Motivation: kom ud af døren!

Juleferie med høj forbrænding!

Så er det juleferie! Min bliver desværre knap så meget ferie, da jeg sidder med en ret stor eksamen hvor jeg mundtligt skal præstere i starten af januar. Men det er vilkårene som studerende og jeg insisterer på også at skrue op for hyggen i de kommende juledage!

Det betyder naturligvis også, at jeg skruer op for lækkerierne, da der skal være plads til julegodter i de få årlige juledage, efter min mening. Jeg er ikke særlig vild med hverken julemad, risalamande eller julekonfekt, så jeg laver altid min egen menu (blasfemi mener nogen), men det fungerer bedre for mig. Jeg sparer dog hverken på smag eller kalorier i de kommende dage. Det er kun jul få dage om året og det skal nydes – efter min mening. Det er ikke hvad du spiser de få juledage som afgør din form og det meste kan du træne væk i løbet af ganske kort tid efterfølgende. En blød mave i december går nok, ikke?

Juleflæsk? Pænt nej tak!

For at de ekstra julegodter ikke skal sætte sig direkte på min (søde og ret bløde) mave vil jeg naturligvis bevare min træning og spise fornuftigt generelt, men jeg har også et lille trick i ærmet… I foråret startede jeg på en detox i samarbejde med VitaViva som laver danske kosttilskud af høj kvalitet. Desværre blev jeg nødt til at droppe de 15 dages udrensning, da jeg fik betændelse i en visdomstand og røg på pencillin. Nu har jeg takket ja til at prøve nogle andre ret spændende produkter fra VitaViva; Brazilian Burn og Apple Cider Vinegar. Det er altså VitaViva der sponserer produkterne (rene linjer og alt det der), men det er mig og min krop som tester dem og det er 100% min mening der kommer til udtryk når jeg skriver om dem.

Begge produkter er designet til at øge forbrændingen og styrke kroppens immunforsvar. Ingredienslisterne er hverken lange eller fyldt med hokus pokus. Brazilian burn indeholder urter, grøn te, koffein og acai bær (som er meget rige på antioxidanter) og er udviklet til at hjælpe et vægttab på vej. Apple Cider Vinegar indeholder blandt andet eddikesyre, der kan hjælpe med at forhindre ophobning af kropsfedt. Og det lyder jo ret interessant, særligt her efter juledagene…

Pillerne har naturligvis ikke den store effekt hvis du bruger hele dagen på sofaen og indtager en pose pebernødder, men kan i samspil med sund kost og motion efter sigende give kroppens forbrænding og immunforsvar et boost. Jeg er altid villig til at prøve ting af på egen krop og glæder mig til at teste disse to kosttilskud henover de næste par måneder. Jeg vil løbende opdatere bloggen med mine erfaringer.

Hvordan holder du julefedtet fra døren?

 

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Nina

  Spændende projekt du skal igang med 🙂 jeg har prøvet noget lignede de der Burn piller og de hjalp så absolut ingenting selvom de var forbundet med træning og god kost, men måske dem du skal prøve er bedre.

  Selv elsker jeg også julen og der er røget pebernødder og vaniljekranse ind MEN i smp mængder, for min holdning er at kroppen nok ikke “dør” af at smage lidt på sagerne, så længe det ikke er en hel pose, ik?
  Juleaften spiser jeg alt hvad der er på bordet, MEN som regel kun 1 portion, og vi har altid julesalat på bordet så det fylder også godt på tallerknen!

  God jul søde Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, jeg giver dig helt ret Nina. At nyde de gode sager i små mængder ødelægger ikke din juleform, så længe man er opmærksom på at vælge de bedste ting ud og netop ikke kører hele posen ind 😉
   Jeg håber du får en rigtig dejlig jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Spændende – glæder mig til at høre din anmeldelse af produkterne!
  Jeg startede selv på deres 15 days cleanse i torsdags. Indtil videre er jeg virkelig positivt overrasket!!
  Og sikke man får brugt sin toilet, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg husker godt de første par dage på udrensning… Godt råd; find en god bog 😉 Jeg glæder mig også rigtig meget til at prøve det af på egen krop og skrive om mine erfaringer. Held og lykke med din detox! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Motivation: kom ud af døren!