Konkurrence; Vind en sund og lækker kogebog!

Dadelkugler med peanutbutter og kakao!

Min kost bliver snart strammet til af hende den strikse træner Amanda, så jeg udnytter liiige de sidste dage med lidt løsere kostvaner. Og så er eksamenslæsning kombineret med lækkersult en af de bedste undskyldninger for at gå i køkkenet og lavere sundere lækkerier hvis du spørger mig

pb

Denne opskrift minder meget om klassiske dadelkugler, men med et usandsynligt lækker twist i form af (min yndlingsingrediens) peanutbutter! Der er næsten intet ikke at elske her, det skulle da lige være for kalorierne.. De er nemlig ret energitætte de her små labre kugler, men det er energi som kroppen kan bruge og genkende. De indeholder til gengæld ingen kunstige farvestoffer, e-numre eller sukker som der er i mange af de købte godter. Til gengæld er det utrolig svært at stoppe efter bare et par kugler skulle jeg hilse og sige!

Opskrift til en stor portion:

  • 200 gram friske dadler
  • 50 gram tørrede abrikoser eller tørrede figner
  • 50 gram mandler
  • 1 tsk Fiberhusk
  • 2 spsk. Peanutbutter
  • 1 spsk. ren rå kakaopulver
  • 1 spsk. proteinpulver med chokoladesmag

Blend dine dadler med abrikoser/figner. Hak mandlerne groft og tilføj til den blendede masse. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt til kugler. De er nok ret klistrede, så det kan være en idé at lade dem sætte sig 1-2 timer i køleskabet efter de er trillet. Når de er blevet kolde og hårde kan de trilles i forskellig pynt fx kokosmel, frysetørrede hindbær eller bare finthakkede mandler som her.

rom4

Og så skal de bare nydes!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Konkurrence; Vind en sund og lækker kogebog!