Hvilken proteinbar er den bedste?

Findes den perfekte hverdag?

“Du skal elske hverdage. Det er dem der er flest af”. Trækker du lidt på smilebåndet eller får du en smule bræk i munden mens du læser den sætning? Hverdagen er den gentagelse som ingen af os kommer udenom. Den repeteres om og om igen hvad enten vi elsker den, hader den eller sågar elsker at hade den.

I denne måned har jeg haft hele to forlængede weekender. Den ene i Paris på veninde/hyggetur og den anden i London med Model United Nations. De to små afbræk fra hverdagen har virkelig sat mit hoved på overarbejde. Var jeg glad for at komme hjem? Var det lettelse, irritation eller glæde der fyldte min krop som jeg genså mit kvarter på Nørrebro?

Tanker som disse rammes vi alle af ind i mellem. Det er naturligt at ønske fremgang, progression og allerhelst hele tiden. Faktum er bare, at langt de fleste af os har en hverdag som kører mere eller mindre på rutinen og hvor den helt store udvikling enten kommer snigende uden vi opdager det eller måske er gået i vinterhi under sure sokker og vasketøj.

Jeg har lige fået en bog ind af døren som jeg glæder mig til at læse og anmelde for jer. Den hedder “Mental topform” og er skrevet af Louise Luxhøi. Jeg har kun bladret lidt i den og har planlagt at læse den i weekenden, men allerede titlen har sparket mine tanker i gang. Den måde vi tænker om ting ender uvilkårligt med at have indflydelse på hvordan vi har det. De tanker jeg gør mig ender med at forme min opfattelse af fx. hverdagen. Tænker jeg på regnvejr på en kold cykelsti med modvind, lange køer i Netto og tunge indkøbsposer? Eller tænker jeg på den første kop kaffe om morgenen, et smil fra en veninde og en skide spændende forelæsning? Begge scenarier er billeder fra min hverdag, men det ene er rimelig negativt ladet og det andet er positivt.

Det er vigtigt at have drømme og det er vigtigt at tænke fremad. Jeg drømmer fortsat om en karriere i udlandet for en større international organisation, men jeg må også være realistisk og vide, at det tager tid. Lige nu er mit fokus på at komme godt igennem studiet herhjemme og gøre min hverdag så god som mulig her i København.

Det er slet ikke min pointe med dette indlæg at opfordre alle til at blive i et surt job hvis de hader det eller krampagtigt tvinge sig selv at elske støvsugningen, men blot en lille reminder om, at vi mentalt ofte kan arbejde meget med det fokus vi har i løbet af en dag.

Hvis jeg siger hverdag, hvad tænker du så?

   

13 kommentarer

 • Ragnhild

  Jeg tænker på overfyldte morgentog mod Odense, træningspas der presses ind selvom sofaen kalder, opvask som står i en uge og venter, vasketøj i bunkevis, træthed… Og wow, det lyder negativt! Weekend er hvor jeg får gjort kål på alle de huslige hængepartier, og mandag starter alt forfra :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, det skal du ikke undskylde for! Jeg tænkte også på køen i Netto, cykeltur i regnvejr og tunge indkøbsposer FØR jeg tvang mig selv til at finde noget positivt om hverdagen, så bare rolig 😉 Jeg tror det er en meget velkendt følelse den med at alt kører i et trummerum som er svært at se sig ud af ind i mellem, men så er der de få gode åndehuller som giver fornyet energi, luft og glæde – og dem må man så prøve at huske på når det endnu engang er mandag morgen igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker min hverdag, men jeg er et rutine-menneske. Jeg har det bare bedst med at gøre det samme igen og igen – og så langsomt bestræbe mig på at gøre hverdagen bedre og sundere.

  Afbræk fra hverdagen er selvfølgelig fantastisk til tider, men jeg er altid så glad for at komme hjem igen 😛
  Meget stor hjemmefødning her!

  //Christine // Sephei.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Christine 🙂 Det lyder som en helt fantastisk positiv tilgang til hverdagen! Hvor er det bare dejligt at læse, din positivitet smitter helt af på mig 😀 Hav en rigtig dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Anne Warrington har også skrevet et rigtig godt og relevant indlæg om “den perfekte hverdag” og positiv tænkning, som du finder lige her 🙂 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg Anna 🙂 Det er utroligt hvor meget ens tanker kan styre hverdagen.

  Det er lidt sjovt, jeg har selv den sidste uge siddet og puslet med et indlæg om mentaltræning og positiv tænkning, og gjort mig mange af de samme tanker som dig 🙂

  Jeg har tidligere haft tendens til at tænke meget negativt, hvilket har hæmmet mig meget i min hverdag, men efter at jeg har fået øjnene for op for det, og decideret er begyndt at træne positiv tænkning, så går hverdagen bare lidt nemmere 🙂

  Jeg har linket til dit indlæg i mit indlæg om mentaltræning – det håber jeg er okay 🙂

  God weekend!

  Kram Britt
  http://the-best-me-i-can-be.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Britt, dejligt du kunne li mit indlæg og naturligvis må du linke til det 🙂 Jeg synes også det er utrolig interessant og næsten skræmmende hvor stor betydning ens egne tanker kan have for hvordan man opfatter sine omgivelser og hvordan man har det generelt. Det er dog også rigtig svært at arbejde med selv, så nogle redskaber er klart at foretrække. Jeg glæder mig til at læse bogen og prøve dens redskaber af 🙂
   I lige måde, nyd din weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Er nødt til at spørge hvor dine briller er fra ?

  Og bogen skal jeg lige kigge nærmere på da jeg netop arbejder med mig selv omkring dette i øjeblikket

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Marie 🙂 De er fra Marc by Marc Jacobs stelnummer 425 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Var i dine sko for 3 år siden. Når jeg kom tilbage til Danmark, efter ture i udlandet kom jeg hjem og var total slukøret. Hverdagen i Danmark hang mig ud af halsen.

  Valgte at lytte til mig selv og rykkede til London. Det var det bedste valg jeg nogensinde har taget. Ja, man får også hurtigt en hverdag i London. Men det er en hverdag jeg er glad for og en hverdag jeg ser frem til, når jeg har været på ferie eller på anden måde haft et break.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Sandra. Mange tak for din kommentar, det er dejligt jeg ikke er den eneste med udlængsel! Jeg prøver at være fornuftig og få gennemført mit studie herhjemme, men krydre hverdagen med små rejser og afbræk ind i mellem. Det fungerer for nu, men jeg ender nok med at gøre det samme som dig og pakke mine sydfrugter til udlandet på et tidspunkt. Man skal nemlig lytte til sig selv og tage chancen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg smuttede også først da jeg havde afleveret mit bachelorprojekt – der talte fornuften alligevel til mig 😉

   Jeg synes helt sikkert du skal tage chancen, når du får den. Det er så fedt at prøve sig selv af i udlandet – og danskere er i høj kurs rundt omkring i verden, vi har heldigvis et rigtig godt omdømme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   He he, fornuften bliver nødt til at vinde bare ind i mellem 😉 Jeg får også lige papir på min BA og så er jeg den der er smuttet 😉
   Dejligt at høre vi danskere kan bruges i udlandet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Hvilken proteinbar er den bedste?