Bedre søvn med osteopati!

Vinder af teaterbilletter!

Et stort undskyld fra en utjekket blogger aka. mig. Jeg har glemt at udgive indlægget med vinderen af to billetter til teaterforestillingen “De 3 musketerer” på Østre Gasværk, men bedre sent end aldrig, ikke? Vinderen blev Nana med følgende kommentar:

Jeg bor lige overfor østre gasværk og kan næsten dagligt se glade teatergæster gå ind og se, hvad jeg tror er, et helt forrygende show. Desværre rækker mine su-midler i dem kommende juletid ikke til teater, så derfor er det fantastisk, at man kan deltage i sådan en konkurrence.Hvis jeg vandt, vil jeg tage min storesøster med, som jeg, hele barndommen igennem, har danset rundt i stuen med til 80’er-hits. Særligt Poisen kunne få lamperne til at gynge, hvilken jeg også vil også vil karakterisere som mit yndlings 80’er-hit

Stort tillykke til Nana, du har fået en mail fra mig, og mange tak til jer der deltog!

bloglovin_annawarrington

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Bedre søvn med osteopati!