Tanker om diæt...

Giveaway: Vind en lækker sukkerfri pakke fra ISIS!

Hvem siger at januar behøver være lig med afsavn og sultekure? En sund og varieret livsstil kan sagtens efterlade plads til lækkerier af forskellig art. Nydelse bør, efter min mening, altid være en faktor når vi spiser, og derfor er det vigtigt også at nyde januar måned – selvom du måske kæmper med nogle julekilo.

Jeg elsker for eksempel at forkæle mig selv med forskellige sukkerfri produkter og nu har jeg mulighed for at forkæle jer med en kæmpe pakke med lækkerier fra ISIS!

Du kan vinde en lækker pakke med:

 • 1 bog “Det søde liv uden tilsat sukker”
 • 1 brochure
 • 1 ketchup
 • 1 smørepålæg
 • 1 plade chokolade
 • 3 Free Soft bar
 • 1 kokosbar
 • 1 Florsød
 • 1 pistaciekage
 • 1 kagecreme
 • 1 mousse

Jeg har selv smagt de fleste af produkterne og kan kun sige én ting; MUMS! Det smager helt fantastisk og har ikke den mindste snert af “erstatningsprodukter” som nogle kedelige lightprodukterne nogle gange har.

For en god ordens skyld; Jeg har et samarbejde med ISIS hvor de sender mig produkter i ny og næ og så laver jeg lækre opskrifter af dem. Jeg får ikke penge for at skrive nogle af de her indlæg og det er op til mig hvad jeg skriver om de forskellige produkter. Sådan har jeg det personligt bedst og føler, at  jeg bedst kan sikre troværdige anbefalinger.

For at deltage i konkurrencen skal du følge mig på Bloglovin HER og skrive en kommentar med hvordan du NYDER din januar måned – uanset om den indeholder slankekur, chokolade eller alt derimellem. Konkurrencen slutter d. 21 januar kl 18.

– Konkurrencen er slut. og var sponseret af ISIS

bloglovin_annawarrington
   

163 kommentarer

 • Sarah C

  Hej Anna! 🙂 Jeg nyder min januar måned med eksamener – derfor kunne det da være lækkert at vinde sådan en pakke! Især fordi jeg er mega sukkerafhængig efter en god december måned, med alt for meget af det gode!
  Skal igennem 5 eksamener, og den sidste står tirsdag d. 27, så der er laaang vej endnu, men jeg holder humøret højt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg løber normalt 30-40km om ugen, året rundt. For 11 dages tid siden blev jeg dog opereret i foden og kan se frem til en LANG periode uden løb (faktisk også helt uden gang…)
  Nøj, det er hårdt ikke at må noget som helst, når man er vant til at røre sig en hel masse.
  Så i min januar skal jeg NYDE de små fremskridt. NYDE selskabet fra mine venner, veninder og familie. NYDE at blive forkælet med god mad.
  Sådan en pakke isis kunne være så lækkert i tilværelsen som midlertidig gang-besværet og sengeliggende (:
  Tak for en god og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg nyder januar måned ved at have plads til at nyde lidt af hvert, jeg nyder at træne og spise sundt, men samtidig nyder jeg også en god pizza og en stor skål bland-selv-slik på en fredag aften! Hvis jeg i hverdagen syntes dagen har været ekstra hård, så ELSKER jeg at ligge mig under sengen med en portion isis chokolade mousse, mums mums mums 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg “nyder” min januar med eksamen i stor stil, så det kræver daglig chokolade. Jeg har heller ikke noget mål om en fedtprocent på 10, sceneform etc., så i min sundhed er der plads til lækkerier til hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg nyder min januar med sund livsstil og træner op til mit første halvmarathon..
  Men der skal stadig være plads til de søde sager i weekenderne, så jeg er stor fan af isis’ produkter !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Jeg nyder min januar med at tilbringe tid med dem jeg holder af – resten af januar er der vm i herrehåndbold og det er noget der passer mig rigtig godt, så det skal jeg helt klar nyde resten af januar med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ej en LÆKKER give-away!

  Jeg nyder januar måned fuldt ud. Nyder at have “fri” fra skole – dog betyder det, at der er eksaminer på programmet. Samtidig har jeg mere tid til arbejde og ikke mindst min træning, som giver mig et frirum fra hverdagens travlhed! 😀 Januar er god ved mig, og at vinde disse isis-produkter vil bestemt ikke gøre den dårligere! Elsker virkelig isis, og køber det tit, selvom det er en smule dyrere end andre produkter. Men jeg vil hellere end gerne give lidt mere, så jeg ved, at mine produkter er sukkerfrie. Også selvom min SU måske ikke altid er lige så glad for mine indkøb og som jeg selv er 😀

  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder! Ps. dine choko-kugler ala rumkugler af isis-produkter er virkelig, virkelig gode! Min familie elskede dem, så det er ikke sidste gang, at jeg laver dem! Elsker at følge din realistiske blog, som jeg i den grad kan relatere til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sikke en fantastisk konkurrence! 🙂
  Jeg bruger bl.a. januar måned på at køre en “six-pack” kur, med 6 dages “diæt-mad” og en ugentlig “guf-dag”. Her ville ISIS produkterne passe rigtig godt ind – og den der nye soft bar vil jeg HELT vildt gerne smage – men har ikke kunne finde den nogen steder endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  jeg nyder min januar alt for meget! Jeg har tømt en bøtte peanutbutter på et kilo og hver aften når uret har passeret 19 leder jeg efter noget der minder om chokolade! Jeg er dybt afhængig og hvis jeg ikke skal tage en masse på må jeg nok få afprøvet isis’ spændende produkter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P.

  Uh lækker konkurrence. Jeg nyder Januar måned med intensiv løbetræning mod mine marathon løb. Det er hårdt og vildt spændende som jeg nu synes løb er, ser frem til varmere og mindre regnfyldte tider :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg nyder bare min januar, ved ar starte året med at gøre lige hvad jeg har lyst til.
  Jeg nyder mit ugentlige slik, og mine daglige løbeture, samt med jeg hygger mig med at et nyt år er begyndt, hvor jeg skal opleve en masse spændene oplevelser, som f.eks at starte på gymnasie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg nyder bare min januar, ved ar starte året med at gøre lige hvad jeg har lyst til.
  Jeg nyder mit ugentlige slik, og mine daglige løbeture, samt med jeg hygger mig med at et nyt år er begyndt, hvor jeg skal opleve en masse spændene oplevelser, som f.eks at starte på gymnasie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Jeg nyder januar ligeså meget som de andre måneder! En fordel er dog at alle de “sunde” ting, som jeg normalt køber er på tilbud :)) og selvfølgelig en rejse den sidste uge i januar er dejligt at se frem til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Christensen

