Problemer med maven?

Ugens sunde treat: desserter med dadler fra Urtehuset!

I går var det lørdag og det betyder “spisedag”, “cheatday” eller “treatday”, kært barn har mange navne. Princippet er dog knap så kompliceret som navnet; fri fra kostplanen en aften. Jeg har stadig frit valg på alle hylder og nogle gange bruger jeg min lørdag på slik, chokolade eller lignende, men jeg har på ingen måde lyst til et sukkerchok hver eneste weekend (det har hverken min krop eller psyke godt af), så typisk vælger jeg en masse kalorier fra sundere kilder.

Urtehuset har en masse sunde godter!

På Frederiksberg i Købehavn ligger en sand perle af sunde madvarer! Raw and Rustic caféen har alt hvad et sundt hjerte kan begære i form af både mad, drikkevarer og desserter. Ved siden af ligger butikken Urtehuset med alverdens helseprodukter. Klart et besøg værd!

Jeg købte 3 dadelbites med forskellig smag (kaffe, brownie og appelsin) og en romkugle. De er pakket med energi og kalorier, men indeholder hverken gluten eller raffineret sukker.

Et godt gæstetip (eller hvis du som mig har svært ved at begrænse dig) er at skære dine barer/kugler i mindre stykker og hælde dem i en skål. På den måde spises de lidt hurtigere og er nemmere at stille på køl og gemme.

Til “hovedret” købte jeg en toplækker sandwich med glutenfrit brød, acovado og kylling. Det er klart den bedste glutenfri sandwich jeg har prøvet! Find Raw and Rustic på Facebook lige HER. Dette indlæg er ikke sponseret, men blot en anbefaling.

Fik du dessert i går?

 

 

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Cecilie

  Så hyggeligt at have besøg af jer!
  Jeg håber, du kunne lide romkuglen 🙂
  /Den lidt for ivrige cafemedarbejder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Cecilie! Det var så hyggeligt du sagde hej, jeg blev rigtig glad 😀 Og jeres lækkerier var virkelig gode, de blev nydt i fulde drag og jeg kommer snart igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Lever du efter kostplanen resten af dagen, men skifter kun aftensmad ud med et chatermeal? Eller er det hele dagen du ikke lever efter kostplanen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Heidi 🙂 Jeg plejer at spise efter kostplanen indtil aften hvor jeg til aftensmad skiftet måltidet ud med fx sushi, en sandwich eller andet og så spiser jeg en sund dessert bagefter. Hvis jeg vælger at gå all in på at spise slik eller en tung klassisk dessert, så vælger jeg en sund aftensmad efter planen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Såååååå meget min favorit café og favorit sandwich!!
  Køber også gerne deres sundere guf med hjem!

  http://lenehjelmsoe.dk/wordpress/2014/02/sund-fast-foodtake-away/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er nemlig top lækkert! 😀 Aner ikke hvorfor jeg først har fundet den nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haps det ser lækkert ud! Jeg tror “desværre” bare jeg er lidt for traditionel på det punkt. Skal jeg spise usundt, eller spise flere kalorier end normalt, går jeg hele vejen. God kage, is, slik, chokolade el. lign. (skete i lørdags) 😀 Det værste er dog følelsen bagefter af let kvalme og oppustethed, synes dog kun det kommer når det er bland-selv, måske pga. mængderne, haha, ved det ikke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, det kender jeg nu godt Mette! Jeg elsker også traditionelle søde sager og ville ønske de havde samme næringsindhold som broccoli 😉 Den følelse bagefter er måske meget god at have? Det kan minde kroppen om hvorfor det nok er smartest ikke at fylde den med sukker så tit.. Så skal hovedet bare huske det samme :p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Problemer med maven?