Dagens sunde tip: Brug hvidkål i stedet for pasta!

Vinder af ISIS konkurrence!

Hold da op hvor var i bare seje til at melde jer til ISIS konkurrencen! Jeg er virkelig glad for at SÅ mange havde lyst til at deltage og ville vitterligt ønske at jeg kunne sende en forkælende godtepakke til hver og én af jer. Men det ville både bliver lidt dyrt i frimærker og så ville jeg virkelig have mange ture frem og tilbage til posthuset, så i stedet har jeg trukket en vinder blandt de 163 kommentarer!

Vinderen blev… Stephanie med kommentaren;

“Jeg nyder januar ved at bruge min tid på fitness, på min eksamen, min familie og nu som instruktør i en weekend for overvægtige børn, hvilket er en stor drøm for mig! Jeg har selv været meget overvægtig og på diverse camps, så jeg har altid drømt om at hjælpe andre børn til at få en god barndom.
Jeg vil ikke sige jeg er den sundeste. Men jeg nyder livet. Det indebære både slik og motion. Jeg nyder ikke kun januar med sund/usund kost og motion/tv tid. Jeg nyder januar og resten af året med den bedste afhængighed jeg kender. Nemlig at hjælpe andre mennesker. Det skaber smil og glæde. Det er min største afhængighed. Det fylder jeg min januarmåned med. Jeg har hjulpet mine bedsteforældre med at flytte, jeg har sovet hos min mor i et par dage, da hun var virkelig ked af det grundet nyligt break-up og det faktum at hun har fået borrelia. Jeg har meldt mig som instruktør for at hjælpe børn. Jeg tog en spontan tur til den anden ende af landet, midt om natten, kun for at overraske min kæreste.
Det er den måde jeg har nydt min januarmåned på indtil videre. Det ville dog være virkelig fedt at vinde isis-produkterne, da jeg elsker isis og bruger dem dagligt i min livsstil!

Jeg har sendt Stephanie en mail og sender pakken hurtigst muligt. Jeg håber den vil forsøde januar måned og sprede rigtig meget glæde her i vinterkulden!

Endnu en gang et kæmpe stort TAK til alle jer der deltog. Jeg vil fremover arbejde på flere gode konkurrencer!

Er der nogle konkurrencer du særligt kunne tænke dig herinde?

Konkurrencen er sponseret af ISIS

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Dagens sunde tip: Brug hvidkål i stedet for pasta!