10 ting du (måske) ikke vidste om mig...

Hjemmelavet sukkerfri appelsin/figen chutney!

Næsten for simpelt til at være en opskrift, så lad os kalde det et tip. Denne hjemmelavede chutney er sukkerfri, men har en dejlig naturlig sødme og smager skønt ovenpå havregrød, rørt i skyr eller som fyld i en kage, hvilket jeg allerede har leget med og snart giver en opskrift på.

Appelsin og figen chutney:

  • 2 appelsiner
  • 1 vaniljestang
  • 150 gram tørrede figner

Skær appelsinerne og fignerne i grove tern. Skrab vaniljekornene ud af stangen og læg det hele op i en gryde sammen med en smule vand. Start med høj varme, men skru ned ligeså snart det koger og lad det hele stå og simre i ca. 15-20 min ved svag varme mens du rør løbende.

Din lækre chutney kan holde sig nogle dage i køleskabet, men præcis hvor længe har jeg svært ved at sige. Min forsvandt nemlig som dug for solen efter kun 2 dage!

Og ja, denne opskrift var en overspringshandling fra min bacheloropgave… Ligesom mit indlæg var i går med 10 facts om mig selv, hvilket blev taget overraskende godt imod! Jeg troede faktisk ikke at andre ville gide læse små ligegyldige særheder om mig, men blev virkelig glad for alle de søde kommentarer fra jer derude som også kunne genkende nogle af de små pudsige ting ved min personlighed. Måske laver jeg et indlæg af den slags igen…

bloglovin_annawarrington
   

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 ting du (måske) ikke vidste om mig...