Hvad vil du gerne læse mere om???

Et ærligt billede af min hverdag lige nu…

“Flere personlige indlæg” lød dommen da jeg i går stillede spørgsmålet både her på bloggen og på Instagram om hvad i gerne vil læse mere om. Du er stadig meget velkommen til at give mig feedback og komme med indspark til bloggen.

Jeg vil ikke have en alt for navlepillende blog hvor det hele handler om mig, men jeg vil gerne åbne op for mere personlige indlæg. Derfor starter jeg med et ærlig indlæg om hvordan min hverdag er lige nu. Advarsel; det er ikke et indlæg fyldt med overskud, store smil og mentalt overskud.

Når hjernen bliver til mos og maden bliver kedelig…

Jeg er hverken den første eller sidste til at have travlt. Det ved jeg godt. Og jeg er heller ikke den eneste studerende med eksamenspres op til jul. Men lige nu føler jeg ærlig talt at hele verden snurrer hurtig rundt og jeg kravler bagefter i slowmotion. Jeg skal først til eksamen i januar, så hele den næste måned kommer til at kræve uanede mængder selvdisciplin og kaffe at komme igennem.

Min hjerne forvandler sig langsomt bliver til mos og jeg kan intet huske. Og da slet ikke noget af pensum. 

Min krop er træt, meget træt. Jeg sover 8-9 timer hver nat og vågner stadig med en tung fornemmelse i hele kroppen. Det er ingen hemmelighed at mine hofter har drillet på det sidste og det hjælper da heller ikke ligefrem på trætheden, at jeg også døjer med smerter. Min træning fortsætter, da jeg ikke kan undvære den, men det er nogle tunge trin op til centeret og jeg skal sætte noget meget festligt musik på for at få liv i kroppen! Jeg tager naturligvis signalerne fra kroppen alvorligt og har nedjusteret intensiteten, men vil ikke undvære træningen.

Hverdagen er altså for tiden lidt en kamp både mentalt i form af de mange akademiske begreber der bare ikke vil sætte sig fast, men også fysisk i form af træthed og brok fra hofterne. Er mine madpakker så fyldt med fancy pynt og lækkerier for alle sanserne? Nej, min mad er ikke revolutionerende når min hverdag ser ud som den gør nu. Mit overskud nærmer sig nul og det betyder absolut de nemme løsninger i køkkenet. Men hey, ingen er døde af dåsetun og grøntsager fra frost!

Jeg snacker meget og har altid små pakker af hurtige, men næringsfyldte sager med mig. Appetitten kan let ryge sig en tur, så derfor sørger jeg for at få nok kalorier ved at have nødder, frugt, avocadoer, proteinbarer, kogte æg, grøntsagsstænger og glutenfri boller liggende i tasken.

Det var en status herfra. Andre der er eksamensramte?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Johanne

  Åh hvor jeg kender det! Jeg læser også statskundskab og har haft pres på absurd længe efterhånden, og det bliver ved hele januar. Jeg har ugeeksamen lige nu, og der er simpelthen ingen grænser for hvor ugidelig, jeg er. Det er så frustrerende, at jeg ved, jeg kommer til at sidde nærmest i døgndrift indtil aflevering på torsdag, men så kunne jeg jo bare have taget mig sammen 😉
  Jeg har så oveni hostet og snottet som en gal de sidste to uger, så jeg har ikke kunnet træne, hvilket heller ikke ligefrem hjælper på humøret!

  Held og lykke med dine eksaminer! Jeg slutter lige af med at være den irriterende type, der fortæller dig, at du skal nyde det på bacheloren, for det bliver meget værre med 30 point på kandidaten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Johanne! Ha ha, super tarvelig afsluttende kommentar om kandidaten – jeg glæder mig 😉 Ej, det er skønt at høre jeg ikke er den eneste der mærker presset! Jeg kan nogle gange godt føle mig lidt alene med følelsen af manglende overskud på studiet når alle andre klarer 100 bolde i luften, men det reelle billede er nok at alle føler sig presset til tider. Og du kan tro jeg kender det med at udskyde eksamenslæsningen/skrivningen selvom man bare ved hvor presset det bliver de sidste dage, men det er sgu svært mentalt at være ved ilden i lange perioder i træk. Rigtig meget held og lykke med din ugeeksamen, drik en masse kaffe og køb nogle julegodter, det skal nok gå! 😀 Og god bedring med forkølelsen oveni 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Ja, jeg ved det, men jeg kunne ikke dy mig 😉
   Jeg kender så godt den følelse! Men jeg synes (i hvert fald i min omgangskreds), at vi er blevet meget bedre til at tale om det på kandidaten. Og sandheden er, at vi stort set alle har den samme følelse. Selvfølgelig er der nogle få (røvirriterende) overskudstyper, men jeg tror ærlig talt også, at de føler sig ret pressede, når de tager sig tid til at tænke over det.

   Mange tak! God fornøjelse med læsningen og glædelig jul til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak og i lige måde, man må jo hygge sig så godt man kan selvom der skal læses hele julen 🙂
   Hvor lyder det bare dejligt at kandidaten er mere åben overfor de svære perioder der følger med studielivet. Jeg elsker selv at være studerende, men synes der mangler en kultur for både at kunne tale om alt det sjove og også det svære. Jeg tror nemlig du har ret i, at jeg langt fra er alene om at føle mig presset.
   Hav en dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hej Anna, har sendt dig en besked i dine direct messages på Instagram, som jeg håber du vil vende tilbage på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad vil du gerne læse mere om???