Skal du med ud og cykle til foråret?

Giveaway: Vind et lækkert sommerlook fra Hummel!

Så er det konkurrencetid igen! Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et lækkert sæt træningstøj fra Hummels nye forårskollektion. Der er knald på farverne og lige netop det her sæt skriger bare på lækre sommerbrune stænger, bare skuldre og farve i kinderne.

Obs: hele sættet er i str. small, men kan også passes af en lille medium.

Det hele kan blive dit hvis du deltager i min lille giveaway! Det eneste du skal gøre er, at like min blog på Bloglovin – lige HER og skrive en kommentar til dette indlæg med dit bedste sommerminde!

Frem med dine gode historier om is på stranden, løbeture i solen og glade smil på græsset!

Konkurrencen kører indtil tirsdag d. 2 marts kl 8.00 hvor jeg trækker en vinder som får direkte besked via mail!

Konkurrencen er sponseret af Hummel i form af træningstøj

 

bloglovin_annawarrington
   

69 kommentarer

 • Lena Sørensen

  Mit bedste sommerminde, er for 2 år siden i 2013. Det er egentligt et forsommer-minde. Jeg havde lige indset at jeg var blevet forelsket i min bedste ven, og det var noget rigtig rod, for jeg mente bestemt ikke han havde de følelser for mig. Vi var på Tangkrogen i Århus for at se sculptures by the sea, og jeg ville så gerne lidt tæt på ham, så jeg undskyldte mig med at jeg simpthen frøs mine hænder så meget at han blev nødt til at holde mig i hånden for at varme dem. Lidt senere lånte han mig også hans trøje, i bedste romantiske film stil 🙂 En uge efter var vi kærester og har været det lige siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Thy

  Jeg har ikke et specifikt minde men i alle dejlige minder indgår der altid et fantastisk selskab, vejr og at man har trukket stikket ud fra den ‘hurtige hverdag’ der tit gør at man ikke lige får standset op og nyder de små øjeblikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Stentoft

  De fleste af mine sommerminder indeholder grillede pølser og koldt hvidvin, Mit bedste sommerminde er fra min første tur på stranden med min udkårne, hvor vi tilbragte en hel dag på et tæppe sammen med bøger, musik og bare nød hinanden lige indtil solen gik ned og vi kunne ligge og kigge stjerner sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, bare tanken om sommer.. Suk!
  Mine forældre har taget mine brødre og mig med rundt i hele verden, lige fra snedækkede Norge til eksotiske Thailand.
  Skønne ture med gode minder!
  Mine bedste sommerminder kommer dog fra vores ture til Jylland, hvor vi har grillet på stranden, spist store is, set farverige solnedgange samt vågnet til lyden af fuglesang og bølgeskvulp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla P

