Hvordan er det vi taler til hinanden?

Personlig stil + rabatkode til Daniel Wellington!

Hvad sker der med din personlige stil når du bare har lyst til at rende rundt i træningstøj? I starten af mit fitnessforløb gjorde jeg meget ud af mit almindelig tøj, tænkte meget over det og brugte mange penge på det. Mit træningstøj var bare noget som blev smidt i tasken, brugt en times tid og så smidt til vask. Men sådan er det ikke mere…

Langsomt kom træningen til at fylde mere i hverdagen og pludselig sneg der sig flere tights ind til hverdagsbrug. Jeg begyndte at handle ind i dem og det blev helt normalt at have træningstights på til en cafédate med en veninde. Ups.

Har jeg mistet min personlige stil?

Mine tidligere late night internet shopping timer (som vi alle har, ikke?) gik også fra at være tilbud på fine kjoler til tights, træningstoppe og lækre sneaks. Det skyldtes både at min krop begyndte at ændre sig og bule ud nye steder som følge af træningen, men også fordi  jeg ganske enkelt begyndte at følge mig hjemme i hele fitnessverden. Og så er træningstøj også bare skide behageligt.

Men tøj handler jo, alt andet lige, meget om identitet. Og når alt pludselig handler om træning, er det så ikke nemt at miste sin personlige stil? Det er et dilemma jeg tit har stået i og jeg har en idé om, at jeg ikke er den eneste. For mig har kampen for at finde en personlig stil ikke være særligt svær. Jeg har ikke haft nogen gothperiode eller været vildt outreret i min påklædning som teenager, men har prøvet forskellige trends af og fundet ud af, at jeg nok er meget klassisk i min stil.

Derfor har jeg også takket ja til at modtage (og gøre skamløs reklame for) et smukt og klassisk ur fra Daniel Wellington, der netop er stilfulde og simple i deres designs. Mine favoritter når jeg er på studiet eller til private aftaler er simple. Jeg elsker mørke nuancer, lækkert stof, skjorter, simple udskæringer, afdæmpet makeup og røde læber til fest. Og der passer mit nye ur perfekt ind.

Jeg er rocker glad for uret og glæder mig til at tage det på når jeg står og gør mig pæn til dagen. Selvom jeg tit render rundt i svedigt træningstøj, så betyder det meget for mig at bevare min personlige stil – måske endda netop derfor.

15% rabat på smukke ure!

Er du også ret klassisk i din stil, eller har du lyst til at forkæle en af dine venner/veninder, så har jeg fået en rabatkode som giver 15% rabat på Daniel Wellingtons sortiment. Skriv: annawarrington i din ordre og så fratrækkes der 15% på dit køb ved kassen. Koden gælder indtil 15. marts.
Et andet godt sted at shoppe ure til mænd er hos Trendhim.dk, de har hurtig levering og gratis fragt.

Hvad er din personlige stil?

Skærmbillede 2015-07-10 kl. 11.30.10

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Ragnhild

  Mine skabe og skuffer bugner også med hverdagstøj, som jeg efterhånden bruger ret sjældent. Træningstøjet er simpelthen bare så behageligt, det sidder godt, og så er jeg klar til træningen i løbet af ingen tid – hvilket er en klar fordel, når jeg har timer fra 8-16 (tager hjemmefra 6.20, da jeg pendler). Så når jeg hurtigt at komme i gang med træningen, inden min lyst til at tage hjem på sofaen når at dukke op.

  En fordel ved min hang til at gå i træningstøj hver dag er, at jeg så, når jeg rent faktisk har pænt hverdagstøj på, får mange komplimenter. Et sikkert boost til selvtilliden :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, du kan tro jeg kender det! Det er virkelig nemt at falde i den fælde med at rende rundt i det dejlige træningstøj i de fleste af døgnets timer! Og så kan jeg levende forestille mig hvor motiverende det også er allerede at have det på når træningen kalder efter en lang dag og pendletur 🙂
   Du må lappe alle komplimenter i dig når du så vover dig ud i almindeligt tøj 😉 Jeg føler mig også altid helt fin på den når jeg fyrer op for ekstra makeup og tøj som jeg for få år siden anså for bare at være hverdagstøj. Det er lidt sjovt som det kan skifte 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvordan er det vi taler til hinanden?