cardio (typisk under bulk = kalorieoverskud). Der findes nok ligeså mange metoder som der findes mennesker med træning på hjernen.

Personligt følger jeg bare mit program fra min træner og stoler på at hun vurderer hvor meget cardio træning min krop har brug for. Her vil jeg dog lige knytte en kommentar til, at cardio jo langt fra har kalorieforbrænding og fedttab som eneste fordel. Der er en lang række helbredsmæssige fordele ved at få pulsen godt op og svede igennem et par gange om ugen. Så selvom jeg synes cardio er hårdt og kedeligt, så gør det en masse godt for min krop!

Playliste til sved på panden!

Min playliste til cardiotræning er fyldt med pop-musik for alle pengene! Der er fyret max op for klichéerne og så meget autotune at det halve kunne være nok, men det virker bare død motiverende når crosstraineren er kedelig og langtrukken.

Jeg kender mange der hører hård rock når de træner, men for mig er det altså popmusik all the way… Her er et udsnit af min liste som jævnligt opdateres.

Hvad lytter du til under cardio-træning?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mislykkede muffins: make it work!