Føler du dig alene som fitnessfreak? Find et fællesskab!

Hummel er blevet hot!

Hvis jeg siger Hummel, hvad siger du så? Muligvis får du et mentalt billede af en firkantet fodboldtrøje med et stort logo som minder dig om velmenende fædre der hepper på deres børn en råkold eftermiddag på et stadion i udkantsdanmark? Hvis du gør, så er du ikke alene. Det var i hvert fald præcis den idé jeg havde om Hummel indtil for et par uger siden…

Min sportsbh kan købes i flere farver lige HER (affiliatelink)

Pasform der giver dig en pisse lækker krop!

Jamen, er det ikke hvad vi alle dybest set ønsker i vores træningstøj? Det skal naturligvis være komfortabelt at træne (læs: svede) i, men det tager jeg for givet at mit træningstøj er. Jeg orker ikke træne i dårlig kvalitet, så vælger altid kun materialer der giver mening at træne i. Mine næste krav til træningstøj, er udseendet. Jeg bruger forholdsvis meget tid iført træningstøj og for at være helt ærlig, så er det vigtigt for mig at føle mig godt tilpas mens jeg træner. Jeg vil sgu gerne føle mig lækker selvom jeg står og sveder!

Jeg har som bekendt sagt ja til at blive ambassadør for Hummels nye forårskollektion som er sprængfyldt med friske farver, sexede designs og en komfort der gør enhver kvindebagdel meget glad at træne i. Du kan se hele sortimentet lige  HER.

Knald på farver og mønstre!

Personligt elsker jeg at træne i en kropsnær pasform og farver der er knald på, men sådan er det jo ikke alle der har det. Forårskollektionen indeholder også klassiske sorte tights til dem der føler sig bedst tilpas i dem. Og har naturligvis også toppe og jakker der dækker mere af kroppen end dem med boxerryg hvor der er kig til skulderbladene. Det er jo igen ikke alle der gider se så meget af sig selv i spejlet mens de træner.

Tøjet er som bekendt møntet på forår og sommer, så farverne bliver sikkert endnu pænere når min vinterblege hud lige har fået en god omgang solstråler og lidt glød. Lige nu kommer de ellers fine pastelfarver desværre ikke helt til deres ret, men vi kan jo ikke alle ligne strandbabes i februar måned og jeg vælger personligt solariet fra. Den babyblå tanktop gør sig dog ganske udemærket når man (læs: jeg) er så heldig at finde et flatterende lys i fitnesscenteret!

Min træningstop kan købes lige HER i forskellige farver

Historien om Hummel

For at være helt ærlig kendte jeg ikke det store til Hummel før jeg blev kontaktet af dem. Jeg havde en smule kendskab til at det vist var dansk og i øvrigt lavede virkelig mange fodboldtrøjer til børn i folkeskolen… Nu har jeg fået læst lidt på lektien og bliver mere og mere fascineret af historien bag mærket. Det vil jeg sgu gerne repræsentere!

Hummel er et dansk mærke som har rødder helt tilbage til 1923 hvor der startede som en familievirksomhed som producerede sportssko til blandt andet fodbold. Det tog dog hurtig fart, de udvidede butikken og her næsten 100 år efter er Hummel et af de mest velkendte danske mærker indenfor holdsport. Det er bare dødærgerligt hvis det kun skal være til håndbold og fodbold at logoet flashes, så nu har de sat fokus på at gøre deres kollektioner mere sexede og i højere grad ramme fitnesssegmentet.

Jeg er i hvert fald blevet ramt. Er du?

Indlægget er sponseret af Hummel i form af træningstøj

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Er der noget galt med udkantsdanmark? 😉

  Den blå top du har på på det nederste billede, fik jeg i julegave af min farfar og farmor bare i en anden farve. De havde sendt det over til mig, fordi det er et danske mærke, som man ikke kan få herover. Jeg var lidt skeptisk, fordi jeg husker Hummel alt for godt, fra kolde stations i udkantsdanmark. Min skepsis blev dog bragt til skamme. Det er en af mine yndlings toppe nu!

  //Cathrine
  http://www.fitcathrine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, bestemt ikke, jeg er selv fra det mørke Sønderjylland 😉

   Jeg havde det på præcis samme måde! Jeg troede ikke Hummel kunne være sexet og lækkert, men alle mine fordomme blev gjort til skamme og det er mit yndlings træningstøj nu! Dejligt du også har fået lidt dansk at træne i mens du er i Usa 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Hvordan er tætheden i deres tights ?
  Er SÅ træt af at mange er mere eller mindre gennemsigtige når man står med måsen i vejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, det kan jeg godt forstå Trine! Det er jeg også selv! Mest fordi jeg ofte render rundt i tights til hverdag og bestemt ikke ønsker at vise min mås til hverken hele fitnesscenteret eller hele Netto 😉 Jeg kan 100% stå inde for tætheden i Hummels tights, der er ingen gennemsigtige lår eller baller til skue!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder SUPER GODT!!! 😀
   Jeg bruger også min til hverdag.. ja næsten 24/7 så de der HUmmel skal helt sikker hives hjem!!!
   Tak for svar.. både på vegne af mig selv, og div kunder i Netto 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, diverse kunder i Netto sætter bestemt pris på anstændigt tøj 😀 Jeg håber du ender med at hive lidt lækkerier hjem og bliver glad for det, både til træning og til hverdag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Føler du dig alene som fitnessfreak? Find et fællesskab!