Verdens nemmeste skyris i 2 varianter!

Ønskeliste 2014: Fyldt med fitness!

Hvad ønsker du dig til jul i år? Mine ønsker er de seneste år bærer præg af, at jeg er blevet mere praktisk anlagt. Sidste år fik jeg fx. en minihakker i julegave og jeg var lykkelig – nu blev timerne i køkkenet jo meget nemmere! Tænk hvis mit teenage-jeg havde læst den sætning…

I år er mine julegaveønsker primært præget af min forkærlighed for træning, kost og hele det her fitnessunivers som jeg jo efterhånden bruger meget af min tid på. I år er disse sager således at finde på min ønskeliste:

Ønsker du dig også træningsgear til jul i år?

Indlægget indeholder affiliatelinks

   

4 kommentarer

 • Nina mormedmangemaal

  Lækker ønskeliste!! Vi har droppet gaver til de voksne i år så det er kun en meget lang ønskeliste fra ungerne der pryder i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det kender jeg mange familier der gør, det bliver hurtigt bare et gaveræs og det er jo slet ikke hvad julen handler om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ej den tog ikke hele min tekst med!
  Jeg har derimod givet mig selv en gave – 1 års abbonnement hos Urban Fitness! Wuhuuuu…
  Dejlige gaver du har på listen!
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Sikke en dejlig gave at give sig selv! Hvor er det bare en god idé søde Nina! Ren luksus for både krop og sjæl 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Verdens nemmeste skyris i 2 varianter!