  Der er mange gode sommerminder, men sidste sommer var bare helt fantastisk. Mange dage med sol og sommer, hvor man kunne nyde en løbetur langs vandet og til sidst bare hoppe i. Det gjorde jeg mange gange sidste år. Det var beroligende og afslappende på en helt dejlig måde efter en lang arbejdsdag. Sådan må sommeren gerne blive igen i år – jeg er så klar :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har ikke et – men mange gode sommerminder. De bedste må dog være de som mindes ofte – de med hele familien på lange 4-5 turer til Australien, 2*USA osv. inden jeg mistede min far..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde er for 10 år siden, hvor jeg fødte min yngste pige. Vi kunne nyde solopgangen ud over fjorden og bagefter købe morgenbrød til resten af familien, som ikke havde opdagetvores lille tur ud for at hente lillesøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Noget af det bedste er en varm dag på stranden i Danmark (dem er der jo ikke altid så forfærdeligt mange af i vores land..) efterfulgt af en lun, lang sommeraften med en kølig hvidvin og sommersnacks sammen med venner eller familie. AH <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Mit bedste sommerminde er et, som er gået igen henover mange somre – heldigvis.
  Næsten alle mine fætre og kusiner har sommerhus samme sted som mine forældre, så da vi var mindre, tog vi altid ned på havnen, hvor der så lå omkring 10 børn på maven og fangede krabber, mens vores forældre sad i solskinnet og holdt øje med os. Et år blev min far så træt af hele tiden at skulle kigge på os i stedet for bare at kunne slappe af, så han bandt en snor i vores små redningsveste, og hvis vi så var ved at falde i vandet, kunne han mærke det ved, at det trak i snoren. Heldigvis skete der aldrig noget, men hold op, hvor folk grinede af, at der lå sådan 10 børn på maven i redningsveste med snor i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Mit bedste sommerminde er omkring 7,5 år gammelt. Jeg var ni år og var en uge på camping med min far lillebror og nogle af vores venner. Det er en rigtig god uge, da der både var hoppeborg og legeplads på campingpladsen, og vi grillede ved grillen de fleste aftener, samt der var fælles grillaften om onsdagen, hvor man kunne hoppe i sele på trampolin, prøve en rodeotyr og i det hele taget bare hygge sig med alle de andre. Derudover lå campingpladsen ved Rødby, så vi tog færgen til Tyskland en dag og tilbragte en hel dag i Hansapark. Det var varmt, fantastisk godt vejr og vi prøvede en masse sjove forlystelser. I det hele taget var vejret godt og vi var på stranden ved campingpladsen og nød en masse dejlige, kølige og forfriskende is i det gode vejr. Fantastisk og hyggeligt minde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Et af mine bedste sommerminder er fra sidste sommer, hvor min kæreste og jeg gik en lang tur langs stranden, hånd i hånd, lun sommerbrise, bare tæer og den smukkeste solnedgang over havet. Så bliver det ikke meget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  mit bedste sommerminde er sidste sommer hvor jeg gik en dejlig ,lang tur i en dyrepark med min kæreste og solen skinnede og alt var bare kærlighed, Og den is vi skulle have var bare ekstra god den dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Mit bedste sommerminde er fra 2011. Fem år forinden havde mine forældre besluttet, at vi skulle på krydstogt med udsejling fra Miami. Jeg havde glædet mig i evigheder og endelige kom dagen, hvor vi skulle flyve tværs over atlanten. Vi hyggede os afsindigt meget på turen og spiste en masse lækker mad. Det var en ferie i selvforkælelsens tegn, og vil virkelig opfordre alle “luksus-dyr” til at prøve det 🙂 Det er alle pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke ét minde, jeg har istedet en ferie som var helt fantastisk! Jeg var i Frankrig i to uger i sommerferien 2014. Udover at det var første gang jeg var i Frankrig, så var det også første gang jeg rigtig stiftede bekendtskab med ægte fransk med med tilhørende franske vine. Jeg er heldig at min svigefamilie er ligeså glad for mad som mig, så det blev to uger hvor vi spiste os igennem ferien.
  En af de bedste dage var dog min fødselsdag. Vi var i Avignon hvor vi så pavepaldset (er gammel religionsstudernede, såjeg klappede inde i mit hoved mens vi var derinde), solen stod højt på himlen, og jeg var sammen med nogle dejlige mennesker. Aftenen sluttede med en omgang laks til forret og min svigerfars yndlingsvin, og det hele var bare helt enormt lækkert og dejligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andine

  Mit bedste sommerminde, er ikke som sådan et enkelt minde, men noget gentagende. Mine forældre har et sommerhus, som ligger lidt inde i skoven, og gennem skoven er der ca 4 km til stranden. For mig var det ikke en rigtig sommer, hvis vi ikke havde været i sommerhuset, gerne en uge i træt. Mine forældre spurgte jeg nogle år i træk, om jeg ikke kunne have lyst til at tage ud og rejse, men nej, lille Andrine ville ikke ud i verden, hvor hvorfor skulle hun dog det, når hun følte sig allermest lykkelig, når hun om efter frokost cyklede til stranden med sin far, og om eftermiddagen om hjem, hvor mor ventede med hjemmelavet saftevand og solmodene jordbær.
  Puha, bliver helt nostalgisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simi

  Mit bedste sommerminde er, da jeg var på Rhodos med min skønne familie og den stod på ren badeferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rasmussen

