Projekt pullup - nu med hjemmetræning!

Kan (og skal?) man blive mæt for 250 kalorier? Test af Allévo!

Måltidserstatninger, slankeprodukter og proteinkure er meget oppe i tiden og der findes efterhånden så mange færdigpakkede måltider og barer på hylderne i supermarkederne, at du ikke behøver lave din egen mad hvis du ikke har lyst. Men er det nogen god idé? Og er det overhovedet mad?

I går banker det på min dør… Udenfor står et bud med en kurv fyldt med Allévos nye produkter med aftenmåltider på 250 kcal. Og hvem elsker ikke at få uventede gaver? Jeg gør i hvert fald og da jeg altid frisk er på at prøve noget nyt, så jeg kastede mig ud i det!

Poserne indeholder, ifølge Allévo, alt hvad du behøver af næring i ét måltid til kun 250 kcal. Det er jo utrolig lavt sat og jeg ville personligt ikke blive mæt på så få kalorier. Ingredienslisten er lang i hver af poserne, men tilberedningstiden er i bund og selve energifordelingen ser også ganske fornuftig ud med eksempelvis 25 gram protein, 40 gram kulhydrat og 13 gram fedt i varianten med kylling og ris.

Smagen er ganske rimelig med tanke på at hele måltidet kommer fra en pose og blot skal blandes med vand før servering. Om det er aftensmad? Ikke for mig…

Virker det så?

Jeg har jo lige snakket om Nupo og siden vi her lidt er i samme boldgade, så vil jeg gerne endnu engang understrege, at jeg personligt aldrig ville erstatte mine hovedmåltider med slankeprodukter. Derudover mener jeg dog stadig, at produkter som disse kan have deres berettigelse for nogles vedkommende.Produkter med et på forhånd lavt kalorieantal kan være hurtigt, nemt og overskueligt som kickstart hvis du skal tabe en masse kilo, men det kan også være et supplement til en ellers sund og varieret kost hvis du er normalvægtig – efter min mening.

Hvad mener du om måltidserstatninger?

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Haha kan ikke lade være med at kommentere (igen).
  Forstår simpelthen ikke sådanne produkter. Hvorfor erstatte pulver med rigtigt mad? Og så tænker jeg ligesom dig også, at 250 kcal. jo er ingenting. Jeg spiser 250-300 kcal som eftermiddagssnack, men sgu da ikke et hovedmåltid 😛
  Kan dog godt se din pointe i, at det kan være nemt for nogen der gerne ville smide nogen kilo.
  Jeg ville dog personligt aldrig røre det med en ildtang 😉 (pulvermaden ihvertfald, barerne synes jeg er anderledes)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, det er kun hyggeligt at du kommenterer, så bliv endelig ved med det 😀
   Jeg deler din undren over måltidets størrelse da 250 kcal bestemt heller ikke er aftensmad for mig, men nærmere en hurtig snack 😉 Det er henvendt til en bestemt gruppe mennesker som trænger til at tabe en masse kilo, men så er der jo altid mange der hopper med på bølgen fordi de skal passe en stram kjole i weekenden eller på ferie om to uger. Det er også helt fint, man må jo gøre hvad man har lyst til. Jeg er dog enig med dig i at det ikke vil erstatte mine hovedmåltider, men en bar ryger gerne ned i farten hvis min søde tand skriger eller jeg har meget travlt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Projekt pullup - nu med hjemmetræning!