Tirsdagskærlighed: Danish Aesthetics!

Personligt indlæg: Er jeg fit nok til det her?

Har du prøvet at se et billede af dig selv og ikke helt troet på, at det var dig på billedet? Det kan enten være negativt at du får tanken; “ej, så tyk så jeg i hvert fald ikke ud i den kjole til festen!” eller positivt hvor du bliver overrasket over hvor lækker du egentlig selv var den sommerdag. Præcis den oplevelse fik jeg her den anden dag. Af den positive slags vel at mærke.

For et par uger siden teasede jeg med nogle billeder i et indlæg med overskriften “har du gjort noget grænseoverskridende i dag”? hvor jeg fortalte om et nært forestående photoshoot med min træner Amanda og jeg. Nu er billederne kommet.

Billederne er taget af fotografen Thorbjørn Fessel og var en gave fra Bloggers Delight til alle bloggere for at få nogle lækre billeder. Han var røv dygtig og kan findes på Facebook eller hans hjemmeside.

Charme, selvtillid og lækkert hår?

Det der med selvtillid er en sjov størrelse. For mit vedkommende kan selvtillid komme og gå som vinden blæser. Den ene dag kan jeg gå forbi alle spejle og nærmest liiige skulle tjekke mig selv ud endnu engang for jeg ser da egentlig skide godt ud…  Næste dag kan jeg derimod være fuldstændig overbevist om, at jeg har taget 20 kg på natten over, mit ansigt er underligt og mit hår sidder dårligt. Det lyder neurotisk, men mon ikke de fleste kender følelsen?

For præcis ét år siden skrev jeg et indlæg med titlen “må jeg kalde mig fit når jeg ikke er perfekt” om det med at være ny i fitnessverden og egentlig ikke føle, at man hører til. Mine biceps var jo ikke nær så store som alle de andre seje fitnesspigers og min mave var langt fra ligeså flad. Så var det ok hvis jeg betegnede mig selv som “fit”? Den følelse er jeg langsomt kommet væk fra og nu føler jeg mig faktisk rigtig godt tilpas i træningscenteret – måske fordi jeg er der stort set dagligt og ser omklædningsrum med kroppe i alle former og størrelser (og heldigvis for det).

MEN: den gamle og forræderisk velkendte følelse af utilstrækkelighed kom snigende da jeg åbnede billederne af mig selv fra photoshootet. For hvem tror jeg egentligt, at jeg er? Jeg har jo på ingen måde store muskuløse lår eller en sixpack at vise frem, så hvorfor skal jeg have en fotograf rendende rundt om mine dellede baller og tage billeder?

Overskrid dine grænser og smil til verden!

For mig handlede det personligt om at overskride nogle grænser. At komme ud af min komfortzone og indse at der ikke sker noget ved det. Det er nogle gange bare vigtigt at gøre det! Uanset hvad det er; ud af døren, op på cyklen og afsted. Du overlever nok.

De første 10 min sammen med fotografen var mildest talt angstprovokerende. Jeg følte mig fjollet, malplaceret og havde mest lyst til at tage mit tøj på og hoppe ud af nærmeste vindue. Det ville dog have været dumt af flere årsager. Først og fremmest fordi Fitness World Søborg befinder sig på en ret høj 1. sal og dernæst fordi det faktisk blev super fedt da jeg først slappede af og nød øjeblikket. Ja, jeg kunne godt være i bedre form og det bliver jeg forhåbentlig også. Men hvem bestemmer at jeg ikke må nyde der hvor jeg er lige NU?

 Jeg er sgu stolt af min krop som den ser ud nu. Den er blevet pisse stærk efter en masse operationer, teenageår med yoyovægt og hvad jeg ellers har budt den. Og den må gerne vises frem!

bloglovin_annawarrington
   

14 kommentarer

 • Andrea

  Du ser altså skide godt ud og sådan er det!! 😉 Kunne slet ikke se det var dig uden briller til at starte med hihi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor er du bare sød Andrea, tusind tak! He he, jeg valgte at shine mig selv lidt op og tage nogle kontaktlinser på i dagens anledning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle supergode billeder! Tak for både forfatter-tip og reflekterende overvejelser om hvordan vi tænker over os selv i centeret. Jeg er især vild med billede 2 og så det sidste – De kunne altså sagtens være en Fitness-reklame i sig selv!

  Må jeg dog spørge hvad du laver på billede 3? Har aldrig set nogen i mit center stå på den måde, for at gøre hverken det ene eller det andet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Katja! Mange tak 😀 Jeg er virkelig glad for dine søde ord, de betyder rigtig meget 🙂 Og især den med fitnessreklamen, det er vist dagens kompliment! 😀
   Øvelsen på billede 3 er lidt opstillet for fotografens skyld. Den laves normalt fastgjort til et stativ og hedder T bar rows hvor stangen løftes op med begge hænder i et håndtag mens albuerne holdes så vidt mulig ind til kroppen. Den træner ryggen og kan være særdeles effektiv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da så lidt – Man skal altid have at vide, når man gør noget godt. 😀

   Tak for opklaring med øvelsen. Jeg er lidt ny i fitness-verden, eller har rettere sagt kun trænet én form for hold og løb indtil nu, men er lige så stille ved at udbygge og finde mig en rytme og nogle mål. Det var egentlig sådan jeg faldt over din blog, i jagten på inspiration som stadig virker personlig og menneskelig mulig. 🙂 #MereRos

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Åh, hvor er det bare dejligt at høre! Jeg bliver virkelig glad helt inde i maven over at du kan bruge mine små ord og billeder som inspiration, super fedt du har lyst til at læse med herinde 🙂 Spørg bare løs hvis du har andet på hjerte eller hvis jeg formulerer mig uklart i andre indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Er du vimmer nogle flotte billeder! Muligvis føler du dig ikke fit nok – set udefra er du dog helt ubeskrivelig flot! Godt arbejde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak søde Anne Sofie! Jeg tager virkelig dine ord til mig, nogle gange er man bare mere hård ved sig selv end andre! Tusind tak for din kommentar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  hold da op nogle flotte billeder!! Og det er simpelthen så sejt du gør det og “udstiller” dig selv på den måde. Du har en udstråling af sundhed, glæde og positivitet – way to go girl!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, det krævede også lige lidt mod og vilje at gennemføre det, men jeg er rigtig glad for at jeg bare tænkte “fuck det, nu gør jeg det!” for det er rigtig sjovt at have resultatet her bagefter 🙂 Dine ord er virkelig dejlige at læse, det er præcis det jeg ønsker at udstråle og arbejder for! 😀 Tusind tak Rikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg siger det lige igen bare lige for god ordens skyld! Du er SÅ sej Anna! Fuck hvad alle andre tænker. Du ser pisse godt ud. Nej du er måske ikke lige så “buff” som mange andre, men behøver man være det, hvem opstiller de retningslinjer? Du er fit og flot. Og så elsker jeg billed 2, fint og ret sexet 😀 (abe-der-holder-sig-for-øjnene-smiley) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Mette hvor er det bare sødt af dig! Du har helt ret; ingen bestemmer hvad der “fit nok” – vi er jo alle forskellige og i gang med hver vores personlige udvikling, så det er jo bare med at finde glæde i sig selv der hvor man nu engang er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene E. Hansen

  Fantastisk indlæg! Intet mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Malene, hvor er du sød! Jeg er rigtig glad for at du kunne li indlægget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tirsdagskærlighed: Danish Aesthetics!