Diæt uge 4 - Nye udfordringer!

Jeg er i Paris!

Hele weekenden skal jeg bruge på at drikke drønlækker kaffe, gå ture ned af små snoede gader og tage 1000 billeder foran Eiffeltårnet med min veninde. Har du nogle gode tips til hvad jeg skal se i Paris eller hvor jeg kan spise sund og lækker mad, så skriv endelig!

Bloggen kommer til at køre med lidt planlagte indlæg og jeg satser på at der er Wifi rundt omkring, men hvis jeg er langsom til at besvare kommentarer eller mails, så er det fordi jeg har travlt med at lege parisisk fashionista og dufte til croissanter!

   

2 kommentarer

 • Har ingen forslag til sunde spisesteder, det var ikke dét vi gik efter, da jeg selv var af sted. Men åh, Paris er en fantastisk skøn by – Nyd turen i fulde drag! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Katja! Jeg nød byen i fulde drag, både det sunde og det usunde! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Diæt uge 4 - Nye udfordringer!