Godt nytår! Og drop nu den januarkur!

Gode råd mod tømmermænd….

Du vågner med gammel makeup i hele hovedet. Hovedet dunker, munden føles tør som sandpapir og hvor er din anden sko egentlig? Der har tydeligvis været gang i festen aftenen før og du har garanteret mere konfetti på gulvet end du har friske hjerneceller at tænke med. Åh ja, det er første januar igen!

Sådan overlever du dagen derpå…

Det bedste råd mod tømmermænd er naturligvis at begrænse sit indtag af alkohol… Men har du alligevel kigget lidt for dybt i Gajol-flasken i går (hvilket langt de fleste af os nok har, host host…) så kan et par gode råd til at overleve 1. januar være på sin plads!

Først og fremmest; accepter at du har tømmermænd! Drop dine planer om at være vildt effektiv, at få ryddet op (den opvask flytter sig nok ikke) og hvad du ellers havde tænkt dig. Du kan ikke ændre på gårsdagens indtag, så du kan ligeså godt tage konsekvensen i dag og smække dig på sofaen. Din krop har brug for at etablere en fornuftig salt/væskebalance og få masser af hvile. Sæt en god film på, køb et Netflix abonnement og find dit yndlings grimme hyggetøj frem. Her bliver du resten af dagen…

… Med undtagelse af når du bliver sulten, naturligvis. Måske skriger din hjerne på McD, men din krop har egentlig mere brug for næring, fedt og salt fra naturlige kilder. Her kan det være en smart idé at være på forkant og have fyldt sit køleskab dagen før med kolde Pepsi Max, avocado, laks eller ingredienser til hjemmelavede burgere. Det gør underværker og du er snart frisk igen – det lover jeg!

Kom du godt ind i det nye år? Og har du tømmermænd i dag?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Godt nytår! Og drop nu den januarkur!