Konkurrence: Vind 5000 kr. til Netto!

Vil du have en lækker bagdel?

Hvem drømmer ikke om en rund fast og fyldig bagdel? Jeg gør i hvert fald! Lige nu er min bentræning skruet ned på lavt blus, da mine hofter ikke er glade for hverken tunge sqauts eller dødløft.

Heldigvis har min træner Amanda en masse tricks i ærmet og blandt dem er denne fantastiske øvelse for baglår og balder. Den er efter sigende opfundet af Pauline Nordin som virkelig er en hardcore dame med balder af stål. Indrømmet, du ligner en kæmpe idiot mens du udfører den og det ER sgu ret grænseoverskridende at lægge sig op på en bænk med benene i vejret på den måde, meeeen de balder træner jo ikke sig selv, vel?

Her er tempoet skruet lidt op, da det ellers ville det være en noget lang og kedelig video at se på. Øvelsens udgangsposition er hvor du ligger med hoftekarmen mod bænkens bagside (bænken er let skrå) og så løfter du begge ben i vejret. Sørg for at der er god afstand mellem benene både når de er oppe og på vej ned. Fødderne må ikke samles på bunden! Det er vigtigt at holde benene så højt som muligt på toppen og virkelig spænde godt i balderne. Her kan du passende tælle meget langsomt til 10 og forestille dig en stor og fin Beyonce booty. På vej ned skal tempoet også være så langsomt som muligt.

Sæt i gang mod den fine (store) numse!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Konkurrence: Vind 5000 kr. til Netto!