At træne med eller uden makeup...

Sjove fordele ved ikke at drikke alkohol (jo de findes!)

Det er ikke altid sjovt at være hende den ædru der går hjem når de andre tager videre i byen, men det er heller ikke (kun) fornuftigt og kedeligt. Ud over de åbenlyse fordele ved at fravælge alkohol, såsom at din lever ikke er helt så vild med gajolshots som du måske er, så er der også sjovere plusser ved en ædru aften.

Jeg har altid elsket en god fest og en god del af min gymnasietid er blevet tilbragt på det lokale diskotek. De første par år af mit studieliv i København bød også på masser af farverige drinks, dansen på bordene og galoperende hovedpine langt de fleste søndage. I det sidste år kan det tælles på meget få fingre de gange jeg er faldet i shotflasken og det har jeg det rigtig fint med. Drinks og borde flytter sig jo ikke og jeg føler ikke, at jeg går glip af noget ved at fravælge alkohol. Og så er der jo også visse fordele…

Fordele ved at lade øllene stå:

 • Du vinder garanteret ALLE quizzer og drukspil. Så hvis du er en dårlig taber, er her nemme point at vinde
 • Du har ikke pinlige toiletselfies af dig selv næste morgen på din telefon
 • Du kan rent faktisk friske din læbestift op i løbet af aftenen uden at halvdelen rammer dine kinder og/eller tænder
 • Du kan observere hvor søde, sjove og fjollede alle dine venner bliver som deres promiller stiger
 • Du har overskud til at tage din makeup af om aftenen og vågner derfor ikke med sammenklistrede øjne fyldt med gammel mascara
 • Du kan huske hvem der har kysset hvem i krogene (og den slags er altid sjovt)
 • Du kan gennemskue om barens “vilde weekend tilbud” rent faktisk ER et godt tilbud og minimerer dermed skaden på dankortet
 • Du kan advare din veninde om ham den søde nu vitterligt er så sød som han virker efter 5-6 øl og et par søde ord

Du bliver til gengæld (desværre) nødt til at tage ansvar for de ting du har sagt og gjort, da du ikke har nogle forræderiske tequilashots at skyde skylden på, men man kan jo ikke få det hele!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Jeg giver dig helt klart ret i mange af de punkter. Hvis jeg er sammen med mine nærmeste venner, så foregiver jeg typisk at være fuld, men jeg ender med at tage billeder/video af dem, mens jeg egentlig er i ædru tilstand. Det er simpelthen så sjovt, at se deres reaktioner dagen efter, når de ser dem selv 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Isabel 🙂 Ha ha, jeg er vild med din taktik – den idé napper jeg til næste bytur 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

At træne med eller uden makeup...