Diæt uge 2 - Tålmodighed er en dyd...

Har du gjort noget grænseoverskridende i dag?

Vi ved det allesammen godt… Du får ikke det store ud af at blive i din trygge komfortzone, uanset hvor rar og bekvem den end må føles. I dag gjorde jeg noget super grænseoverskridende. Jeg fik taget fine fitnessbilleder af en dygtig fotograf sammen med min træner. Det hele foregik i små shorts og sportsbh, så der var rig mulighed for at alle mine usikkerheder om mig selv og min krop kunne få frit spil.

Hvorfor gjorde jeg det så? Jamen, hvorfor ikke! Jeg kunne da godt have ventet til min fedtprocent er lavere og min form er bedre, men hvem fanden siger at du ikke må fejre din form og din krop som den er lige NU?

Jeg er sgu stolt af hvor langt jeg allerede nu er kommet og det må gerne fejres – også selvom jeg arbejder mod en bedre form i fremtiden. Min selvtillid er i hvert fald øget efter jeg er begyndt at kaste mig ud i flere (skøre) projekter og bare gøre det!

Fredagsordene herfra; Nyd nu dig selv NU!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Diæt uge 2 - Tålmodighed er en dyd...