Jeg skal på diæt!

Hverdagsmad med spicy fiskefrikadeller og grønt i tomat!

Hverdagsmad behøver ikke være super fancy eller besværligt for at smage godt eller være sundt. I går var mine eksamensnerver på deres højeste, så maden skulle være fuldstændig uden dikkedarer og gerne færdig i en fart!

Menuen endte med spicy fiskefrikadeller med en fars af torsk og godt krydret med salt, peber, timian, chilli og gurkemeje. De blev stegt på en brandvarm pande – muligvis lidt for varm, men jeg var sulten og det skulle gå stærkt! Tilbehøret blev de grøntsager som lå og kedede sig i grøntsagsskuffen, et lille fed hvidløg og en dåse flåede tomater. Efter 10-15 min ved høj varme blev der skruet ned og jeg tilsatte 2-3 spsk hytteost til hele herligheden. Hytteosten smelter let og hele retten er både dejligt smagfuld, sund og bedst af alt; færdig i en fart!

Har du nogle hverdagsretter der altid fungerer?

Husk at du lige nu kan deltage i min konkurrence om et eksemplar af min bloggerkollega Emmas nye kogebog. Du deltager lige HER og jeg trækker en vinder i aften kl 18!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nina

  Mums!
  Min nemme hverdagsret når jeg ikke gider have gang i for mange pander gryder og fade er en omgang kyllinge overlår og underlår i et fad med 2 ds hakkede tomater blandet godt med hvidløg, timian, oregano, peber og lidt andet lækkert samt et par snittede gulerødder og så lige 25-30 minutter i ovnen ved 200 grader

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, det lyder sørme også både sundt og lækkert med din hverdagsret Nina! Og virkelig nemt! Det må jeg prøve en dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg skal på diæt!