  lækker giveaway 🙂

  Jeg nyder for første gang i mange år ikke at starte januar med en hård kur hvor jeg intet må spise.. Elsker at der er kommet så mange gode alternativer at en kur slet ikke er nødvendigt! Nu spiser jeg bare med min sunde fornuft og nyder min bland selv slik i weekenderne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg nyder særligt at være godt i gang med træningen igen efter eksamensræs og juleferie. Min lyst til at spise god, sund mad stiger altid i takt med træningsmængden, så mit fokus er at holde fast i de gode træningsvaner. Derudover er jeg virkelig glad for søde sager, så denne give away ville helt klart blive værdsat herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise k

  min januar står på ren selvforkælelse. Jeg gør de ting, som jeg selv elsker. Jeg træner, når jeg vil. Spiser sundt når jeg vil, nyder slik og kage når jeg vil. Min januar handler om min balance og min glæde 🙂
  Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  lækker give away!! Jeg nyder at være kommet ind i januar og fået min normale rutine med job, motion og madvaner tilbage, og så har jeg da lige givet den en ekstra skalle på motionsfronten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er personligt startet på kostplan med henblik på vægttab. Dog har jeg kæmpet meget med overspisning, og har efterhånden lært, at når jeg forsøger at lave totale forbud mod forskellige fødevarer, så går det galt for mig. Derfor er jeg gået ind til det på en ny måde denne gang: jeg må spise lidt sødt hver dag. Ikke meget, men lidt. Det kan være en ISIS-bar, ISIS chips (som er min helt klare favorit fra dem – de er SÅ gode!), lidt Nellie Dellie sukkerfri chokolade eller måske endda almindelig sukkerfyldt chokolade, men igen i en lille portion. Det har siden 2. januar betydet et vægttab på 2,5 kilo og jeg føler nu ikke, at jeg savner noget.. For jeg giver mig selv lov! Så det er sådan jeg har nydt januar indtil videre – finde en måde at tabe mig på, som fungerer og ikke er for strikst. Jeg kan i høj grad sige tak til ISIS for gode produkter som snildt tilfredsstiller min søde/salte tand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne @annetaersboeldk

  Hej Anna. Lækker konkurrence – den deltager jeg rigtig gerne i, og følger dig selvfølgelig fortsat fremover på Bloglovin’ 🙂

  Jeg blev færdig med mine eksamener i mandags, og NU nyder jeg min januar med overskud til at lave god nærende mad, løbe en masse ture og tid med venner og familie, inden næste semester begynder 🙂 SÅ dejligt og tiltrængt efter en presset slut december/start januar.

  God dag, og knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Jeg prøver at nyde januar, som består af eksamensstress ved at tillade “mig” pause. Her lægges studie og stress på hylden og der bliver slappet af – gerne med lækre sunde snacks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hamborg

  Jeg prøver at nyde januar, som består af eksamensstress ved at tillade “mig” pause. Her lægges studie og stress på hylden og der bliver slappet af – gerne med lækre sunde snacks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Jeg nyder min Januar ved at leve. Jeg træner igennem, og spiser hvad der er godt for mig i de fleste af ugens dage. Når det så bliver weekend, så hygger jeg mig med lidt godt, hvor jeg stort set altid har lyst til at bage en lækker kage, som dertil også er sund. Og det er jo nemt nok, for både din blog og en masse andre dejlige sundhedsblog bugner jo med dem 🙂 Så tusind tak for det også! Det kan virkelig hjælpe når man craver den snaskede chokoladekage som mor laver den bedst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hoedt Nielsen

  Jeg nyder min januar måned ved at tage et smil på læberne fra morgenstunden, være sammen med dem jeg holder af, træne og spise mad der er god for min krop.
  Jeg vil nyde januar måned når jeg tager på skiferie i morgen, og så fylder jeg 20 når jeg kommer hjem. Så det er på mange måder en dejlig tid, selvom vejret ikke er med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder den både med chokolade og med sundere kost og træning. Jeg fik lidt nok af marcipan og lignende i December, men vil altså heller ikke have sukkerfri januar – det elsker jeg søde sager for meget til 😉 Men et sukkerfrit alternativ til søde sager ville da slet ikke være tosset! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg nyder min januar måned med god og sundere mad, og en smule mørkchokolade en gang imellem ;).
  Som så mange andre er et af mine nytårsfortsæt at spise sundere, og derfor ville det være en rigtig lækker pakke at få til at hjælpe på sukkertrangen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg nyder at have tid til at kunne læse blogs, bl.a. din. Jeg ser frem til at modtage updates fra din blog på min mail via bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg nyder min januar med en masse lækker mad – AL slags mad. Jeg forbyder intet og spiser alt som hjertet begærer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Jeg løber lange ture med en skøn veninde og bagefter laver vi proteinpandekager, det smager godt er sundt og så er der ikke noget bedre end samvær med en veninde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca attardo

  Min januar indholder både chokolade, grønsager, kylling, sunde snacks, en masse træning og plads til alt det sjove!
  Ligesom alle andre måneder på året 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Attardo

  Jeg spiser både chokolade, massere grønsager, kylling, sunde snacks og også en det forbudte.
  Jeg træner en masse, og får en masse energi og glæde til hverdagen.
  sørger for at nyde alt der sker omkring mig!
  ja min januar er vist lidt ligesom alle andre måneder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg nyder at have ferie i januar! Jeg afsluttede første semester med et 10-tal i starten af januar, og nu nyder jeg at kunne bruge tiden på familie, venner, min kæreste og ekstra tid til træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrine

  Jeg nyder tanken om, at dagene bliver længerer og længerer, så det ikke er mørkt når jeg tager i skole, og mørkt igen når jeg har fri, hvilket giver mig overskud til at tage til træning, så der er plads til at nyde lidt mere af det “forbudte” :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  For mit vedkommende går januar med eksamenslæsning og eksaminer, hvilket ikke er noget, jeg nyder. I starten af måneden gik der også for meget usund kost i den, men nu nyder jeg at være kommet tilbage på sporet igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal vinde fordi jeg kæmper med at smide de sidste kg efter 2 graviditeter(har smidt 27 på egen hånd), men sukkerfri hygge skal der være plads til og jeg ELSKER isis produkter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Grundtvig

  Min januar måned er indtil videre gået med at skære ned på kulhydrater og sukker, dog ikke på en fanatisk måde. Da der for mig skal være plads til lidt chokolade eller en enkelt kage en gang i mellem, eller kører jeg død i det. I denne måned har jeg fået Aarstidernes slankekasse, hvor man får leveret til døren, alt hvad man skal bruge til fem aftensmadsmåltider. Og det har været så lækkert og inspirerede at prøve noget nyt! Derfor kunne jeg også godt tænke mig at bruge Isis produkter, for at eksperimentere og prøve noget nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina Malikshahi

