TRX Bootcamp - uge 1 er overstået!

Klar, parat – diætstart!

Så er det sgu nu! Mit livs første diæt er skudt i gang og jeg er både spændt og nervøs for de kommende 12 uger. Det bliver fedt at udfordre min krop og mit sind med en mere struktureret hverdag. Tupperware – here i come!

Mit mål med diæten er ikke at smide en hel masse kilo og blive super tynd til sommer – og evt. scenen til NewComers til september. Mit mål er lige nu at få styr på min kost. Jeg er efter eget udsagn en stor “hyggespiser” og efter min træners udsagn “lidt for kreativ” med kosten. Det betyder, at jeg ELSKER at eksperimentere med sunde kager, spise snacks og  generelt bare lege i køkkenet med forskellige ingredienser.

Det er naturligvis ganske sundt at lave retter med en masse grønt, tørrede frugt og lignende, men hvis man har et mål om en eventuel fitnesskonkurrence eller gerne vil ned i fedtprocent mens man bevarer/opbygger en pæn portion muskelmasse, så skal der bare være mere struktur på kosten. Det betyder mere enkel mad; kylling, grønt, ris og nødder. Jeg vil løbende skrive mere om kosten som er udarbejdet af min dejlige træner, Amanda.

Hvad er mit udgangspunkt?

Jeg blev målt og vejet i starten af denne uge, men fremover bliver alle mine opdateringer lavet fredag morgen. Lørdag bliver nemlig “re-feed” dag (IKKE “cheatday” med frikort til sukker og den slags, blot ekstra kulhydrater og lidt mere løs kost) og det kan godt få kroppen til at binde en del væske, så alle vejninger bliver fremover fredag.

 

Første måling pr. mandag d 19 januar:

 • Bryst: 83 cm
 • Talje: 68,5 cm
 • Hofte: 87 cm
 • Lår: 52 cm
 • Bicep: 29,5 cm

Vægt: 55,8 kg (jeg er 163 cm høj).

Det er her jeg starter og nu bliver det spændende at se hvad der sker med kroppen efter de 3 måneder. Jeg kommer ikke til at mangle mad og det bliver ikke nogen kur med fokus på vægttab. Det bliver i højere grad en mere simpel kost hvor jeg skal få min hyggespisning under kontrol og ud af verden. Min plan er at bygge endnu flere bøffer på og smide noget af det (lidt hyggelige) fedt jeg har sidende primært på mave og lår.

bloglovin_annawarrington
   

10 kommentarer

 • Lene

  Det bliver spændende at følge – har du planer om en ugentlig opdatering og deler du ud af inspiration på kostplanen? Jeg er selv igang med et projekt om en synlig six-pack og vægttab og vi har nogenlunde samme størrelse kan jeg se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Lene 🙂 Mange tak, super fedt du har lyst til at følge med! Dit projekt lyder spændende, hvad er din tidshorisont? Jeg synes det er sjovt at følge en krops udvikling når der skrues lidt på kost eller træning, så det bliver spændende at se hvad der sker henover de næste 12 uger 🙂 Held og lykke med din kommende sixpack! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina mormedmangemaal.bliggersdelight.dk

  Hej Anna
  Bliver super spændende. Vildt at se en forandring du allerede har opnået!
  Gik selv igang med projekt sommerklar i søndags som består af at skære det meste sukker fra, få trænet de 3 gange om ugen og Sofie sunde måltider i løbet af dagen. Min slutdato hedder 1. Maj hvor jeg gerne vil have tabt 5 kilo (vejer 58,2 og er 164) opbygget synligt markerede arme, slank stærk mave og opstrammede lår. Jeg opdaterer min mad løbende på bloggen og opdaterer resultater 1 x om måneden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Åh, tusind tak for de søde ord, de varmer 🙂 Hvor er du bare sej Nina, det lyder som et rigtig fedt projekt du har gang i! Jeg hepper på din stærke mave og stramme lår! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Det bliver så spændende!
  Jeg har længe gerne ville tabe mig, men selvom jeg spiser sundt, så er min største udfordring også, at jeg hyggespiser og ikke strukturerer min spisning. Jeg tror faktisk jeg vil lade mig inspirere af dig. Ikke at jeg vil på konkurrencediæt, men jeg kunne absolut lære noget at at spise mere simpelt i nogle uger. Jeg er i øvrigt 164 og vejer 54,5 kg og vil gerne tabe 3,5 kg. Så tror faktisk jeg følger dit eksempel og vil lave en 12ugers udfordring til mig selv. Så jeg glæder mig vildt meget til at høre mere om din diæt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Lykke 🙂 Fedt du har lyst til at følge med, det er jeg rigtig glad for 🙂 Uh, du kan tro jeg kender det hyggespisning, det er virkelig min største udfordring! Det kunne være rigtig fedt hvis du kunne bruge lidt inspiration fra mig og du behøver jo bestemt ikke køre det ligeså striks, men du skal være meget velkommen til at hoppe med på de 12 uger fra nu. Jeg skriver løbende mere om kosten herinde, men lægger ikke hele planen ud, da jeg naturligvis har betalt min træner for at udarbejde den. Jeg håber alligevel, at jeg kan inspirere med nogle opskrifter og tricks til mere struktureret kost 🙂 Din vægt lyder nu ellers helt sund og fin til din højde, men det er jo individuelt hvordan man har det med sin vægt og sin fordeling af fedt/muskler. Jeg hepper på dit sunde projekt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Hey din steg! Man kan virkelig se der er kommet noget masse på! Men hold op det er en lang diæt – jeg synes 5 mdr. var til at kaste op over :-s Glæder mig til at følge med i din udvikling 🙂 Møs nana @Regalah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hey smukke Nana! Du kan tro der er blevet bygget nogle bøffer på, men der er altid plads til flere muller 😉 Jeg regner ikke med at være på diæt fra nu af og til september, det er for at prøve et diætforløb af (stadig relativt højt i kcal) i 12 uger og se hvad der gemmer sig at arbejde med under mit hyggeflæsk. På den måde får jeg (forhåbentlig) nogle gode vaner og en god struktur ind under huden med kosten og kan derefter beslutte om scenen til september er realistisk for mig og min krop 🙂 Lækkert du følger med, im happy! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nan

   Selvfølgelig =) Jeg kommer desværre ikke så meget på bloglovin mere, mest pga. manglende tid med de lange arbejdsdage. Men jeg synes stadig det er hyggeligt at komme forbi og følge med I jer gamle bloggeres liv 🙂 God weekend! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Er arbejde nu vigtigere end at læse blogs? Tsk tsk 😉 Jeg er nu topglad for at du stadig læser med! 😀 Hav en fantastisk weekend, håber snart vi ses til noget fitnesstamtam 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

TRX Bootcamp - uge 1 er overstået!