Gæsteblog: Cecilie Lange om genoptræning

10 ting du ikke vidste om mig – part 2!

Det gik jo så fint sidste gang, så her kommer 10 nye pudsige ting om mig som du (heller) ikke vidste i forvejen… Del gerne dine egne pudsige personlighedstræk i kommentarfeltet, måske deler vi et punkt eller to?

10 ting du ikke vidste om mig…

 1. Jeg har 3 tatoveringer som jeg er meget glad for, men sjældent viser frem
 2. Jeg bryder mig hverken om pizza, pommes fritter eller chips. Det siger mig simpelthen ikke noget med det fede og salte. Til gengæld kunne jeg leve af sure vingummier, chokolade og skumfidusser uden problemer!
 3. Jeg har været den største Nik og Jay fan da jeg var teenager og havde sammen med en veninde en af de allerførste fan-hjemmesider om dem. Jeg hører i øvrigt stadig jævnligt deres musik synger med. Højt.
 4. Jeg synger helt forfærdeligt. Var altid hende der blev stillet bagerst i musiktimerne – der hvor mikrofonen ikke kunne nå. Av.
 5. Jeg har været medlem af Amnesty International siden jeg var 16 og brænder for at fremme menneskerettigheder i verden. Til gengæld har jeg aldrig givet så meget som én krone til Dyrenes Beskyttelse. Man vælger sine kampe, ikke?
 6. Jeg hader at se alt sport i fjernsynet og keder mig efter max 5 min uanset hvilken sportsgren der er tale om
 7. Jeg læser online aviser hver dag, men hører aldrig radio. Måske derfor jeg stadig hører Nik og Jay?
 8. Jeg har en lillebror på 21 som jeg konsekvent nægter at tænke på som voksen. Det er død tarveligt af mig, men i mit hoved er han ikke en dag over 12. Man er vel storesøster?
 9. Jeg har boet i København i snart 6 år og elsker byen, men har dagligt udlængsel og drømmer mig væk til verdens storbyer. Især New York hjemsøger mine drømme og selvom det er en kliché, så byen sidder bare fast i mig.
 10. Jeg elsker at se thrillere og gysere. Gerne så skræmmende som muligt! Kom med dine favoritter hvis du har et godt gys i ærmet!

Hvor mange af punkterne kan du genkende?

   

10 kommentarer

 • Det er så fedt at lære bloggeren bag at kende på den her måde! Super ting! Er især vild med nr. 8 – jeg er selv storesøster og det er SÅ svært at lade være med at være det haha 🙂
  Kh The A-Way!
  https://theawayblog.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, fedt jeg ikke er den eneste overbeskyttende storesøster 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr 9, og nr 6, og lidt nr 2 😀

  Det kan virkelig tælles på en hånd de gange jeg har bestilt en pizza eller købte en pose chips alene. Men chokolade skal der bare være nok af!

  Og den med udlængsel. Jeg har virkelig aldrig helt følt at jeg hørte til her i Danmark, og har altid haft et behov for at se verden! Ja, et behov som i at det er nødvendigt for at overleve, HAHA.

  Skønt indlæg.

  Kram fra Sara Eline 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Uh, der er vi helt enige; der kan aldrig være nok chokolade! 😀

   Dejligt der er andre som har det som mig med det udlængsel. Det er nogle gange skide irriterende for Danmark er jo et rigtig dejlig sted! Men verden skal bestemt ud og opleves 🙂

   Tak for dine søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg deler din nr. 9 😀
  Om 10 år bor jeg i New York City på 5th avenue i en penthouse apartment med udsigt over Central Park. Det er vel ikke for meget forlangt? 😉

  Hører hellere aldrig radio, og læser kun online aviser :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Nej, det lyder bestemt som en dejlig og helt tilpas drøm! Vi ses på 5.th Avenue du 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gider heller ikke se sport i tv. Medmindre det er crossfit konkurrencer. Haha. Men har aldrig set fodbold f.eks.

  Og så kender jeg godt det med at prioritere, hvem man vil støtte. Jeg har givet penge til Unicef, Red Barnet, Børns Vilkår og Børnefonden (har et sponsorbarn i Filipinerne) i et par år. Resten må andre give penge til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Vi er helt enige Ditte, man kan ikke give til det hele og så synes jeg også det er bedst at man finder sine egne mærkesager og støtter dem 🙂
   Uh, crossfitkonkurrencer har jeg faktisk aldrig set på tv, men de lyder en del sjovere end fodbold 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Det er så sjovt med dit forhold til Anders – jeg gik i klasse med ham på efterskolen, og jeg forestiller mig gerne, at han er den samme fjollede type i dag. 😀 Og så er det nok også i orden at være en rigtig storesøster! 😉

  Derudover passer punkt 6 og 7 også perfekt på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ej, hvor skægt du har gået på efterskole med min bror 🙂 Han er bestemt ligeså dejligt som altid, omend mere voksen end jeg altid lige husker! Sådan er det nok som storesøster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Gæsteblog: Cecilie Lange om genoptræning