  Mit bedste sommerminde er fra sommeren 2008. Jeg var blevet single efter 3 år og havde den skønneste sommer med en kær veninde, hvor vi tog på 3-4 grønne koncerter, alle impulsive og bare fordi vi kunne. Det var en sommer præget af øl og solskin, nye bekendskaber, afslapning og følelsen af (nyvunden) frihed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Jensen

  Mit bedste sommerminde er ikke eksotisk, romantisk eller noget særligt i det hele taget – men når jeg tænker på fede sommeroplevelser, er det første der falder mig ind at ligge i græsset og kigge op i en blå, blå himmel! Bare ligge der, blive varmet helt igennem, lytte til fuglenes sang… Åhr nu savner jeg sommeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Mit bedste sommerminde er uden tvivl en ferie til USA med min familie og kæreste, hvor vi kørte rundt i Californien og havde så mange spændende og fantastiske oplevelser! Den ferie vil jeg meget gerne på igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde er helt klart min studenteruge sidste år. Den blev brugt i en uge i sommerhus sammen min studenterklasse. Vi festede i hel uge sammen med Falsters andre studenter. Så jeg har nok fulde historier til en hel roman!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mit bedste(?) sommerminde i stikord: august 2013, Berlin med kæresten, botanisk have, 30+ grader varmt, kølende vandsprinklere, picnic på græs og is i massevis! Ahhh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Mit bedste sommerminde er nok for to år siden hvor jeg blev student. En hel masse asti, skinny dipping i havet på de lyse sommernætter og følelsen af at have verden for sine fødder. Det var ret perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Årh sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Bedste sommerminde må nok være en af de mange somre som er nydt i Lønstrup. En af DK’s skønne byer lige ved Vesterhavet. At bade, slikke sol, spise is og ikke mindst nyde den flotteste Solnedgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Schlünsen

  Helt klart den morgen, hvor jeg på min morgen-sommer-løbetur mødte en ræv og en hare, det var bare så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anina

  Der er så mange fantastiske sommerminder – men et af de bedste må nok være et af dem, hvor jeg har været sammen med min familie.. Jeg er et stort familie-menneske og et af de bedste men også hårdeste minder må være sidste år, hvor hele den tætteste familie på min mors side samledes en uge i sommerferien hjemme ved os, da min morfar lå for døden. Vi brugte dagene sammen med min morfar og hinanden og fik sagt farvel til ham på den bedst-tænkelige måde og samtidig så knyttede jeg enormt stærke bånd med min familie.. Nogle bånd som har betydet rigtig meget siden og samtidig bevare mindet om min elskede morfar som noget rigtig rart… 😉 Dette var et af sommerens gode og hårde minder – men et minde jeg ALDRIG vil glemme og tit tænker tilbage på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Egelund

  Mit bedste er sommerminde er faktisk et tilbagevendende hvert år; Følelsen af sol, sommerferie og koldskål! Intet siger sommer ligesom en god portion koldskål, med friske danske jordbær! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Der er intet der slår at plaske i et soppe bassin med min nevø og niece 🙂
  Det er altid noget af det bedste ved sommeren..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Da jeg flyttede ind i min lejlighed og brugte hele sommeren med mine splinternye kæreste i lejliheden uden møbler eller ting vi skulle. Middag på køkkenbordet, plastikbestik, hele dage på altanen med en god bog og min lækre kæreste. Simpelt og helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh suk.. Det må være lækre landkyllinger krydret med friskplukket salvie, tilberedt i pizzaovn i gammelt hus på et bjerg ved Lucca sammen med min dejlige familie og gode venner… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Mit bedste sommerminde er fra sidste sommer, hvor jeg havde min 3 årige søn med på sin første ferierejse. Jeg kigger på de mange mange billeder derfra igen og igen 🙂 Og glæder mig til mange flere ferier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg elsker den danske sommer med mine veninder: lyse nætter med hvidvin, sladder, sommerglød og de fineste kjoler. Så ønsker man, at tiden står stille, mens man ikke kan lade være med at smile 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit bedste sommerminde var min cykeltur bornholm rundt sidst sommer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Min fødselsdag midt på sommeren har altid for mig stået for sommerens højdepunkt 🙂 Jeg føler mig meget priviligeret ved at have fødselsdag midt i ferien. Hvert år vælger jeg at fejre min fødselsdag udendørs sammen med familie og venner. SIdste år var vi på stranden med madkurv, kagekone, øl, jordbær, sodavand og hvad der ellers hører til en rigtig fødselsdag. Andre år har jeg fejret fødselsdag til Grøn Koncert, på en skovtur eller måske en ferie til udlandet – Men de fødselsdage der står tydeligst i min erindring er nu dem der er blevet fejret i DK omgivet af dem jeg holder af. – Det er min bedste sommertradition.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Mit bedste sommerminde er fra sidste år da min dengang ekskæreste kom uventet en søndag morgen kl. 5.00 og bankede på min dør og spurgte om vi skulle være kærester igen <3 kan husk at solen allerede var ved at stå op og det var en fantastisk dejlig sommerdag. nu kan vi fejre næsten 3 dejlige år sammen og kunne ikke ønske mig andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva Olesen

