Sund december - helt klar eller træt af konceptet?

Se mig i debat på tv: Må man tage sin egen mad med som gæst?

I løbet af sensommeren havde jeg gang i et sjovt projekt med blandt andet Kathrin og Mette hvor vi havde et kamerahold i hælene til et noget anderledes middagsselskab. Jeg spurgte i samme periode både på Instagram og på bloggen efter andres holdninger til som gæst at medbringe egen mad til middag hos andre. Der kom nogle super interessante synspunkter og jeg værdsætter alle der gav indspark til debatten!

Hele projektet var faktisk  til tv-programmet DR3 bestemmer som lige nu sendes hver mandag fra DR3. Konceptet er simpelt; et dilemma (såsom medbragt mad og middagsselskaber) stilles for en domstol hvor en dommer og to meddommere hører de to parters argumenter for og imod sagen. Endeligt bestemmer en jury hvem de vælger at holde med og der falder dom i sagen!

vegan3

Jeg var medvirkende i gårsdagens program og hvis du har lyst til at se hvordan det gik… Så kan du klikke lige HER Dommeren var den altid sjove Emil Thorup og hans to hårde meddommere var henholdsvis Oliver Bjerrehus og Eva Harlou.

screen-shot-2017-08-26-at-9-59-55-am

 Hvad mener du om medbragt mad som gæst?

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Nooooo, jeg glemte at se det, Anna.. Ej, nej. nej. Jeg havde alt for travlt med at bygge jule-LEGO 🙁
  Jeg må prøve at få det set på nettet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, det er helt i orden søde Anne Sofie! Det kan sagtens ses på nettet 🙂 Jeg er super glad for at du gerne vil se det 🙂 Held og lykke med de mange Legoklodser!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du (også) godt ud på tv, Anna 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Årh, tusind tak søde Anne Sofie 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå at folk syntes det er uhøflig at selv medbringe mad, men på den anden side så syntes jeg også at man skal acceptere at folk gør det.. HVIS de har et formål med det, som du jo har. Er det sådan en situation, så bakker jeg fuldstændig op om det, men er man bare kræsen er det ikke okay.
  Og så syntes jeg at man jo selvfølgelig skal gøre værten opmærksom et stykke tid inden, at man selv medbringer mad og hvorfor.

  Så jeg kan godt acceptere at folk selv medbringer mad, hvis der er en meget god grund til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Signe 🙂 Vi er ganske enige og jeg synes bestemt også det handler meget om måden man gør det på. Jeg ville personligt aldrig bare tage min egen mad med uden at have talt med værten på forhånd og har faktisk aldrig oplevet en situation hvor vi ikke kunne løse det med noget sammenskud eller jeg bare fx har en ekstra salat i tasken og spæder til hvad de andre får. Som regel kan det sagtens lade sig gøre at spise sammen, men jeg synes det er en spændende diskussion at tage fordi den udfordrer nogle af de normer om mad som man ellers bare tager for givet 🙂

   Mange tak for din kommentar, fedt du ville give din mening til kende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu går jeg selv meget op i hvad jeg spiser og har faktisk endnu ikke oplevet at jeg blev nødt til at tage mad med, fordi folk ved at jeg ikke spiser x-ting og har indtil nu været så heldig at folk så laver en ekstra salat uden y eller lignende.
   Når jeg som vært ved at der kommer nogen som enten er på fx. low-carb-kur, har diabetes eller lignende, så tilpasser jeg det jeg laver så der er noget til dem – det kan være at lave en sukkerfri dessert eller sørge for at der er lowcarb alternativer – men det er måske fordi jeg selv spiser ‘lidt mærkeligt’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Christina 🙂 Hvor lyder det bare som en skøn og dejlig omgangskreds du har! Som oftest oplever jeg heller ingen problemer i at foreslå en ekstra salat eller bare selv stå tage størstedelen af den der er på bordet 😉
   Jeg synes jo ikke du spiser mærkeligt – ville elske at være gæst hos dig og få serveret sukkerfri godter, men i forhold til mange andre er det nok lidt specielt 😀 Som vært har jeg altid noget usundt til dem der foretrækker det, men sniger også altid lidt sunde godter, grøntsagsstave, frugt eller nødder på bordet også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sund december - helt klar eller træt af konceptet?