TRX, treats og taknemmelighed!

Spicy laks og bønnefritter!

Kylling er både sundt og lækkert, men ind i mellem er det rart med afveksling. Her til aften lod jeg mig derfor friste af et stykke frisk laks til aftensmaden. Det blev tilberedt super simpelt; jeg smurte godt med tørrede chilliflager, salt og peber ovenpå det friske stykke laks, pakkede den ind i sølvpapir og gav den 15-18 min ved 180 grader varmluft.

Tilbehøret blev dampet broccoli med dråber af citronsaft og mine elskede bønnefritter som ganske enkelt er frosne bønner, salt og peber som bages i ca. 30 min i ovnen indtil de er sprøde. Vil du gerne have lidt mere spændende tilbehør til den spicy laks, så kan jeg varmt anbefale en sprød salat af fintsnittede gulerødder, edamamebønner, peberfrugt, rødløg og citronsaft. Det smager også ganske fortrinligt med varme ovnbagte rodfrugter eller søde kartofler hvis der skal noget mere mættende til.

God søndag til alle der kommer her forbi!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

TRX, treats og taknemmelighed!