Vinder af teaterbilletter!

Hvad brugte du din lørdag aften på?

Det er søndag morgen. Er du vågnet med et dunkende hoved, en sindssyg lyst til pizza og en telefon fyldt med beskeder rangerende fra sjove til pinlige? Eller du vågnet med ømme muskler, en telefon med billeder af dig selv i træningstøj og lyst til havregrød? Måske har du lavet noget helt trejde?

Når prioriteringer ændrer sig…

Havde du for 2 år siden fortalt mig at det første jeg ville tænke på når du sagde ordet “bar” det ville være; “hvilken smag?” Så havde jeg nok kigget utrolig underligt på dig, taget et gajolshot mere og fortsat med at danse på et af de nærliggende borde. Måske ikke hvis klokken var før 22, men… Tæt på.

I går var en ganske anderledes lørdag aften en den jeg lige skitserede. Den blev nemlig brugt på “Ladies night” i Loaded Gym hvor jeg tidligere har haft nogle prøvetræninger og elsket stemningen. Jeg blev heller ikke skuffet i går hvor hele centeret var fyldt med træningsglade kvinder som brugte deres lørdag aften på at træne sammen, glæde sig over de lækre protetinbarer i deres goodiebags og være tilfredse med at hoppe hjem i seng kl 22. Jeg var afsted med min søde veninde Sarah og sørme ikke om jeg fandt min egen træner Amanda derude også – lille verden 😉

Savner du ikke bylivet?

Jo! Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke er et afsavn at undvære fest og farver. Det er naturligvis muligt at gå i byen ædru, men det er bare ikke helt det samme som at være med i den interne fuldemandssnak. Desuden bliver jeg langt hurtigere fysisk træt når jeg er ædru og som regel vil jeg også gerne op og ramme træningscenteret inden det er aaalt for sent næste morgen…

Det jeg savner er faktisk heller ikke de sene morgentimer, de grimme tømmermænd eller den søde smag af gajolshots. Det er det sociale, de mange grin og den særlige følelse af fællesskab der opstår når en flok venner og veninder drikker sig fulde sammen. Det lyder fjollet, men for mig har netop dét været et afsavn. Derfor elsker jeg når det i min nye træningsverden er muligt at lave sociale arrangementer og stadig få en følelse af fællesskab selvom fitness er en individuel sport. Så er det faktisk okay at bruge lørdag aften med en proteinbar (det var jo lørdag), fjernsyn og min dyne.

Hvad lavede du lørdag aften?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nina

  Jeg kan virkelig godt følge din tankegang og dét du savner fra bylivet. Og det virker forkert, at der SKAL usund livsstil med alkohol og ingen søvn til for at få den følelse af fællesskab. Jeg synes det kunne være interessant med et indlæg med forslag til, hvor man kan finde den samme type fællesskabsfølelse som i bylivet, der ikke indebærer tømmermænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak for din kommentar Nina! Du har en rigtig fed idé med sådan et indlæg, det vil jeg meget gerne skrive! 🙂 Det virker nemlig helt forkert at fællesskabet kommer den vej igennem, men det har måske noget at gøre med hvad man er vant til? Altså hvor man først føler den slags fællesskab? Og hvis det er gennem fester, så er det svært at slippe igen.. Jeg vil tænke mere over det og forsøge at få skrevet lidt flere tanker ned omkring emnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vinder af teaterbilletter!