Sukkerfri julekager - uden proteinpulver eller sødemidler

Hvad vil du gerne læse mere om???

Efterspørgsel: kritik af bloggen! Jeg vil gerne høre hvad du helst vil læse om herinde! Kunne du tænke dig at læse flere opskrifter, flere træningsvideoer eller måske indlæg der er mere debatterende om kost, sundhed, idealer eller noget helt andet?

Jeg har tænkt meget over hvordan jeg kan gøre bloggen bedre, da jeg virkelig nyder at have dette online frirum. Både på bloggen og på Instagram er noget af det bedste jeg ved at læse kommentarer fra andre og der kommer lidt debat.  Derfor vil jeg rigtig gerne høre nogle kommentarer til hvad jeg kan gøre bedre og hvilke typer indlæg i bedst kan li at læse.

Skal bloggen være mere personlig, eller er det ikke noget der har interesse? Skal der være mere fokus på kost eller mere fokus på træning? Kom meget gerne med dine inputs, så bliver jeg rigtig glad!

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Hej søde Anna.
  Jeg kan rigtig godt lide din blog.
  Jeg synes at det bedste er dine personlige indlæg, hvor du virkelig har fingeren på pulsen.. Jeg kan lide at høre dine personlige holdninger, om ting som optager os alle. 🙂
  Hvis jeg skulle komme med én ting, så er det at jeg ville værdsætte bedre billedkvalitet, det gør det simpelthen mere lækkert – især mad-billeder 🙂 !
  Hilsen Maya 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Maya! Super fedt med feedback, det værdsætter jeg virkelig! Den med billedkvaliteten har flere af mine (kamerakyndige) veninder nævnt før og er klart noget jeg vil tage til mig og bruge mere energi på i fremtiden.
   Jeg har været lidt i tvivl om hvor personlig og debatterende jeg skulle være herinde, men det ligger mig ret naturligt at dele ud af tanker og meninger, så det er bestemt noget jeg vil fortsætte med fremover og gøre til en fast del på bloggen.
   Tusind tak for rigtig gode ord! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Anna. Er vild med din blog og dit gode arbejde 🙂 Jeg synes det er fedt, når du bringer emner op og kommer med din mening, men jeg kunne godt bruge lidt mere om dig og din hverdag. Hvad der er nemt og hvad der er svært i din vej mod bikini fitness. Fortælle om de gode og de dårlige dage. Jeg synes, du er super motiverende, men det vil gøre det nemmere at relatere til dig, hvis man kendte lidt mere til det jeg lige har nævnt 🙂

  Udover det synes jeg det er super, at du deler både opskrifter og træning med os – du er så sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Christina 🙂 Mange tak for de søde ord og dine tanker om min blog, det sætter jeg virkelig stor pris på 🙂 Jeg har været lidt tilbageholdende med at være for personlig herinde, da jeg ikke ville have det blev for navlepillende, men jeg vil klart tænke over at skrive nogle mere personlige indlæg – også bare fra hverdagens op og nedture.
   Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mere om kostplaner og kost generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er noteret, tusind tak for dit input 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sukkerfri julekager - uden proteinpulver eller sødemidler