Mit yndlingsmåltid: Dessert!

Dagens træning: Endelig legday igen!

Efter 3 lange uger med ro på bentræningen af hensyn til mine hofter, så var det endelig tid til en god gammeldags LEGDAY! Jeg har virkelig savnet syren i musklerne ved sidste set og den ømhed dagen efter som kun en god omgang bentræning kan give.

De sidste par uger er stængerne blevet behandlet som var de en ægte bedstemor værdige med klassiske fysioterapeutiske øvelser, en smule legcurl og lidt balleøvelser. Jeg har ærlig talt været en smule (læs: meget) frustreret og utålmodig, men min træner Amanda mente det var vigtigt at give benene ro når mine hofter viste tegn på overbelastning, så jeg lyttede til hende. Og heldigvis for det! Nu har mine hofter det godt igen, træningen kører og mine lår er ikke blevet mindre faste af den lille pause, faktisk ser de nærmest mere markerede ud end før, så pausen må have været tiltrængt!

Dagens træning:

Jeg LOVER det brænder i både forlår, baglår og baller efter den omgang legday! Og jeg glæder mig til at mærke ømheden i morgen….

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Fed tank!! Hvor er den fra? 🙂
  Jeg holder også ro på bendagene i øjeblikket på grund af mit knæ. Jeg har holdt en uges pause fra “ordentlig” bentræning, og jeg savner allerede en ordenligt bendag!

  //Cathrine
  http://www.fitcathrine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Cathrine! Den er fra danishaesthetics.dk 😀 Og ja, den er røv (he he) fed 😀
   Uh, jeg kender følelsen! Det kribler helt i benene for at komme i gang igen! Jeg håber du snart mærker syren i squat racken igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mit yndlingsmåltid: Dessert!