Er der plads til overvægtige i danske fitnesscentre?

Diæt uge 1- Sur og sulten!

Så er første uge gået på min diæt og her kommer den ugentlige opdatering. Selvom jeg kun har været i gang i 5 dage og der ikke er sket de store forandringer (endnu!), så bliver hver fredag fremover måle og vejedag, og derfor tager jeg denne uge med. I må endelig komme med feedback med ting i gerne vil vide om forløbet eller fortælle mig hvad jeg kan uddybe/gøre bedre i forhold til at dele mine tanker om diæten de næste uger.

Hvordan er ugen så gået?

Ugen er gået overordnet godt. Jeg har fulgt kostplanen til punkt og prikke, og det har ikke været svært at sige nej tak til andre fristelser. Træningen går strygende efter mine hofter fik lidt ro i sidste uge, så min motivation er ganske enkelt i top og jeg er all in på projektet!

Til gengæld er det pudsigt hvor hurtigt min mentale tilstand ændrer sig. Det krævede helt seriøst kun 2 dage med mindre portioner end jeg er vant til, og pludselig var min tålmodighed stort set ikke eksisterende. Jeg gik fra 0-100 på surhedsskalaen på under 5 sekunder og havde kun mit næste måltid i tankerne. Det er sikkert værst her i starten hvor jeg lige skal vænne mig til de færre daglige kalorier, men også tanken om, at jeg ikke “bare” kan tage noget andet (eller mere) at spise hvis jeg har lyst. Den mentale blokering fylder langt mere end fysisk sult – jeg får jo masser af mad og godt med næring til min krop.

Hvad er der sket med kroppen?

 • Bryst: 83 cm
 • Talje:  67 cm (-1,5 cm fra sidste uge)
 • Hofte: 87 cm
 • Lår:  50,5 cm (-1,5 cm fra sidste uge)
 • Bicep: 29 cm

Vægt: 55,8 kg (jeg er 163 cm høj).

Min vægt har slet ikke rykket sig, men det er jo heller ikke vægten der er mit fokus, så det stresser jeg ikke over. Jeg har smidt 1,5 cm i taljen og rundt om hvert lår, så den nye kost ser ud til at virke efter hensigten! Jeg synes, at det er super interessant at mærke hvordan kroppen og sindet kan blive påvirket af noget så simpelt som kost og træning – både positivt og negativt. Det er også derfor jeg elsker at prøve mig selv af på forskellig vis.

Jeg vil gerne understrege, at de ugentlige opdateringer 100% er udtryk for mine  tanker og følelser, og langt fra er repræsentative for alle, men jeg håber i synes det er spændende og sjovt at følge med alligevel.

 

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Malene

  Dejligt ærligt indlæg om, hvor svært det kan være at tilvænne sig andre kostvaner 🙂
  Hvor mange kalorier indtager du ca. pr. dag under din diæt? Og har du mulighed for at komme med et indlæg, der viser et eksempel på din kost i løbet af en dag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Malene. Tak for dine søde ord, det kan nemlig være dødsvært! Jeg får 1700 kcal hver dag, hvilket jo i sig selv ikke er voldsomt lidt, men jeg lå på næsten 2300 før og kan virkelig mærke det! Jeg vil rigtig gerne skrive om kosten, jeg forbereder et indlæg her i weekenden 🙂 Fedt du har lyst til at følge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er enormt inspirerende at læse! Kan godt genkende de “bivirkninger” du får! Jeg blev også enormt sur dengang jeg afprøvede glutenfri kost! Jeg vil rigtigt gerne høre mere om din diæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er jeg super glad for at høre, tusind tak Cecilie! 😀 Ha ha, det er vist ret normalt at blive sur når vaner skal lægges om, er i hvert fald glad for at jeg ikke er alene om at blive det! Jeg skriver et indlæg om kosten her i løbet af weekenden 🙂 Hav en dejlig fredag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Anna,

  Jeg er også én af dem som følger din diæt. Men jeg har nu lige et spørgsmål til billedet med din boks med grøntsager – den er super smart med de der inddelinger! 🙂 Hvor har du købt den henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Lene. Hvor er det bare skønt du læser med, det gør mig super glad og giver mig bestemt blod på tanden til at fortsætte, samt dele forløbet herinde! 😀 Jeg har fundet den i Kvickly blandt en masse børne tam tam og tror den er beregnet til skolebørn, men det ser jeg stort på 😉 Der er et rum nederst til fx ris og kylling, og så er der inddelinger på toppen til fx grønt og mandler. Det er også egen gaffel med, det er skide smart! Jeg købte den i sidste uge, så hvis du er heldig har de dem stadig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Er der plads til overvægtige i danske fitnesscentre?