Tanker om smerter, trøstespisning og kampgejst (Diæt uge 6)

Vind et gavekort til en drømmerejse for 10.000 kr!

Gaveregnen fortstætter sgu! I morges sparkede jeg en giveaway i gang hvor du kan vinde et lækkert sommersæt fra Hummel og nu har jeg endnu en konkurrence i ærmet…

At rejse er at leve…

Er det ikke sådan man siger? Selvom det efterhånden er en fortærsket kliché ud over alle grænser, så er der noget om snakken. Nogle af mine bedste barndoms og ungdomsminder er nemlig fra rejser.

Du kan vinde et rejse gavekort på hele 10.000 kr hvis du tilmelder dig Albatros nyhedsbrev lige HER. Nemmere bliver det ikke!

 

Minder er noget af det stærkeste vi har som mennesker. Når hverdagen banker på med Nettoposer, gråvejr og regninger, så kræver det bare 1 sekund hvor jeg lukker øjnene og trækker vejret dybt. Bum; så ligger jeg på en strand med mine veninder og drikker kolde Pepsimax med en dejligt dum krimi ved min side. Eller også er snuser jeg den friske bjergluft på vandretur i de smukke canadiske bjerge med min far, tanter og onkler. Måske står jeg senere og drikker lunke gajolshots til tonerne af Rasmus Seebach på en bar sydpå med alt for mange danskere. Hvem ved?

I morgen tidlig rejser jeg til London. To uger efter min tur til Paris, yep… Jeg er en heldig og rejseglad type denne måned. Det giver virkelig næring til sjælen at se andre dele af verden!

Indlægget er lavet i samarbejde med Albatros

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Tanker om smerter, trøstespisning og kampgejst (Diæt uge 6)