  Er gjort ❤️ Åh jeg ville elske at vinde sådan en lækre pakke, især fordi jeg selv er stor fan af ISIS. Men desværre ikke min penge pung.. Jeg nyder min januar ligesom alle andre måneder 🙂 Jeg går ind for en balance, dét er hvad jeg kalder en sund livsstil. Ingen kure eller detox etc. bare spise sundt og lidt usundt når man har lyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Björklund

  Jeg har lige været op til eksamen som afsluttede semestret. Derfor har jeg nu 2 ugers ferie – så tiltrængt og skønt efter en travl eksamensperiode! Så jeg nyder januar med at have ekstra tid, at kunne sove længe hvis jeg har brug for det, spise en kæmpe skål havregrød, for at side fyldt med energi tage ned i fitness og slå på beastmode! Det vigtigeste med min ferie er at tillader mig at slappe af. Jeg tager en viledag når min kropp siger til og spiser chokolade når jeg har lyst! Men jeg elsker træning og derfor bliver det også en del træning i min ferie! Det handler om balance!

  Jeg følher dig nu også på bloglovin 🙂

  Rigtigt god fredag til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Rigtig fede gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Januar måned bruges på træning, så jeg kan få alt det julefedt væk i en fart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder januar ved at huske at koble af og tage tid til mig selv. Jeg spiser det jeg har lyst til og er generelt ikke meget for smarte kure og diæter, da kroppen nemt kommer til at mangle noget. Jeg går dog ind for ikke at få alt for meget tilsat sukker – og her er isis produkterne jo rigtig gode 🙂

  Dejlig dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg nyder min januar med en masse træning fordi det for tiden er det sted som giver mig allermest, men jeg elsker også isis-produkter, så har når trangen til slik og kager har været slem har jeg spist isisbare eller isis cookies, eller nellies dellies 🙂

  Du er en stor inspiration-kilde! God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den bedste måde at nyde januar på (for mig), er ikke at lade sig fange i alt for voldsomme nytårsforsætter selvom der er lidt ekstra på sidebenene. Jeg fortsætter som altid med at spise sundt og varieret – hvilket inkluderer mørk chokolade på min skyr om morgenen, lækker frugt o.a. i den dur. Derudover bliver der trænet, fordi det for mig er super afslappende – at slå hjernen fra og bare være MIG.

  Men chokoladen topper vist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Kolling

  Jeg nyder min januar efter en flytning. Det betyder nyt køkken, nye eksperimenter, nyt fitnesscenter og ny start!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fordi jeg er SÅÅÅÅÅ LÆKKERSULTEN! for så kan kan jeg kaste mig over de sundere lækkerier 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg nyder min januar med sukkerfrijanuar2015 – simpelthen fordi, jeg trænger til at sætte mit sukkerindtag ned. I december måned har alt været “tilladt”, pga. jul og eksamen, så derfor vælger jeg at skære sukkeret helt ud af min kost i januar, så jeg kan genfinde den gode balance igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Isis produkter er simpelthen for lækre, mums hvor ville jeg elske denne kurv!
  Jeg lever januar måned, præcis ligesom alle de andre måneder. Jeg er ikke tilhænger af sukkerfri-januar eller andre tiltag. Jeg spiser ens, året rundt – sundt, med plads til hygge og bland-selv-slik 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Sikke en lækker give away 🙂

  Jeg følger dig allerede på bloglovin’. Derudover nyder jeg januar med lidt mere træning ift. december og dertil en masse hygge og afslapning med seriemarathon, tæpper og stearinlys inden jeg starter på mit 4. semester på Uni. Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Min januar måned er der fokus på svømning jeg har trænet op de sidste mange måneder til kystlivredder prøven. Prøven er på søndag! Jeg har spist som jeg ville og sørget for at jeg fik nok mad så jeg har massere af energi til hver træning. Det handler jo ikke om hvad man spiser mellem jul og nytår men hvad man spiser nytår og jul 🙂 jeg spiser som jeg plejer sundt og varieret med plads til slik i weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg nyder januar ved at bruge min tid på fitness, på min eksamen, min familie og nu som instruktør i en weekend for overvægtige børn, hvilket er en stor drøm for mig! Jeg har selv været meget overvægtig og på diverse camps, så jeg har altid drømt om at hjælpe andre børn til at få en god barndom.
  Jeg vil ikke sige jeg er den sundeste. Men jeg nyder livet. Det indebære både slik og motion. Jeg nyder ikke kun januar med sund/usund kost og motion/tv tid. Jeg nyder januar og resten af året med den bedste afhængighed jeg kender. Nemlig at hjælpe andre mennesker. Det skaber smil og glæde. Det er min største afhængighed. Det fylder jeg min januarmåned med. Jeg har hjulpet mine bedsteforældre med at flytte, jeg har sovet hos min mor i et par dage, da hun var virkelig ked af det grundet nyligt break-up og det faktum at hun har fået borrelia. Jeg har meldt mig som instruktør for at hjælpe børn. Jeg tog en spontan tur til den anden ende af landet, midt om natten, kun for at overraske min kæreste.
  Det er den måde jeg har nydt min januarmåned på indtil videre. Det ville dog være virkelig fedt at vinde isis-produkterne, da jeg elsker isis og bruger dem dagligt i min livsstil! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Jeg nyder lige nu min januar med ferie efter endte eksaminer, inden undervisningen starter op igen om en uges tid. Jeg læser jura, så sådanne lækre sager ville falde på et tørt sted med det tunge (og relativt store) pensum! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg, som en del andre, har en masse eksaminer i januar, og bachelorprojekt lige efter. December måned har sat en masse dårlige vaner i spil, så har lavet mig en form for kostplan, for at få noget struktur i stedet for et konstant ædegilde. Spiser sådan set stadig “usundt” når jeg har lyst, men det er heldigvis ikke så tit det sker (et par gange om ugen versus hver dag i december). Det har allerede resulteret i minus 5 cm rundt på kroppen siden nytår! 🙂 og elsker isis produkter, så dem ville jeg ikke have noget i mod at hjælpe mig den sidste tid i januar, til at slippe sukkertrangen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej 🙂
  Jeg bruger januar på at nyde måneden og den sidste tid i børnehaven, der hvor jeg er i praktik inden eksamen venter. Skal til eksamen det næste halve år inden jeg kan kalde mig pædagog. Derfor kunne det være lækkert med lidt forkælelse tik alt skrivearbejdet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Nielsen

  Hej Anna
  Jeg vil rigtig gerne vinde din giveaway, tiden går med at lave afsluttende projekt 😉

  Du er virkelig sej og inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej 🙂
  Jeg bruger januar på at nyde den sidste tid jeg har i praktik. Efter januar månede, går det løs igen. Jeg er i en børnehave og nyder at være sammen med børn.
  Om 14 dage skal jeg tilbage og så venter eksaminerne og Tim sommer kan jeg kalde mig pædagog.
  Så det kunne være dejligt med lidt forkælelse under skriveriet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert! Synes det er et svært spørgsmål, for nyder egentlig ikke januar særlig meget, slet ikke i år hvor jeg er på kur. Men jeg elsker en gang imellem at gå ud at spise, og bestille helt hvad jeg har lyst til uden at tænke på kur, og bare få en supergod aften. Det er ren nydelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B.

