Har du en træningsmakker?

At træne med eller uden makeup…

Kender i de piger som står med hele makeuptasken fremme og gør sig top lækre INDEN de bevæger sig ind i træningscenteret? Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår det. Altså; svedes det ikke af indenfor 5-10 minutter?

Nu er jeg ikke selv nogen øko-mama som møder verden med helt fin babyhud og du kan da også finde mig i Fitness World med noget der ligner en god gang dagsmakeup. Det vil bare typisk ske efter kl 16 hvor jeg har været på studiet eller haft en aftale inden. Befinder jeg mig i centeret før min morgengrød (eller endnu værre; før morgenkaffen), så er det med morgenhår, trætte øjne og rød næse fra den kolde cykeltur derhen.

Misforstå mig ikke, jeg kan skam vældig godt li at føle mig lækker i stramt træningstøj og en fin hestehale inden dagens program skal udføres, men direkte at rette makeuppen før der skal svedes, der trækker jeg grænsen.

Træner du med makeup?

bloglovin_annawarrington
   

14 kommentarer

 • Det samme her – normal hverdags make-up, fordi det er lige efter skole, men det bliver alligevel svedt af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, det er præcis sådan jeg har det! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min daglige make-up består af vandfast mascara og ind i mellem vand fast eyeliner. Har dyrket sport i mange år, så make up’en skal være praktisk i forhold til træningen. Men ligefrem at stå og gøre så lækker til træningen? Det ville være spild, når man skal ind og svede igennem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Du er da super smart Christina! Måske skulle jeg overveje at investere i noget lækkert vandfast makeup der holder hele dagen til alle gøremål 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på præcis samme måde som dig smukke! Jeg gider SIMPELTHEN ikke fjerne det før træning efter en lang dag, men jeg tager det nu heller ikke på hvis jeg har en morgen træning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, det orker jeg virkelig heller ikke 😉 Men morgentræning skal være grimt; vi er helt enige 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Træner som regel uden makeup. Og hvis jeg så træner med makeup, er det kun med mascara.
  Har engang stået ved siden af en pige, som stod på crosstrainer. Hun havde åbenbart fået en spraytan lige inden, i det der løb brune sveddråber nede af hendes arm og ansigt. Det efterlod lange hvide streger.
  Synd for hende, men sjovt for os andre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, ej den historie er næsten for synd for hende pigen til at være sjov, men jeg havde ærlig talt også haft svært ved at skjule et lille fnis hvis jeg havde stået ved siden af. Hvor er det ærgerligt at have brugt penge på en lækker spraytan og så stå og svede den af i striber offentligt, øv altså! Så vil jeg også hellere vente med den store makeup til jeg har trænet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tror jeg har det ret meget ligesom dig. Har jeg været på studiet eller haft en aftale, kommer jeg som regel med fuld make-up (som er ret dæmpet i forvejen). Tager jeg derimod derned på en fridag har jeg som regel kun tegnet mine bryn lidt op, men ellers ingenting. De er helt hvide af natur, så synes det er rart at jeg ikke ser helt bleg ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Mette 🙂 Det kan jeg godt forstå du gør, det gør det fleste af mine (ægte) blonde veninder også med deres bryn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe, jeg synes at jeg ser mange af de piger i mit center. Nu da jeg “arbejder hjemme” er make uppen hurtigt blevet noget der høre weekenden sig til. Så der er ikke så meget forskel på om det er træning før morgengrøden eller efter arbejde.
  Da jeg kom ud blandt mennesker hverdag var det dog for det meste dag gammelt make up, når jeg nåede til træningen. Som tit kunne være i vejen for en svedig spinningstime. Så jeg kan slet ikke forstille mig at træne i den helt store krigsmaling

  //Cathrine
  http://www.fitcathrine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Cathrine 🙂 Nej, det kunne jeg altså heller ikke, så hellere daggammel mascara der kan svedes af i en fart 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Jeg har det på samme måde – jeg synes også bare, at jeg føler mig ekstra klam, hvis jeg har sved OG make-up i ansigtet. Med det sagt, så består min hverdags make-up alligevel også kun af lidt concealer, pudder for at gøre min hud mindre fedtet og til tider lidt kindrødt. Jeg går slet ikke med øjenmakeup mere, så om jeg har make-up på eller ej, når jeg træner, gør ikke den stor forskel :p

  Jeg forstår slet ikke de piger, der klokken 7 om morgenen dybt seriøst render rundt nede i træningscentret med fuld krigsmaling i hovedet og håret sat til perfektion. Når JEG træner, så gør jeg det for mig selv, jeg gør det for at træne, for at svede og ikke for at andre skal synes, at jeg er lækker – det behøver de først synes bagefter og uden for centret 😉 (og selv der gider jeg knap nok gøre mig specielt lækker)

  Jeg forstår heller ikke de piger/kvinder, der sprøjter sig godt og grundigt ind i parfumer INDEN de træner.. Når man sveder, så forventes det altså ikke, at man lugter af parfumeforretning, så slap nu lige af med de dåser og flasker. Det er så ulideligt i omklædningsrummene 🙁 :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Ragnhild 🙂 Jeg giver dig helt ret, det føltes som en tyk maske når sminken blander sig med sved, virkelig ikke en rar fornemmelse 😀 Og jeg ville heller aldrig stå før op for at iføre mig makeup, så må de andre se den anden vej hvis jeg ser for morgengrim ud 😉
   Ha ha, elsker din kommentar om parfumen – spot on!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Har du en træningsmakker?