Første forsøg på sundere julesmåkager!

Rygtræning: styrk dine svagheder!

Min ryg bliver jo ikke stærkere af sig selv og hvis projekt pull-up skal opnås, så skal min ryg have ekstra kærlighed og opmærksomhed i træningscenteret. Mit gamle rygprogram har derfor fået en opgradering og rammer nu min ryg fra flere vinkler med forskellig intensitet. Det er min træner Amanda som står bag programmet og det er også hende som retter på mine pullups på billedet. Jeg skal hilse og sige, at programmet (og de skrappe blikke!)  virker efter hensigten – jeg er i hvert fald dejligt øm efter sådan en omgang!

Rygtræning (klik på øvelserne for at se en video)

Jeg skylder en update på min hjemmetræning af pullups… Landet ligger således, at jeg ikke kan finde ud af at samle den ret så fancy pullupbar fra Abilica. Jeg er absolut ikke den handy type og hader at indrømme det, men så længe min kæreste er bortrejst, så kommer den stang ikke videre end i mange dele på mit stuebord… Håber ikke at jeg er den eneste derude med 10 tommelfingre???

bloglovin_annawarrington

   

6 kommentarer

  • Anna Warrington

   Ha ha, mange tak Jan – så må jeg bare i gang jo! 😀 Det bliver spændende om den bar kommer op før min kæreste vender hjem 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Haha, den kan du sagtens samle – jeg samlede vores, og jeg er altså heller ikke snild på fingrene 🙂 Håber, den passer i jeres dør! Vores gjorde ikke, men min kæreste fiksede det med to stykker træ, der sad ‘i klemme’. Pøj pøj med projektet – jeg stjæler lige lidt inspiration fra dit rygprogram – jeg er nemlig også i gang med samme projekt sjovt nok:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, tusind tak for din tiltro Eva! Jeg skal vist hjem og se nogle instruktionsvidoer og finde min indre handywoman frem. Rigtig meget held og lykke med din egen rygtræning! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt random kommentar, I know, MEN: du ser bare så godt ud, Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Åh, det var da den bedste random kommentar! Tusind tak søde Christine! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Første forsøg på sundere julesmåkager!