Første forsøg på sundere julesmåkager!

Rygtræning: styrk dine svagheder!

Min ryg bliver jo ikke stærkere af sig selv og hvis projekt pull-up skal opnås, så skal min ryg have ekstra kærlighed og opmærksomhed i træningscenteret. Mit gamle rygprogram har derfor fået en opgradering og rammer nu min ryg fra flere vinkler med forskellig intensitet. Det er min træner Amanda som står bag programmet og det er også hende som retter på mine pullups på billedet. Jeg skal hilse og sige, at programmet (og de skrappe blikke!)  virker efter hensigten – jeg er i hvert fald dejligt øm efter sådan en omgang!

Rygtræning (klik på øvelserne for at se en video)

Jeg skylder en update på min hjemmetræning af pullups… Landet ligger således, at jeg ikke kan finde ud af at samle den ret så fancy pullupbar fra Abilica. Jeg er absolut ikke den handy type og hader at indrømme det, men så længe min kæreste er bortrejst, så kommer den stang ikke videre end i mange dele på mit stuebord… Håber ikke at jeg er den eneste derude med 10 tommelfingre???

bloglovin_annawarrington

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Første forsøg på sundere julesmåkager!