  Lækker konkurrence og præmie!
  Jeg er, efter en længere pause, startet med at træne igen – og jeg nyder det i fulde drag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B.

  Lækker konkurrence og præmie!
  Jeg er, efter en længere pause, startet med at træne igen – og jeg nyder det i fulde drag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Amalie

  Hej Anna 🙂
  Sådan en pakke ville ikke være helt skør, her midt i en hård omgang eksaminer! Jeg nyder dog min januar ved at lave gode smoothies til min læsning, så jeg holder mig kørende på vitaminer og lækker frugt 🙂 og så en masse “brain food” i form af fisk og andet lækkert!
  Fandt dig først på instagram og måtte så se din blog også, tak for altid godt humør og god inspiration 😉
  – Sophie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki hindhede

  Jeg nyder den ved at holde den sukkerfri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Rasmussen

  Åhh den kasse vil jeg være så lykkelig for at vinde 🙂 Elsker isis produkter.
  Jeg nyder min januar med at komme tilbage på rette spor, efter jeg i Nov blev opereret, både kost og træning er gået lidt af fløjten de sidste 2 mdr. Så nu kæmper jeg for at komme af med sukkertrangen igen og få min træning ordenligt i gang 🙂 Den nye isis softbar har reddet min aften et par gange, den er så lækker 🙂 Krydser finger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder min januar enormt meget. Jeg holdte en god, lang (og tiltrængt) juleferie, så det er dejligt at være tilbage på job. Så er der mere overskud på kontoen og jeg er kommet igang med mit træning igen. Indtil videre er der røget 22,5 centimeter siden d. 2. januar. Det er skønt. Kiloene sidder dog godt fast, men jeg forsøger at holde mig væk fra vægten. Centimeter tæller mest 🙂 ISIS vil kun være mere motivation på toppen af min trænings-kransekage 🙂 God januar til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Ligeså snart mine eksaminer er overstået, så står den på selvforkælelse. Jeg skal sætte MIG først, og fokusere på at gøre ting, der gør mig glad og giver mig masser af energi. Jeg nyder slutningen af januar ved at tilbringe tid med de mennesker, jeg holder allermest af, og ellers nyde den tid, jeg kan have med mig selv, uden at være forpligtet til at sidde og lære tusindvis af begreber og teoretikere udenad. Og hold OP, hvor jeg glæder mig! 🙂
  Hvis jeg så kunne vinde sådan en lækker kurv fra ISIS, så ville det kun bidrage med ekstra meget nydelse, så der krydses fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg nyder januar ved at lytte til min krop, og nyde mine fremskridt både fysisk og mentalt, selvom der skal være plads til lidt mørk chokolade og nødder en gang imellem.
  Det kunne være lækker med denne pakke, da jeg ikke har prøvet nogle af produkterne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nu “nyder” jeg min januar med halsbetændelse og snot i hele krydderen – men ellers er jeg glad for at jeg er startet til danse- og sangprøver på FAME i Herning 🙂 Hav en rigtig skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  nyt job, mere i løn -dermed en ekstra omgang januar udsalg. hvilket jeg syns jeg fortjener. desuden er dejligt at kunne forkæle sig selv med lækker og lidt dyere madvaner grundet en go go løn 🙂 alt er bedre end su

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg færdiggjorde i mandags min sidste eksamen og har nu et par uger ferie (=arbejde), inden det går løs med sidste semester på min bachelor. Jeg nyder min januar med både sunde og usunde sager. For mit vedkommende skal der være plads til lækkerier, også i hverdagene, og det vil være fantastisk at vinde den super lækre præmie, så der også er mulighed for at lave nogle sundere alternativer. 🙂
  Jeg har prøvet nogle af Isis’ produkter, som jeg har været rigtig godt tilfreds med, så jeg krydser virkelig fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg “nyder” min januar med eksamen, så det betyder altså også, at min januar indeholder både kage og chokolade (og rigelige mængder kaffe). Man må tage det sure med det søde, som man siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Jeg nyder min januar med, at heg er topmotiveret mht træning som jeg aldrig har været før.
  Jeg er begyndt på et 2split program, har overhovedet ikke haft lyst til søde sager og resultaterne viser sig gang for gang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uhh sikke en lækker premie! Jeg nyder min januar med ekstra hård træning og massere af sund mad! Jeg har faktisk lige forkælet mig selv med et medlemskab i et crossfit center 🙂 Jeg kan faktisk godt lide januar – det er bare som om alle giver den en ekstra skalle og virkelig yder deres bedste – om det så er i skolen, på arbejdet eller til træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej,

  jeg følger dig allerede på bloglovin og vil rigtig gerne vinde.

  jeg nyder min januar lige præcis på samme måde som jeg nyder alle mine resterende måneder på året. dog giver jeg altid mig selv lov til at putte, hygge og spise lidt mere om vinteren. ren overlevelse 😉

  Jeg krydser fingre…

  vh Stefanie Vinther
  fra
  http://www.stefaniesunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg nyder januar, ved at give mig selv lov til at tage en “slapper”!!! For mig har december, for ikke at sige det sidste halvår været en meget “planlagt” periode! Både med hensyn til skole, arbejde, socialt liv og det at leve sundt!

  Så mit nytårs forudsæt i år (meget anderledes end normalt) har været at give mig selv ro og lov til at fravælge en træning i ny og næ eller at give mig selv lov til at nyde livet (med alt det indebærer)!
  Dog prøver jeg(som altid) at holde kulhydraterne, sukkeret og salten på et minium!:)
  Det giver mig overskud og gør at jeg har lyst til at fortsætte, med at leve sundt!!!

