Vinder af ISIS konkurrence!

Glemte kager: Banan/orange muffins – uden proteinpulver!

Bare fordi jeg er på diæt og kun spiser kylling, ris og grønne bønner (overdrivelse fremmer forståelsen), så skal I da ikke snydes for en drønlækker og virkelig nem opskrift på lækre kager som jeg bagte forrige weekend. Opskriften har ligget gemt på min Iphone beskyttet af eksamenstanker og andre dårlige undskyldinger, så nu kommer den her.

Det er noget nær de hurtigste muffins jeg nogensinde har bagt, men kagetrangen overmandede mig og det kunne kun gå for langsomt før der duftede af kage i lejligheden. De er bagt udelukkende med naturlige ingredienser og er derfor venlige overfor de fleste allergier eller kostpræferencer, idet de hverken indeholder laktose, gluten, proteinpulver eller kunstige sødemidler.

Opskrift til 9 muffins:

  • 2 små bananer (gerne rigtig bløde)
  • 2 æg (eller 3 æggehvider hvis du foretrækker det)
  • Saften fra 1 øko appelsin (fordi du også bruger skrællen)
  • 50 gram mandler
  • 60 gram glutenfri havregryn
  • 2 spsk. ren rå kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver

Mos de to bananer med de to æg og rør godt sammen. Tilføj nu saften fra appelsinen og hak mandlerne groft før de tilsættes. Blend havregrynene helt fint (nærmest til mel) og rør i dejen. Tilsæt til sidst bagepulver og kakaopulver før du rør den godt sammen. Hæld dejen i muffinsforme og bag i 20-25 min ved 175 grader varmluft. Riv lidt appelsinskræl hen over de lune muffins og server som de er eller med en klat skyr rørt med vaniljepulver til. De er fryseegnede og kan derfor fint bages som planlagte søde mellemmåltider.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Vinder af ISIS konkurrence!