Lørdagsmad: Kylling og søde kartofler!

Sukkerfri chokolade granola!

Findes der noget bedre end sprød og sød musli ovenpå skyr, grød eller bare som snack? Det tror jeg ikke! En af mine (underlige) laster, er at jeg ELSKER morgenmadsprodukter, men ikke kan lide mælk. Det betyder, at jeg siden min barndom har været helt vild med at spise cornflakes og musli direkte fra en skål. Som voksen gør jeg det stadig og vil hellere have en pose cornflakes end en pose chips til en god film!

Opskrift til en stor portion:

 • 100 gram grofthakkede mandler
 • 50 gram grofthakkede valnødder
 • 50 gram solsikkekerner
 • 50 gram havregryn (glutenfri)
 • 25 gram hørfrø
 • 50 gram grofthakket sukkerfri chokolade fra ISIS
 • En håndfuld frysetørrede hindbær
 • En knivspids salt

Start med at riste mandler og valnødder på en tør pande. Tilsæt dernæst havegryn og lad dem riste til de er let gyldne. Tilføj solsikkekerner og hørfrø, samt en knivspids salt til sidst. Lad hele blandingen køle godt af før du tilføjer din hakkede chokolade og hindbær. Du kan også tilføje tørret frugt hvis du ønsker lidt flere kulhydrater i din granola.

Opbevares fint i en lufttæt beholder af glas eller plastic. Jeg kan desværre ikke fortælle dig holdbarheden, for min portion holder sjældent mere end et par dage…

Jeg har modtaget chokoladen fra ISIS i en gave

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Hej Anna.
  Tak for at du deler opskriften, lyder monster lækkert, har endnu ikke selv forsøgt mig på at bixe granola sammen selv men denne lyder yderst tiltalende. 🙂

  Louisewa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Louisewa 🙂 Det var så lidt, jeg håber du har mod på at lave en omgang til dig selv derhjemme. Den her opskrift tager ingen tid og det smager virkelig lækkert 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Lørdagsmad: Kylling og søde kartofler!