  Så det kunne være rigtig dejlig at vinde en pakke med ISIS produkter, til fortsætte dette års nytårsforudsæt!
  – Tak for gode opslag og gode råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg nyder min januarmåned med min familie. Hygger mig med at træne, lave og spise sund mad og søde sager. Se håndbold med hele familien.

  Rigtig fin blog du har. God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg nyder min januar ligesom jeg nyder alle andre måneder 🙂
  God kost, masser af motion, og endnu flere smil..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Larsen

  Hej Anna 🙂
  Super fedt med sådan en lækker konkurrence!
  Jeg nyder Januar måned med familien, venner og afleveringer… mange af dem endda 😉 Derfor er det også skønt at bruge noget af min fritid på en løbetur eller lignende – det er et skønt pusterum og det giver et totalt energi-boost 🙂
  Ellers nyder jeg bare januarmåned lige som den skal være, nemlig med Netflix hygge og snoller under dynen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Januar er lig med #sukkerfrijanuar for mig, så disse produkter vil falde i god jord 😀 Elsker isis-produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra L

  Det er virkelig ikke nemt for mig at sige, hvordan jeg nyder min januar, da jeg ikke føler, at det er noget jeg rigtigt NYDER. Jeg føler lidt, at jeg lige nu bare kæmper mig igennem de her måneder og egentlig bare lever for sommeren. Dog prøver jeg at gøre januar måned lidt bedre ved at bage en masse. Mine seneste projekter har været müslibarer med banan, rugbrødssnack med tranebær, grovboller, energimuffins, havregrynskager (tyttebøvser), solsikkerugbrød og spinatpandekager. Jeg elsker at bage/lave mad, så det gør mig heldigvis også glad, og det er jo sådan det skal være: gør de ting, der gør dig glad. Hvad end det som i mit tilfælde er rigtig øv-måned, vi er i gang med her..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jaaa det egentlig et godt spørgsmål!
  Jeg synes ærligt, at januar er lidt hård 🙂
  Men sørger for at hygge godt med tændte stearinlys når tiden er til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Hej Anna. Jeg nyder alt det ost jeg spiser i januar 🙂 har fravalgt alt sukker og treater mig selv med god ost i stedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Bertelsen

  Hej Anna
  Jeg nyder min Januar måned med masser af arbejde, træning og sund mad. For det meste. Jeg har ligesom mange andre brug for bare at slappe af og ikke tænke på mit næste måltid en gang imellem. Så i aften står den på håndbold og pizza. Måske slik senere. Der skal være plads til det hele så alt ikke kommer til at handle om sundhed. Livet skal nydes så længe man har det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sjødahl

  Hej Anna!

  Jeg er lige er startet op på nyt PT forløb med ny coach, Line Wittrup. Det bruger jeg januar måned på at nyde – at blive udfordret og presset til nye højder! Og jeg elsker det!

  At vinde denne konkurrence vil virkelig sætte (endnu mere) kulør på hverdagen, da jeg er super stor fan af isis og sukkerfri produkter 🙂 det gør bare livet nemmere, da jeg samtidig får noget lækkert, men overholder min kostplan!

  Krydser fingre!

  God aften til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Olsen

  Min januar betyder endnu en måned som arbejdsløs, så jeg har besluttet mig at nyde måneden med at være kreativ i køkkenet i form af både sunde og usunde kager og andet lækkert…. Just because jeg elsker at bage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg nyder januar ved at have det godt med mig selv. Det indebærer lækker mad, chokolade, træning, yoga, lange stille morgener med god kaffe og en helvedes masse godt selskab.

  Det er vigtigt for mig i en travl hverdag at afskrive tid til bare at være mig. Især her i den kolde tid, hvor det hele til tider kan blive lidt for trist og gråt! Sådan en kurv ville i den grad være med til at gøre min vinter (okay den ville nok ikke holde helt så længe) en lille smule lysere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Antonsen

  Nyder januar ved at holde humøret oppe med en ny klasse og en masse nye mennesker, jeg nyder mine stærkefremskridt i min styrketræning, min endnu bedere udholdenhed i spinning. Jeg nyder mine venner som er trofaste klipper, jeg nyder at mine forældre langsomt har fået tillid til min sunde livsstil – håber de en dag vil kunne respekterer den
  et skridt ad gangen og denne pakke kunne være dejlig at dele med familien så de kan se hvor godt det er for kroppen “det her med at være sund” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er begyndt at spise sundt igen og i går begyndte jeg atter at træne. Det har krævet rygrad og mine muskler er ømme i dag, og vil være det i morgen også, men det er faktisk den største nydelse jeg har her i januar. Jeg kan allerede efter to uger mærke at jeg har det markant bedre, jeg har mere energi, sover ikke nær så meget og fokuserer bedre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  Jeg nyder min januar ved at gøre lidt ekstra for mig selv og jeg er derfor ekstra “artig” i januar måned så jeg kan komme endnu tættere på mit mål med 50 tabte kg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rillw

  Hej Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg nyder min januar som jeg nyder alle de måneder på året, ved at have en sund livstil som gør mig glad og hvor der også er plads til at “slå sig løs” engang i mellem 🙂 jeg ved at det bedste for mig er at leve ligeligt hele året rundt med struktur, som det også er muligt at bryde når jeg føler for det 🙂 og sådan en kasse med godter ville være med til at kunne holde denne balance endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina Boisen

  Jeg har startet mit 2015 med en 12 ugers hård trænings – og kostplan. Så min januar går som hver måned hele året rundt med meal-prep, daglig træning og drømmen om at stå med en knivskarp fysik i år. Kosten er det sværeste og kun få ting der må forsøde weekenderne. .. så der er ISIS fot mig i forvejen guld værd…dog lang i mellem da min træning og kost/diæt bruger det meste af mit stramme budget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nyder den som alle andre måneder – massere af lækker mad at spise;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg nyder at være gået ind i et nyt år med den samme træningsglæde og motivation som i 2014. Glæder mig til årets nye udfordringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Pinderup

  Jeg nyder min januar ved, at jeg endelig har fundet en motionsform der er lige noget for mig, nemlig spinning! Det giver mig en hel masse energi og overskud i hverdagen, og som også giver mig plads til at være den sukkergris jeg nu er, dog stadig med måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  jeg nyder min januar måned (som så mange andre) sukkerfri. Min krop den priser sig lykkelig for det ovenpå alle julegodterne og den fede julemad, og jeg savner slet ikke de søde sager. Derudover nyder jeg januar måned med opstart på nyt arbejde med søde kollegaer og med en masse hyggelige aftaler med skønne veninder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nyder min januar ved hver tirsdag at krølle sammen på sofaen med min mand og se den sidste uges wrestling shows fra USA. Det er vores hygge/slikdag, og jeg plejer derfor at bage noget kage dertil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg nyder ved at slappe af, få læst lidt, set nogle gode serier, nu hvor det er så koldt og blæsende udenfor, her i Januar.
  Jeg vil enormt gerne vinde, da jeg vitterligt har brug for at leve mere sundt, men hvor det er svært at undvære det søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg nyder min januar med at jeg fortsat lever uden sukker og kulhydrater (næsten) og jeg har det skønt. Jeg har i 2014 tabt 14 kg. og håber at smide 10 mere (mindst) i 2015. Jeg ville gerne vinde isis produkter så jeg kan smovse lidt på en sund måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Hej Anna – eller godmorgen! 🙂

  Jeg nyder min januar med en god kombination af træning, sofahygge, lange gåture på en studietur i Berlin – og så et par donuts i ny og næ 😉 Det er virkelig en god kombination, som kan anbefales.

