Jeg er i Paris!

Proteinkage med chokolade og banan!

Det er lørdag og der skal guffes godter! Eller hvad? Med mindre du har bestilt bord og glædet dig til din yndlings sushi i aften, så synes jeg næsten du skulle overveje at blive hjemme og bage i stedet for. Eller gå all in og bage kagen til dessert. Det er jo kun lørdag én gang om ugen.

Og nårh ja, så er det jo Valenstines dag.. Du kan bruge anledningen som undskyldning til at bage kage til en særlig person i dit liv. Eller bare til dig selv, du fortjener det helt sikkert!

img_4613

Denne kage smager ganske enkelt af mere. Kender i den slags kager? Den er svampet på den gode måde, men bliver ikke kvalmende sød og bananagtig fordi den bitre mørke chokolade holder det hele i skak. Den kom til verden i mit køkken som lidt et eksperiment, da nogle bananer var ved at dø i grøntsagsskuffen og det ville jo være ærgerligt. Derfor kræver opskriften heller ikke de vilde ingredienser, men nogle ganske er det simple også det bedste!

Opskriften indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

Opskrift på proteinkage til 3-4 personer:

Mos de to bananer med proteinpulver. Tilsæt æggehvide og skyr, og rør dejen godt sammen. Blend havregryn super fint, så det næsten bliver til mel, og rør i dejen sammen med Fiberhusk og en knivspids salt. Hak mandler og chokolade groft og tilsæt i dejen, men gem en smule til pynt på toppen. Hæld dejen i en kageform og bag i ca. 20 min ved 175 grader varmluft, men kig til den undervejs og mærk evt. efter med gaffel. Når den slipper er kagen klar, den må gerne være lidt blød i midten, da den sætter sig når den køler af.

Mens den stadig er varm kan du tilføje det chokolade og de mandler som du gemte.  På den måde smelter det lidt ned af kagen. Se, dét er ren kærlighed!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg er i Paris!