Mine bedste tips: Få styr på sukkertrangen!

Konkurrence: Vind 5000 kr. til Netto!

Det er fantastisk for kroppen at leve sundt, men for dælan hvor kan det også mærkes på kontoen og særligt her i julemåneden. Det ER dyrt at leve sundere end gennemsnittet og især hvis man (læs: jeg) ikke gider spiser de samme grøntsager hver dag, men gerne vil have variation i køleskabet.

Denne konkurrence er lige efter mit hjerte. Hvis du tilmelder dig Nettos nyhedsbrev, så er du nemlig med i lodtrækningen om at vinde 5000 kr. til dagligvarer. Seriøst, 5000 kr… Det er altså ret mange gange kylling, broccoli og riskiks! Bare for et enkelt klik!

Hvor mange penge du vælger at bruge hver måned på mad er naturligvis op til dig selv. Jeg prioriterer mad meget højt i mit budget, så derfor handler jeg ofte i Netto og andre discountbutikker, går på tilbudsjagt, fryser store portioner kød og planlægger mine måltider. Der er mange tips til at få hverdagen til at glide selvom indkomsten ikke er så stor, men appetitten er det!

For at være med i konkurrencen skal du altså bare tilmelde dig Nettos nyhedsbrev HER og så kan det være du er heldig at kunne fyre den af med eksotiske grøntsager hele januar mens vi andre spiser de billige på tilbud!

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Netto 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mine bedste tips: Få styr på sukkertrangen!