  Hverken slankekur eller det modsatte siger mig særlig meget. I hvert fald ikke hver dag. Derfor tager jeg det dag for dag, og det veksler en del, om jeg er mest til slanke-siden eller donut-siden. Men det fungerer, og det er sådan, jeg har det godt!

  Hav en dejlig vintermåned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie B

  Jeg nyder min januar måned med en masse træning i form af fitness, spinning, løb og gymnastik. Jeg nyder også en masse lækker, sund mad. Det er intet nytårsfortsæt, men en fortsættelse af min sunde livsstil jeg kæmper for, selv med manglende støtte fra forældre. Det ville derfor være en fantastisk lækker pakke at få hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min januar står, som mange andre, på eksamen. Hårde dage og timer, men også lærerigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Lækker give away! Jeg har lige fået ferie, så jeg nyder januar med at slappe af og med at få catchet op på den manglende motion, som er en ærgerlig konsekvens af en hård eksamensperiode! Derudover elsker jeg at spise lidt lækkert – især når det er med god samvittighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg nyder Januar med en masse fødselsdage, bl.a. min egen! Så der er både plads til en masse frugt og grønt, men også kage og andet fødselsdagshejs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Anna. Jeg nyder januar måned med min træning, da jeg er blevet glad for min træning igen. I november og december havde jeg en såkaldt træningskrise, hvor jeg helt havde mistet lysten og motivationen, men den er jeg kommet over igen. Jeg spiser, det jeg vil, så der er også plads til godt med lækkerier. Ligenu ligger mit fokus på muskelopbygning, så jeg skal have godt med kalorier indebords. Nogle gange synes jeg det er svært at få nok kalorier gennem “rigtig mad”, og det er nemmere med nydelsesprodukter (som isis jo laver), og de indeholder jo ikke sukker, så jeg ser dem som noget, man kan nyde uden at få sukkerchok, og det ville være dejligt, for sukkerchok er noget af det, der giver mig dårlige tanker om mig selv.
  Jeg er helt vild med at følge dig på Bloglovin’. Din blog er inspirende, og jeg synes, du skrive rigtig mange gode indlæg om gode emner, og jeg kan godt lide dit syn på sundhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg nyder januar måned med at komme ovenpå efter en december med alt for lidt træning og for meget “usund” mad – så den står på indkøring af sundere vaner og træning – og hvor får man det bare skønt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg nyder min januar med starinlys og kaffe, når jeg læser op til eksamen. Og med lækker hjemmelavet mad hver dag. Jeg synes at det er så vigtigt at hygge om sig selv her i den kolde eksamenstid 🙂
  Og så nyder jeg også at komme af i fitness og træne, for at få clearet hovedet fra studie og eksamensræset. Det giver mig masser af fokus og overskud specielt lige nu hvor vejret er trist og gråt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg nyder min januar med min træning, da jeg er blevet rigtig god til at træne igen. Derudover spiser jeg også bars og chokolade. Mums: 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skriver speciale og der er ret megt pres på. Så Isis kunne være lækkert at skifte ud, så den dårlige samvittighed over, hvad der ellers kommer indenbords lige nu, kunne erstattes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg nyder solen når den skinner, stearinlys når det er blevet mørkt, min dejlige omgangskreds, god mad, træning og selvfølgelig et par øller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej, Anna 😀
  FED giveaway, den kunne være virkelig lækker at vinde!
  Jeg nyder januar ved at gøre de ting, jeg elsker som at løbe, ses med mine veninder, bruge tid med min familie, spise sundt, spise knap så sundt (;-)) og alt derimellem. Jeg undersøger også meget om min kommende skole (hvis jeg da kommer ind), hvor jeg vil uddanne mig til ernæringsassistent. Det er utroligt spændende at læse om, og jeg kan ikke vente til, at jeg forhåbentligt starter!
  Tak for din fine blog, og du må have en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har haft travlt med eksaminer i december og januar, men nu står den på ferie. Dagen er blevet nydt i selskab med min kitchenaid og andre lækre råvarer. Resten af januar skal nydes med hygge, kærestens selskab, bagning og så står den på en ferie i udlandet sidst på måneden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fra på mandag (når min sidste eksamen er overstået) skal jeg NYDE at have ferie efter en rigtig hård eksamensperiode med chokolade næsten hver dag og ikke meget motion og glade stunder. Så ferien skal stå på træning, sundere mad, besøge lillesøster i Ålborg og hygge med veninder og kæreste.. Og den der pakke indeholder vist ret mange lækkerier som kan bruges til ferie-hygge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Porsborg

  Jeg nyder Januar måned med nødder. Jeg har fundet en rigtig god nødemixs som jeg er blevet helt vild med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minela

  Jeg nyder min januar ved at have fundet en balance. Jeg spiser det, jeg gerne vil spise og så giver jeg den gas i fitness!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg NYDER januar ved, at slappe af, nyde familie/venner, se lyst på fremtiden og glæde mig over hvor meget jeg rykker mig personligt hele tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine K

  Jeg nyder min januar med fri fra studiet, chokolade når kroppen lyster, og ellers god træning og en masse smil – som alle vidst trænger til i den mørke tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Brovsting

  Jeg har brugt januar til at træne så meget som jeg kan inden jeg i næste uge skal opereres i lysken/hoften og ikke kan træne i 3 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig præmie 🙂

  Min Januar består af en masse putning foran brændeovnen, mens den er tændt. Aaah 🙂

  God weekend.

