Året der gik - sommer og efterår 2014

Godt nytår! Og drop nu den januarkur!

Godt nytår! Er du klar til festen, boblerne, kransekagen og dronningens nytårstale? Jeg håber du får et helt fantastisk nytår – uanset hvordan du vælger at holde den. Og så håber jeg endnu mere (helt ind i hjertet faktisk) at du bruger aftenen på at værdsætte dig selv og din krop. Ja, det lyder som verdens største kliché, men på årets sidste dag må det gerne være en smule for meget, må det ikke?

Jeg er fortaler for at man gør sig tanker om sit liv og ændrer på ting hvis man er utilfreds, MEN; kan vi ikke blive enige om ikke at bruge hele januar på selvpineri og træning som straf for julehyggen? Din krop har brug for sund mad og bevægelse hele året, ikke kun i ekstrem udgave i januar. Og de få dages pebernøddespiseri i julen har nok ikke gjort så stor skade som du tror…

Min egen vinterform ser lidt anderledes ud i år i forhold til sidste år ved samme tid. At opbygge muskler tager (røv!) lang tid, men jeg kan se en lille forbedring på mine skuldre og arme. Til bonusinfo kan jeg fortælle, at jeg vejer næsten 5 kg mere på de nye billeder til højre, hvilket kun styrker mine tanker om ikke at bruge vægten som sundhedsindikator mere. Derfor skal min januar heller ikke foregå med nervøse trin op på en vægt hver eneste dag. Jeg vil i stedet se mig i spejlet, mærke efter i min krop og give den en masse sund og nærende mad, så den (forhåbentlig) vil være med til at blive endnu stærkere i 2015!

Hvad er dine tanker om nytårsforsæt?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nanna

  Jeg synes det er rigtig dejligt at du har den indstilling – det nytter alligevel ikke noget at skeje fuldstændig i januar med sundhedsflip og sindssyge diæter. Personligt er jeg lige begyndt at løbe her sidste uge, og målet er gøre det til en vane (og løbe et par gange om ugen). Ikke noget med kilo eller kilomenter, niks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Nanna. Tak for de søde ord, vi er ganske enige; det er de små tiltag og de langvarige sunde vaner som har den største (og bedste!) effekt 🙂 Hav et rigtig godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Året der gik - sommer og efterår 2014