  Hvor fedt med et lyst og farverigt sæt:-)

  Jeg har så mange fantastiske somre at tænke tilbage på. Fælles for dem alle må dog være den tid til bare at have det skønt og bruge sin tid på det, der giver mening:-) og så markerer sommeren ofte en ny start på et eller andet .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Strandturene da jeg var barn, hvor hele familien (gerne 20 personer) var samlet på den nærliggende strand og hyggede hele dagen, og så sluttede vi med at grille hos min farmor og farfar, der boede lige i nærheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Mit bedste minde er fra min barndom. Hver sommer besøgte jeg min farmor og farfar i København, og hvert år skulle vi i Tivoli og i Zoo. Jeg elskede det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hver sommerferie tager jeg afsted på en Dance camp 🙂 det der en super fed oplevele og det giver mig så meget – både nye bekendskaber og bedre dance skills 🙂 Jeg ved ikke hvilken sommer der har været fedeste, for det bliver bare bedre og bedre !!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene

  Mit bedse sommer minde er den første sommer med min kæreste, nuværende mand og far til mine børn. Vi mødtes nytårsaften det år og tog om sommeren på en vild roadtrip med bil. Vi var så forelsket og nød den biltur fra by til by i hinandens selskab. Meget forskelligt fra hvordan livet ser ud nu med børn og travl hverdag. Et skønt minde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja s

  bedste sommerminde var sidste år, hvor jeg boede i udlandet og var hjemme i dk… Noget så simpelt som grill, alle veninderne og høj sol på Bryggen – København kan bare noget helt specielt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde var nok Roskilde10. Det var min første Roskilde og jeg var afsted med samtlige af mine bedste venner. Jeg var nyforelsket og det hele var fantastisk, nyt og spændende. Det var min sidste sommer uden psykisk sygdom og alt var så let.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Har ikke et bestemt sommerminde, men husker helt klart sommeren sidste år som helt igennem fantastik, med masser af solskinstimer. Det danske badevand var for en gangs skyld nærmest varmt!! Håber på en dejlig sommer igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Der er jo så mange! Men jeg føler mig draget til at fortælle om en sommerdag fra de unge år, hvor alting var så simpelt og fint. Min bedste kammerat og jeg sad på en ølkasse en hel sommerdag og drak og sang og følte os i live. Det var så fint. Nu er han død af kræft, og jeg tænker tit på, hvor meget vi lo, og hvor højt vi råbte. Hvor meget i live vi var. Det glemmer man nogle gange; især nu, hvor man er blevet voksen (sådan mere eller mindre, jeg er i slutningen af tyverne) og alt går op i praktiske ting, ting man skal nå, måder man bør leve på (sundt, den rigtigt kost, motion etc.) og hvad HAR vi. Denne sommer vil jeg forsøge at gøre mere af dét, der er allervigtigst: LEVE.

  Hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrine Rigmor Rasmussen

  Mit bedste sommerminde er fra sidste sommer hvor vi er på Sicilien 🙂 vi havde vores hund med og det var første gang hun fløj men hun tog det bare så godt og vi havde virkelig den mest vidunderlige ferie med lækker natur og vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Et af de bedste minder er fra dengang, hvor jeg havde part på en rigtig dejlig pony. Jeg var ude hos den så mange gange om ugen som muligt. For det meste red jeg meget seriøst, men engang imellem skulle der noget andet til. Så blev det til en dejlig ridetur uden sadel men med masser af hygge. Åh, det var skønt.
  Hesten nød en pause, lige så meget som jeg gjorde. Og at afslutte med en galop ud over stubmarkerne – ej, hvor jeg savner somrene med hest <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Sidste år hvor vi var hele familien sammen i sommerhus og var en tur på Grenen ved Skagen, hvor min lille dreng fik dyppet sine fødder for første gang i havet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit absolut bedste sommer minde er, da min mand friede til mig på vores picnictur. Lækkert vejr, med skøn udsigt, Skøn picnickurv med en masse lækkerier og alt sammen kunne jeg dele med den bedste mand. Derudover var mindet det efterfølgende år selvfølgelig også et hit. Vores bryllup! Vi blev viet i H.C. Andersen Haven (Eventyrhaven)

  Jeg er blevet beriget med en masse skønne minder 🙂

  Ønsker dig en rigtig god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Mit bedste sommerminde er vandretur i Vietnam 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle af mine bedste sommerminder er fra Sydsverige, hvor jeg har spenderet en del somre med bare ben, på udkig efter skovjordbær og blåbær, og med ro rundt ude på søen, med solen på næsen. – Back to basics – og det var altid mega fedt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Et specifikt sommerminde er ikke nemt at komme paa, men alle er forbundet med sommerhuset, familien, sol, strand, loebeture med hunden langs diget, god grillmad og venner=Dansk sommer naar den er dejligst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke noget bestemt sommerminde, men jeg har en rigtig skøn sommer-tradition med min kæreste.
  Den første dag i året med sommervejr går vi 12 km rundt om Brabrandsøen, og derefter nyder vi iskold hvidvin og nachos i solen på altanen – så er sommeren skudt i gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hostrup

  Et af mine bedste sommerminder startede i maj ’14, hvor en veninde og jeg var taget til Århus i forbindelse med Robbie Williams’ koncert i Herning. På Castenskjold møder jeg den dejligste, jyske mand – og vi begynder at date på trods af afstanden til København. I weekenden den 25. – 27. juli er han i Kbh og besøge mig – i samme weekend havde min svigerinde termin med min første nevø og SELVFØLGELIG er hun en af de to procent som går i fødsel på termindagen, så lørdag den 26. juli kl.14 måtte jeg forlade min jyde i København og drage mod Herlev Hospital, hvor jeg var blevet faster til den lækreste dreng! <3 Jyden klarede det så fint, og vi fejrede min titel med Moules Frites oppe i Rungsted havn! 🙂 Det er UDEN TVIVL den bedste weekend i mit liv – og så var sommeren 2014 intet mindre end PERFEKT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Alle turene ved Vesterhavet med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Mit bedste sommerminde er fra da jeg var helt lille.. Her holdte vi altid sommerferie hos min farmor og farfar i deres sommerhus .. Og det bedste jeg vidste, var at hjælpe min farfar med at vaske bilen – her var det bare i gang med sæbevandet og en svamp. Og så fik jeg endda lov til at hjælpe med at holde haveslangen, når sæben skulle spules af igen 🙂