  //Leslie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Jeg nyder januar med fedtfattige kager til teen om lørdagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  I år nyder jeg min januar måned langt mere end sidste år. Jeg har nemlig studiefri, hvilket betyder, at jeg har mulighed for at gøre mange af de ting, som jeg ellers ikke har tid til 🙂 Jeg besøger min søde familie, laver mad til min kæreste, hygger med mine veninder, løber nogle ture i det skønne vinter-vejr og ser en masse forsømt tv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg NYDER min januar ved at jeg er begyndt at fokusere mere på løb, som giver mig den bedste velvære. Og bedst af alt NYDER jeg at det er kvalitetstid med min mor, lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg er begyndt at træne efter al for lang tids fravær 🙂 Det er skønt og giver mere energi- I love it.

  eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Fem ting- kat, te, dyftlys, bog og plaid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  varm chocolade! jeg kan overleve hvad som helst bare jeg ved, at der forude venter min belønning…. varm, cremet, mørk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg nyder min januar ved ingen regler at have. Når først der kommer regler, så går det galt i min verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg nyder min januar med rigtig gode venner og veninder. Jeg træner når der er tid og overskud og forsøger at holde en fornuftig kost, hvor der hverken er for meget sukker, eller at den er helt fanatisk. Også går jeg lidt og glæder mig til sommer, hvor det er sol og dejlig varmt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min januar består af en god blanding af eksamen, løbeture og lidt selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Min januar nydes ved at jeg endelig må løbe igen efter operation… og så bliver den også krydret lidt ekstra med mandeben på TV☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg nyder min januar med en masse motion og løbeture, men også jule-rester og byture. Min januar er også eksamens periode, så jeg prøver at gøre den hyggelig og udholdelig med lidt lækkert til de lsnge dage på læsesalen 🙂
  Jeg er kæmpe fan af isis, da det er et lækkert og sundere alternativ til haribo poserne og alt de andre fristelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Som mor til en lille nyfødt har energien indtil nu ikke været til at udfase de søde sager og ændre kosten.

  Jeg har nogle problemer med min mave, som gør jeg helst skal leve efter Low Fodmap diæten, det har jeg dog ikke kunne overholde i min graviditet, da jeg har været meget plaget.

  Nu har jeg født og er så småt ved at få energi igen,så fra i morgen starter jeg op på diæten igen. Der er lavet madplan samt handlet ind til det. Håber desuden dette er med til at få graviditetskiloene til at forsvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  jeg nyder min januar med #sukkerfrijanuar15. Jeg er ellers noget af et slikøre og elsker ligesom dig at hyggespise. Hvis/når jeg gennemfører #sukkerfrijanuar15, må jeg give mig selv et par Diesel bukser 🙂 Derfor ville ISIS produkterne være en sød lille “tilladt” treat til mig.
  PS: Tak for din gode blog og hyggelige Instagram opdateringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kajsa

  Jeg har haft nogle problemer med mit knæ og med vægten, som har gjort det en smule vanskeligt at træne helt uden ømhed;-) Det har krævet noget tålmodighed (hvilket jeg ikke besidder meget af), men mit knæproblem er næsten væk, og jeg kan nu træne lige så tosset jeg vil. Det vil jeg nyde i januar, især med mine veninder som er begyndt i fitness. Det bliver nogle sjove hold og trætte smil! Det går også fremad med mit løb, og det er jo dejligt. Så jeg ved, jeg kommer til at nyde januar! Specielt hvis der er ISIS produkter indblandet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ligget syg i en lang periode nu og har derfor heller ikke kunnet løbe, hvilket jeg ellers lige var kommet godt i gang med. Så må jeg bare i gang igen om et par dage, og i mellemtiden nyder jeg at spise en masse sundt men også en masse usundt, når det er det jeg har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Ej hvor lækkert, jeg er helt vild med ISIS produkter og syntes de beviser at ting stadigvæk kan smage guuude skønt uden sukker. Jeg nyder min januar med en sund og varieret kost og så lidt chokolade eller andet sødt i ny og næ. Og jeg elsker at træne så det for jeg da også tiden til at gå lidt med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Woller

  Hej Anna! Jeg nyder min januar måned med min dejlige familie, skolestart efter juleferie, og masser af nye eksperimenter indenfor mad verdenen! Jeg elsker at finde på sundere alternativer, men kan også sagtens nyde en halv(eller en hel) liter is 😉 Jeg har lige afsluttet mine terminsprøver, og skal efter sommer starte i 10.klasse på en efterskole nær min by. Så jeg er nok en af dine nyere følger 😀 Jeg har fulgt dig på instagram i utrolig lang tid, og er hel vild med det du laver! Bliv endelig ved! Jeg håber virkelig på at vinde denne konkurence, så jeg har en masse ting til mine næste opskrifter. 🙂 Fortsat god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bundgaard

  Nyder min januar måned sammen med mine veninder, dejlige kollegaer og familie inden turen går ud i verden de næste par måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Jeg nyder min januar måned!! Jeg nyder nemlig sund kost og masser motion i form af løbeture som er balsam for min sjæl. Jeg spiser kæmpe skåle slik om fredagen fordi det skal der være plads til <3 man har kun et liv – så hvorfor ikke nyde det mens man er her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lanng

  Jeg elsker januar, fordi jeg har fri fra mit studie og kan slappe af.. Jeg har desværre glemt min (sundheds)rygrad i 2014, så krydser fingrer for, jeg vinder, så jeg kan komme tilbage på rette spor 🙂 🙂

  Mvh. Pernille Lanng
  pillelanng@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg “nyder” min januar med en masse arbejde. Som revisor er der virkelig travlt i januar og der skal til tider kæmpes for ikke at falde for alle fristelserne som kunderne tilbyder i løbet af dagen. Det er svært at sige nej fordi jeg synes det kan virke uhøfligt. Det hjælper på det når jeg har været på forkant og selv har mine sunde snacks med. Dog ikke at jeg stadig synes det kan virke uhøfligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L.

  Nyde januar :-). Dyb indånding og skævt smil… Du udfordrer virkelig – her før solen rigtig trænger igennem igen!
  Jeg nyder min januar med varm kaffe, hygge med mine børn, møder med veninder, gode bøger under et tæppe på altanen, når solen titter frem :-).

  Gode hilsner
  Åse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da en lækker give away, det er jo lige det mit køkken mangler, en masse lækre produkter.
  Her går hyggen med eksamen – og du kan tro vi hygger alle sammen. Eller bare at nyde hinanden og se en god film sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Chris

  Jeg nyder januar ved at gøre det jeg har lyst til. Jeg har for første gang i måneder lyst til at træne rigtig igen <3 Det er rigtig fedt og derfor vil jeg ikke presse mig selv til at køre en eller anden crazy kur ved siden af. alting sin tid og lige nu er det bare rart at jeg har motivation til træning og løb igen. Så må det også være plads til lidt slik ved siden 😛
  Super fed konkurrence, krydser fingre for at jeg er heldig denne gang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Nyder både en hård omgang træning, men også lidt usundt til tider. Når jeg virkelig har lyst gør jeg det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg nyder min januar måned så jeg kan med ungerne og øver mig i at give mig selv mere tid til fordybelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa B

  Hej Anna! 😀 ..

  Jeg nyder min Januar måned med at planlægge flytning med min kæreste – vi flytter i en større lejlighed her i februar. Vi elsker begge to at dyrke fitness og spise sundt – og derfor bliver Januar også brugt på en masse træning og lækkert sund mad :o) .. Vi er dog ikke fanatiske – så der ryger også lidt mindre sunde ting ned en gang imellem – alt med måde og balance! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg har travlt med speciale, vil gerne tabe julespækket og har sparemåned efter højtidens udskejelser, så jeg nyder min januar ved at fokusere på nogle af de små glæder i hverdagen, der hverken koster for meget tid, penge eller kalorier, så jeg tænder stearinlys, går en aftentur med mine veninder, nyder en god kop the osv. Januar er faktisk slet ikke så slem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Jeg er lige blevet opereret i kæben, så jeg må faktisk sige, at januar ikke byder på så meget nydelse, som jeg ville ønske. Jeg nyder dog, at jeg har noget at se frem til i februar, hvor jeg skal starte drømmepraktik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Høgenhaug

  Jeg nyder min januar UDEN eksamener, haha! Det er så skønt.
  Afsluttede 1. semester på KU Jura allerede den 5. januar med sidste eksamen og har haft ferie lige siden. Lige hvad jeg behøvede.
  Nu står den mest på arbejde, træning og hygge med dem jeg holder af.
  Og lidt byture er det faktisk også blevet til.
  Skønt, spontant og tiltrængt.

  Forsat god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte marie

  Jeg nyder eller forsøger at nyde januar måned og min sidste eksamen.
  Desuden så indeholder januar en mindre livsstilsændring, især for min madglade søn. Heldigvis har han taget godt i mod det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg nyder min januar måned med oplæsning til nyt studie, hjemmebagt rugbrød og skrabet økonomi. Isis-produkterne vil falde på et tørt sted (og så vil jeg bare herre gerne smage den kagecreme! Kan ikke finde den nogen steder i butikkerne! Og jeg elsker creme!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg “nyder” min januar måned i form af eksaminer, som så mange andre. Jeg har en tendens til at lukke mig inde og koncentrere mig 110% om eksamen i den periode, hvilket sker ved at afskære mig fra stort set alt socialt og kommer kun uden for døren når jeg skal træne eller skal noget som jeg på ingen måde kan komme uden om. Derfor er det nødvendigt med en masse lækkerier indenfor lejlighedens 4 vægge, for at kunne holde den (forfærdelige) periode ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Indrømmer gerne at jeg kæmper mig igennem kolde og grå januar ved hjælp af min kære ven chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh total yndlings giveaway 😀
  Jeg har fortsat min december ind i januar, og spist lidt for meget slik og marcipan 😉 Det stopper dog i dag, hvor jeg er startet på et forløb hos en kostvejleder 🙂 Det bliver et par hårde og gode måneder, og det ville være fantastisk med lidt isis produkter til at forsøde diæten med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIANNE LYKKE NIELSEN

  jeg nyder den med min datters første kælketur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline PB

  Jeg nyder min januar med en god balance. Det er skønt at være tilbage og igang efter en skøn ferie med masser af god mad og ikke så meget træning.
  Jeg nyder at være kommet igang med regelmæssig træning og en god døgnrytme. Jeg nyder at spise overordnet sundt med god plads til is og slik når min kusine jeg ikke ar set i et halvt år kommer på besøg. Og så nyder jeg selvfølgelig at dagene bliver længere lysere (selvom der stadig er pisse koldt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Jeg nyder min januar måned med en tur til Norge, hvor jeg besøger en god veninde! Madmæssigt er jeg på diæt til forårets konkurrencer og så bliver det særligt vigtigt stadig at fastholde sociale relationer, selvom energien dykker. Det er vigtigt at bevare og fortsætte med de gode ting i ens liv, selvom man ikke kan hyggespise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Rigmor Rasmussen

  Super lækker givesway 🙂 jeg er startet på slankekur her den 14. Januar og i morgen er det første gang jeg skal på vægten for at se om jeg har tabt mig. Så jeg nyder min januar med at finde lækre alternativer til alt det usunde mad jeg plejede at spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Januar er for mig en ny start – ikke kun på året men også på træningen. Jeg holder meget af at løbe, og efter måneders pause, kan jeg igen starte stille og roligt op med løb, og forhåbentlig bliver jeg klar til mit første halvmarathon i år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  lige overstået eksamen så nu hugger jeg ind på noget af det skønlitteratur jeg ikke har haft tid til sidste år. Og så sidder der et par julekilo så hit m pakken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claire Demontreuil

  Jeg nyder min januar, med det har jeg har lyst til 🙂 Oftest er det sund mad, men der skal også være plads til både chokolade og kage, hvis de sunde vaner skal holde ved for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg nyder januar ved IKKE at gå på slankekur. Den venter jeg med til det bliver lysere 🙂 Det kolde mørke vejr betyder chokolade 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min januar indeholder mere motion og mere frugt og grønt. Og jeg nyder det, men der er også plads til chokolade, når jeg vælger det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anna,

  Min januar måned nydes med at forkæle mig selv lidt og fokusere på de små glæder. Jeg har været boligløs siden august, men fik i starten af januar et værelse på et krisecenter, så der nu er lidt mere ro på og jeg i det mindste ikke bor på gaden.

  Langt de fleste af mine penge hæver jeg hver måned og putter i en sparegris, så der kan opspares til et indskud og jeg igen kan få et ‘hjem’, men resten prøver jeg at få til at række til både nødvendigt og sjov.

  Vi skal selv handle og lave mad på krisecenteret, så en lækker ISIS-pakke (som intet har at gøre med Islamistisk Stat), ville bestemt ikke gøre noget og så ville der være lidt mere at bruge på sjov, end de nødvendige kedelige indkøbsture efter mad 😀

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Jeg nyder min JAN måned med masser af løb og frisk luft og slutter måneden af med en tur til Thailand med min skønne familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ændre ikke på så meget. De der nytårsfortsætter plejer aldrig at virke så jeg tænker over hvad jeg spiser men der skal være plads til at man spiser nogle fy fy ting en gang i mellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Dyhre

  Jeg nyder min januar med en masse afprøvninger af opskrifter fra dig og andre inspirerende bloggere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tanker om diæt...