  KH Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke jeg har ét bestemt minde, men jeg er vild med de sommerdage der bliver tilbragt på stranden i bikini, med gode veninder, engangsgrill og skumfiduser. Og så er jeg vild med sene aftenløbeture, når vejret er helt tilpas og himlen lyserød. Åh, hvor jeg glæder mig til sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde hmmm……… svært. Men var i 2011 på Rhodos med ældstedatter – fantastisk tur. Ellers koldt hvidvin, is ad libitum, grill, varme, havearbejde, blomster, bål …………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Da mine børn var små, boede jeg i en lejlighed og havde ingen bil. Der var ikke så mange græsplæner i vores nærhed, og legepladsen var lavet med bark som underlag. Da min 1 årige datter så første gang kommer ‘på græs’, var det en dejlig sommerdag og samtidig er det der hvor hun tager sine første skridt!!! Det var så fantastisk. Og ja, jeg fik filmet det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Mit bedste sommerminde er , da vi rejste til London og havde lejet en bil. Vi kørte området tyndt og var også en tur nordpå – til Blackpool , hvor vi så fortryllede hestevogne – det lignede ren gypsy wedding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Der er så mange fantastiske sommerminder, sommeren gør bare noget ved ens humør, som giver overskud og medfører der opleves meget mere. Sidste sommer gik et af mine største ønsker i opfyldelse, jeg tog de første løbeskridt i 10 år, grundet en skade. Det må være det sommerminde, der står mig nærmest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det er svært at nævne et bestemt sommerminde, men sommerferierne med familien som barn var noget specielt. Jeg husker alle turene ned gennem Tyskland på motorvejen, hvor jeg altid kiggede på nummerplader (nørdet barn – men nu kan jeg til gengæld mange kendingsbogstaver på både lande og tyske byer), haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Jeg har så mange sommerminder der fantastiske, lige fra bryllup til fødslen af mit andet barn.
  Men efter min fars død i 2013, har minderne om vores årlige tur til Sverige bragt mange smil på læben.
  Hvert år boede vi det samme sted i 14 dage, vi svømmede i den samme sø, fiskede i den samme å, shoppede i den sammme butik og besøgte de samme seværdigheder. Hvert år stod den på nærvær i højeste grad. Badmintonkampe i badetøj på grund af varmen, brætspil på regnvejrs dage og Elge i baghaven.
  Når jeg savner mn far mest, tænker jeg tilbage på den nærvær vi havde sammen – min mor, far og os fire søskende, hver sommer i Sverige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Grækenland med min smukke dreng for 3 år siden. Vi havde den dejligste uge udenfor sæsonen, med masser af vand, mad, is og kram..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Koch Sørensen

  Mit bedste sommerminde er fra sommeren sidste år, hvor jeg var i sommerhus med mine forældre søstre, svoger og niece. Det var den første sommerferie med min niece, som var lige knap ét år på det tidspunkt. Det var skønt at have så mange “første gang” oplevelser med hende. Bl.a. hendes første is og hendes første tur på stranden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Mit bedste sommerminde er de maaange gange vi har besøgt den gamle by og fået en stor is på torvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nøhr

  Juli sidste år.. Da det efter 8 års kamp, under den årlige sommerhus tur med familien, ENDELIG!, lykkedes mig at kæmpe mig igennem den lokale vaffel is-udfordring 🙂 18 kugler, 4 flødeboller, guf og alt det andet.. Hvor syg jeg blev bagefter lader vi stå hen i det uvisse 😉 Men fedt var det og egentligt utroligt befriende at jeg kan “nøjes” med en almindelig is til sommer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde må være sidste sommer, hvor jeg løb en tur langs det vilde Vesterhav, kom hjem og opdagede, at jeg var gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Mit bedste sommerminde er fra sommeren 2011, hvor jeg rejste med mine børn til Rhodos. En særlig skøn dag var, da vi lejede en lille cabriolet og kørte rundt på øen og vandrede i en sommerfugledal, gik gennem en by med kun hvide huse, badede i det lækreste, varme vand, og kørte til sydspidsen af øen, hvor bølger fra øst og vest mødes på midten (lige som ved Skagen). Det var en dag fuld af glæde og dejlige fælles oplevelser :-).

  Vh Åse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Berner

  Bedste sommerminde må helt sikkert være cykelture ud i det danske land med kæreste og familie – afsluttende med grill, rødvin og is på havnen i Havnsø.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Skal du med ud og cykle til foråret?